Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Andrej
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
Nip/tuck season 2 - baš bizarna, zarazna i zabavna serija prepuna ludih situacija, odličnih preokreta, dosta dobrih tema za razmišljanje od ljepote do seksa na jednu noć, zanimljive likove i napetu završnicu. A sjajno kako je Sean napokon pukao i napravio veliki preokret u svom životu. Scene operacija su i dalje gadne za gledati, ali zanimljivi su mi psihološki profili likova, razlozi zašto to žele i njihove "tajne." 4/5
Michel puši karu.
- chatterer
Red - 3/5
-
The Rainmaker sinoć na tv-u. Meni dobar.
- Andrej
Gallipoli (1981)
10/10
Kakav film....
Da ga odgledaš, ućutiš i bude te sramota što si razmaženo govno koje misli da je život sranje.
Pa ti moj Hemingveju, zapali tompus, sipaj viski, zavali guzicu u fotelju, ogrebanu šrapnelom dok si razvozio čokoladu po frontu i piši o slavi rata...
10/10

Da ga odgledaš, ućutiš i bude te sramota što si razmaženo govno koje misli da je život sranje.
Pa ti moj Hemingveju, zapali tompus, sipaj viski, zavali guzicu u fotelju, ogrebanu šrapnelom dok si razvozio čokoladu po frontu i piši o slavi rata...
We're all mad here...
- sikeone
Iron men 2 4/5-definitivno među najboljim ekranizacijama Marvellovih junaka sa odličnom akcijom i odličnim glumcima, možda malo slabiji od jedinice
J...š film u kojem nema tuče
- chatterer
Winter's Bone - 7/10, više u temi
- john_constantine
Godzilla vs. Megaguirus - Godzilla protiv prehistorijskog vilin konjića.
Ali kakva epska borba, preodlično napravljeno. A tek scene s CGI kukcima protiv Godzille, fantastično. Priča je solidna, glumačka ekipa također ništa posebno za razliku od prošlog filma. Ali odličan film baš samo radi tog novog (a izgleda i jedinog novog čudovišta koji će se pojaviti) čudovišta s par neočekivano krvavih scena napada kukca na ljude. Šteta što je samo jedna s obzirom da je odlično i efektno napravljeno. Jedino zamara tih zadnjih 10 minuta filma... 4/5
Još samo 4 filma.
A vidim da sljedeći nastavak ima lošu priču. Godzilla kao duša mrtvih japanaca iz Pacifičkog rata?

Još samo 4 filma.

Michel puši karu.
- Studeni
Andrej wrote:Gallipoli (1981)
10/10
Kakav film....
uvijek sam ga volio! film i po!
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Asfodel
Tokyo Decadence - uvijek me zanimalo zašto ovaj film ima kultni status i nisam ga htjela pogledati dok nakon dugo vremena nisam našla uncut verziju (a na svakoj skoro piše uncut
) Uglavnom, puno vike nizašto. I za film općenito i za eksplicitne scene. Možda još eventualno bacim pogled na onaj "nastavak" The Slave. Pink filmovi me inače ne zanimaju, nego ajd kao zbog bdsm predznaka kojeg nosi.
5/10

5/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
- Dragonrage
Šuma Summarum (2010) 5/5 - TRAILER
Pas Mater!! Koji film!!
Ne znam kada sam se (ako sam se ikada) toliko zabavio i iskreno nasmijao gledajući neki hrvatski film! Prezabavno od prve do zadnje minute, i mislim da mogu bez ikakve zadrške reči da je ovo možda i najbolji hrvatski film unazad 10-20 godina (Iako to i nije bilo ni teško postići s obzirom na ponudu). Trailer je film prikazao kao mnogo ozbiljnijim, orijetniranim više na akciju i horror. Ali unatoč nekim horror elementima, i unatoč nekim akcijskim momentima, te koketiranju s trashom, film ponajprije igra na kartu humora kojeg ima mnogo. I još k tome pametnog humora koji je zaista smiješan. Ovakav film definitivno ne postoji u krugovima hrvatske kinematografije, ako se naravno izuzme domaća amaterska/trash scena koja je iznjedrila sličnih zabavnih filmova (iako u usporedbi sa drugim kinematografijama, "Šuma Summarum" stilski i sadržajno nije ništa novo).
Ima tu pregršt bizarnih, ali u ovom slučaju istovremeno i morbidno presmješnih momenata kao npr. klistiranje s usisivačem i mljevenim košticama od maslina, sex s drvetom, pokušaj nekrofilije, sodomiju (u naznakama), pokušaj incesta, pedofilsku reklamu, ultra gadno dupe Gorana Navojeca u prvom planu, sex na stolu, sex na TV-u, fore na račun bosanaca, ubojstvo novorođenčeta itd. U svakom slučaju, nije za svačiji želudac, i možda ovako nabrojano ne djeluje smiješno, ali vjerujte mi, je...barem 80% toga.
Sve u svemu prezabavan hrvatski film, i kao što rekoh, netipičan i u potpunosti politički nekorektan. Ali hvala Bogu da je netko napokon dobio muda da snimi i takav film. Tko se želi zgražati na njime, neka se zgraža, ali ostali bi se svakako trebali zabaviti. Ja sam se svakako zabavio, kao i 80% publike u kinu Europa ako je suditi po smijehu i rekacijama tijekom projekcije!
Više u pripadajućem topicu...
Pas Mater!! Koji film!!
Ne znam kada sam se (ako sam se ikada) toliko zabavio i iskreno nasmijao gledajući neki hrvatski film! Prezabavno od prve do zadnje minute, i mislim da mogu bez ikakve zadrške reči da je ovo možda i najbolji hrvatski film unazad 10-20 godina (Iako to i nije bilo ni teško postići s obzirom na ponudu). Trailer je film prikazao kao mnogo ozbiljnijim, orijetniranim više na akciju i horror. Ali unatoč nekim horror elementima, i unatoč nekim akcijskim momentima, te koketiranju s trashom, film ponajprije igra na kartu humora kojeg ima mnogo. I još k tome pametnog humora koji je zaista smiješan. Ovakav film definitivno ne postoji u krugovima hrvatske kinematografije, ako se naravno izuzme domaća amaterska/trash scena koja je iznjedrila sličnih zabavnih filmova (iako u usporedbi sa drugim kinematografijama, "Šuma Summarum" stilski i sadržajno nije ništa novo).
Ima tu pregršt bizarnih, ali u ovom slučaju istovremeno i morbidno presmješnih momenata kao npr. klistiranje s usisivačem i mljevenim košticama od maslina, sex s drvetom, pokušaj nekrofilije, sodomiju (u naznakama), pokušaj incesta, pedofilsku reklamu, ultra gadno dupe Gorana Navojeca u prvom planu, sex na stolu, sex na TV-u, fore na račun bosanaca, ubojstvo novorođenčeta itd. U svakom slučaju, nije za svačiji želudac, i možda ovako nabrojano ne djeluje smiješno, ali vjerujte mi, je...barem 80% toga.
Sve u svemu prezabavan hrvatski film, i kao što rekoh, netipičan i u potpunosti politički nekorektan. Ali hvala Bogu da je netko napokon dobio muda da snimi i takav film. Tko se želi zgražati na njime, neka se zgraža, ali ostali bi se svakako trebali zabaviti. Ja sam se svakako zabavio, kao i 80% publike u kinu Europa ako je suditi po smijehu i rekacijama tijekom projekcije!
Više u pripadajućem topicu...
- john_constantine
ah, kada su pink eiga zapravo softcore - samo je jedna stvar važna. Genitalije moraju biti prekrivene, a sve ostalo je dopušteno - od silovanja do incesta. Znači da mogu ubaciti sve što žele, samo bitno da ima puno seksa.Asfodel wrote:Tokyo Decadence - uvijek me zanimalo zašto ovaj film ima kultni status i nisam ga htjela pogledati dok nakon dugo vremena nisam našla uncut verziju (a na svakoj skoro piše uncut) Uglavnom, puno vike nizašto. I za film općenito i za eksplicitne scene. Možda još eventualno bacim pogled na onaj "nastavak" The Slave. Pink filmovi me inače ne zanimaju, nego ajd kao zbog bdsm predznaka kojeg nosi.
5/10

Pink violence (ne miješati za pink eiga) ne sadržava seks, već eksplicitno nasilje nad ženama (većinom) u kojem su žene glavni likovi koji doživljavaju torturu i ponižavanja od strane muškaraca, ali zato ih to samo učini jačim i spremnim za okrutnu osvetu.
Ako hoćeš odličan pink eiga s sadomazohizmom, obavezno pogledaj Carstvo čula (Ai no korîda aka In the Realm of the Senses). Jedan od predivnih i romantičnih pink eigu filmova s dozom sadomazohizma i opsesije po istinitom događaju.
Michel puši karu.
- Asfodel
Ovaj je isključivo bio sadomazohistički. Od prve do zadnje minute. Znam da je pink soft, ali kad kažem da je moglo bit bolje/eksplicitnije pritom mislim na maštovitost i nadobudnostjohn_constantine wrote:Ako hoćeš odličan pink eiga s sadomazohizmom, obavezno pogledaj Carstvo čula (Ai no korîda aka In the Realm of the Senses). Jedan od predivnih i romantičnih pink eigu filmova s dozom sadomazohizma i opsesije po istinitom događaju.Asfodel wrote:Tokyo Decadence - uvijek me zanimalo zašto ovaj film ima kultni status i nisam ga htjela pogledati dok nakon dugo vremena nisam našla uncut verziju (a na svakoj skoro piše uncut) Uglavnom, puno vike nizašto. I za film općenito i za eksplicitne scene. Možda još eventualno bacim pogled na onaj "nastavak" The Slave. Pink filmovi me inače ne zanimaju, nego ajd kao zbog bdsm predznaka kojeg nosi.
5/10

I tnx na savjetu, ovaj koji kažeš bih mogla baciti pogled

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
Ma kužim... A nisam siguran, ali mislim da Beautiful girl hunter (1979) ima eksplicitne sadomazo scene... Eksplicitna priča o studentu koji kreće očevim stopama, pa otima žene i muči ih u podrumu. Znam da sam imao u planu gledati Blind beast (1969) koji smatraju jednim od najimpresivnijih pink eigu - o slijepom muškarcu koji uz pomoč majke otme žensku, odreže joj udove, a ona se još i zaljubi u njega...Asfodel wrote:Ovaj je isključivo bio sadomazohistički. Od prve do zadnje minute. Znam da je pink soft, ali kad kažem da je moglo bit bolje/eksplicitnije pritom mislim na maštovitost i nadobudnostjohn_constantine wrote:Ako hoćeš odličan pink eiga s sadomazohizmom, obavezno pogledaj Carstvo čula (Ai no korîda aka In the Realm of the Senses). Jedan od predivnih i romantičnih pink eigu filmova s dozom sadomazohizma i opsesije po istinitom događaju.Asfodel wrote:Tokyo Decadence - uvijek me zanimalo zašto ovaj film ima kultni status i nisam ga htjela pogledati dok nakon dugo vremena nisam našla uncut verziju (a na svakoj skoro piše uncut) Uglavnom, puno vike nizašto. I za film općenito i za eksplicitne scene. Možda još eventualno bacim pogled na onaj "nastavak" The Slave. Pink filmovi me inače ne zanimaju, nego ajd kao zbog bdsm predznaka kojeg nosi.
5/10![]()
I tnx na savjetu, ovaj koji kažeš bih mogla baciti pogled(samo me smeta da ima doza toga, ja bih da je cijeli takav)
Ali film koji me najviše interesira je "Freeze me" (2000) o ženi koja je prije pet godina bila grupno silovana i onda se cijela prošlost ponavlja kada ju trojac opet pronalazi i uništava njezin život, zaruke i posao. Ali ona to više neće tolerirati. Rape & revenge movie.
Znaš, ima čak i pink eigu guro s slasher elementima (guro znači "ružni ljudi", odnosno, pogrdan naziv za nakaze) u obliku trilogije Guts of virgin, Guts of beauty girl i Rusted Body. Samo nema sadomazohizma...
E to Carstvo čula - ma cijeli film je zapravo sadomazohistički, ali s naglašenim ljubavnim elementima i drame o opsesivnoj ljubavi između dvoje nesuđenih ljudi i njihovog neobičnog odnosa. Ali bez brige, ima doista odličnih scena sadomazohizma i to eksplicitno, ali ne uključuje bičevanje, lizanje pišaline s pločica i slično kao ova prva dva Blind beast i beautiful girl hunter, nego neke stvari poput gušenja tijekom seksa.
no, probati ću naći neki dobar japanski S&M movie, sigurno ima puno boljih od tog Tokyo decadence.
Michel puši karu.