On izgleda kao stari dedek, a ona kao tinejdžerica i kao da ih je netko (loše) nacrtaoKnatchbull wrote:skroz mi čudno izgledaju u faci... kao da to nisu oni
Nekako amaterski dojam postera
istina...al to je bilo samo neko vrijeme,tad je Scully počela vjerovat a Mulder sve manjedr mladjo wrote:ne baš.sječaš se da je imao predavanja u kojem je opovrgavao pojedina crteže u žitu...ili onaj serijski ubojica koji čeka egzekuciju..Freddy wrote: i samo da Muldr ostane onakav kakav je bio...spaljen,u sve povjeruje ,zbog toga mi je odličan i smiješan
Evo baš pročitah na nekom sajtu...This is an unfinished version of the poster. Stay tuned to XFN as we will be posting the updated version soon.Asfodel wrote:On izgleda kao stari dedek, a ona kao tinejdžerica i kao da ih je netko (loše) nacrtaoKnatchbull wrote:skroz mi čudno izgledaju u faci... kao da to nisu oni![]()
Nekako amaterski dojam postera
šta nije sad kao izašao ili izlazi neki selected x-files episodes box set sa tipa 4-5 epizoda koje imaju nekakve veze sa ovim filmom?Dragonrage wrote:Pa navodno ovaj film se nikako ne povezuje niti na prethodni film niti na seriju...zaseban je...pa ga ona valjda neće biti problem gledati bez da se sjećaš serija...
Nije...prvi se je dovezivao na 5 sezonu, ili se 5 sezona nadovezivala na film...zaboravio sam sad već...ali bio je povezanAsfodel wrote:Pa da, tak je i prvi bio...dakle nemaš problemaDragonrage wrote:Pa navodno ovaj film se nikako ne povezuje niti na prethodni film niti na seriju...zaseban je...pa ga ona valjda neće biti problem gledati bez da se sjećaš serija...
Nemam pojma...ja sam ovo o "samostalnosti" bio pročitao negdje na netu proje dosta vremena...HorrorHR wrote:šta nije sad kao izašao ili izlazi neki selected x-files episodes box set sa tipa 4-5 epizoda koje imaju nekakve veze sa ovim filmom?Dragonrage wrote:Pa navodno ovaj film se nikako ne povezuje niti na prethodni film niti na seriju...zaseban je...pa ga ona valjda neće biti problem gledati bez da se sjećaš serija...
par stranica nize sam postao...i komentirali smo to...A$H wrote:Dragon sad kad se zna ime filma sam promijenio ime topica, ok?
nije ni tako lose bolje da vidimo neku novu ideju u X/Files svijetu...ako je to moguce..The X Files: I Want To Believe puni je naziv novog filma Dosjei X, koji dolazi deset godina nakon onog prvog, koji se nadovezao na kultnu seriju šest godina nakon njenog završetka. Rečenica je poznata s UFO plakata koji je krasio Mulderov ured i, uz onu "the truth is out there", obilježila je serijal.
"Taj naslov je došao prirodno. Priča se vrti oko poteškoća u pomirivanju vjere i znanosti, te govori o Mulderovoj borbi s vjerom", rekao je u telefonskom razgovoru za AP autor serije Chris Carter i otkrio da se unatoč naslovu ovaj put neće baviti izvanzemaljcima, nego ozbiljnijim temama koje ciljaju na već odraslu publiku, ali i stjecanje novih obožavatelja.
"Razlog zašto smo radili ovaj film su zagriženi obožavatelji i ne želimo ih vrijeđati vraćanjem unatrag sa sadržajem."
Film se u kinima očekuje oko 25. srpnja.
moraš pogledat seriju...nabavi si i uživaj...najbolja serija ikad snimljenaVorador wrote:Ajoj. Ja se tih X-Filesa više uopće ne sjećam a ne vjerujem da ću sve stić pogledat do filma. Valjda se bude mogao gledat bez poznavanja prethodne radnje...
Naravno da sam gledao. Dok je išla na TV redovito...Freddy wrote:moraš pogledat seriju...nabavi si i uživaj...najbolja serija ikad snimljenaVorador wrote:Ajoj. Ja se tih X-Filesa više uopće ne sjećam a ne vjerujem da ću sve stić pogledat do filma. Valjda se bude mogao gledat bez poznavanja prethodne radnje...