da moram nać neke dobre kutija da se ne u nište kad bude skladištio višak..nemam više mjesta u sobi za sve filmove/stripove..john_constantine wrote:ja razmišljam ove stare stripove staviti u podrum i kupovati nove stripove iz more comic. Slijedi nova era stripova, naravno, i pogađa moj novčanik.![]()
CRŠ-Crtani Romani Šou (2008)
- A$H
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
ja neću više držati stripove u kutijama zbog traume iz djetinjstva, kada je jednog dana nestala ogromna kutija puna Dylan Dogova, Zagora i AlanA$H wrote:da moram nać neke dobre kutija da se ne u nište kad bude skladištio višak..nemam više mjesta u sobi za sve filmove/stripove..john_constantine wrote:ja razmišljam ove stare stripove staviti u podrum i kupovati nove stripove iz more comic. Slijedi nova era stripova, naravno, i pogađa moj novčanik.![]()
Fordova iz Juge...
e da, trebam nešto poduzeti u vezi ove sadašnje kolekcije koja mi stoji na polici iznad kreveta.. polica je puna knjiga i stripova i već se počela opasno savijati. još če mi sve past na glavu jedan dan.
- maddjuro
najbolje s one plastične kutije koje zatvorite tako da zrak ne uazi u njih, al one su dakako skupe. meni stoje par godina na policama, i svaki tjedan kad čistim sobu pa obršem prašiu s njih, a imeđu njih nasreć prašine nemre uć.
a i inače su podrumi, ako nisu posebno izoliravani isl, su loša mjesta za stripove, bolje ih je na tavan staviti, jer u podumima u prvilu ima vlage, isl. pa u njima nei trebalo držati nešto tako vrjedno
a i inače su podrumi, ako nisu posebno izoliravani isl, su loša mjesta za stripove, bolje ih je na tavan staviti, jer u podumima u prvilu ima vlage, isl. pa u njima nei trebalo držati nešto tako vrjedno
I may be an idiot, but i am no fool.