Supernatural (2005-)

Žanrovske TV serije, dokumentarci i slično.
Post Reply
Decadentor

Re: Supernatural

Post by Decadentor » 30 Mar 2011, 17:28

metallicat wrote:pričala sam o lostu, al da ne off idem u topic, pa svrati :lol:
cat fakat je vrijeme da pocnes sa supernaturalom :supz:
Image

metallicat

Post by metallicat » 30 Mar 2011, 18:15

nemogu, znam da ste svi govorili da kasnije postane super, ali jednostavno tih par ep što sam pogledala još kad je na tv bilo, nisam mogla prožvakat, a tek ova dva gej/ljiga tipa :roll: :lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 30 Mar 2011, 23:51

prezakon su :prayer: ,i zaš bi bili gej :kokicarenje:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Info

Post by Info » 31 Mar 2011, 00:35

Pogledao upravo 15. epizodu 6. sezone i moram reći da mi je ovo u svih 6 sezona najbolja epizoda, stvarno vrhunska. Sad se uskoro ide gledat 16., i onda čekanje par tjedana na 17. ep.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

JohnDoe

Post by JohnDoe » 31 Mar 2011, 11:34

John_Ryder wrote:prezakon su :prayer: ,i zaš bi bili gej :kokicarenje:

Ovak i meni je serija kad je krenula bila malko bez veze. Niš posebno, a očekivanja su bila velika zbog pozitivnih stvari koje sam čuo o seriji.
Serija se JE popravila. Mitologija postala zanimljiva, iako je to meni više stepenica ispod recimo Fringea (dovoljno sličan žanr za usporedbu), a da X-Filese ne spominjem.

Ukratko, meni su ok, al da sam nešto pretjerano oduševljen nisam. Nemogu se otet dojmu da su ciljana publika teen curice. Dijalozi su nekad bedasti, gluma nekad imho zna bit očajna/trashy (naročito Dean) i postupci su nekad previše predvidljivi.
SpoilerShow
Ne znam kak će se dalje odvijati radnja, al meni bi super bilo da serija malo mračnija postane, a da pričom krenu u smjeru da Sam sa svojim močima postaje sve više evil, a da je Dean sad kad ga je iz pakla izvukao anđeo, dobio isto neke moći s božje strane. I da serija onda polako teži nekom velikom epskom sukobu sila zla i sila dobra, odn.na samom kraju serije mega makljaži njih dvoje na čelu dviju suprotstavljenih vojski...

Al neće to nikad napravit ja mislim upravo zbog onog dojma da su ciljana publika teen curice. A da jedan od njih ode completely evil tu onda nije opcija jer bi sve skupa postalo premračno za američke curice.

Info

Post by Info » 31 Mar 2011, 14:30

JohnDoe wrote:

Ovak i meni je serija kad je krenula bila malko bez veze. Niš posebno, a očekivanja su bila velika zbog pozitivnih stvari koje sam čuo o seriji.
Serija se JE popravila. Mitologija postala zanimljiva, iako je to meni više stepenica ispod recimo Fringea (dovoljno sličan žanr za usporedbu), a da X-Filese ne spominjem.

Ukratko, meni su ok, al da sam nešto pretjerano oduševljen nisam. Nemogu se otet dojmu da su ciljana publika teen curice. Dijalozi su nekad bedasti, gluma nekad imho zna bit očajna/trashy (naročito Dean) i postupci su nekad previše predvidljivi.
SpoilerShow
Ne znam kak će se dalje odvijati radnja, al meni bi super bilo da serija malo mračnija postane, a da pričom krenu u smjeru da Sam sa svojim močima postaje sve više evil, a da je Dean sad kad ga je iz pakla izvukao anđeo, dobio isto neke moći s božje strane. I da serija onda polako teži nekom velikom epskom sukobu sila zla i sila dobra, odn.na samom kraju serije mega makljaži njih dvoje na čelu dviju suprotstavljenih vojski...

Al neće to nikad napravit ja mislim upravo zbog onog dojma da su ciljana publika teen curice. A da jedan od njih ode completely evil tu onda nije opcija jer bi sve skupa postalo premračno za američke curice.
I jesu, pogotovo mrzim čitati rasprave na ostalim forumima gdje samo se raspravlja kako su slatki, awww i ostale pizdarije. Gluma je nekad zbilja očajna, meni Dean ok, ali Sam baš očajno glumi, pogotovo one emocije, ali smiješno je :lol:

Postupci su im uvijek predvidljivi, barem meni. Ali da ne serem sad previše, ja je gledam radi zabave tako da sam se već navikao na svu tu predvidljivost, brzinsko rješavanje svakog slučaja i ostale stvari
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

metallicat

Post by metallicat » 31 Mar 2011, 16:02

kažem kad mi tako izgledaju, onako zalizana kosica na stranu, baš za curice koje gledaju seriju radi njih :lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 31 Mar 2011, 19:54

metallicat wrote:
kažem kad mi tako izgledaju, onako zalizana kosica na stranu, baš za curice koje gledaju seriju radi njih :lol:
koga zaboli kakvu kosicu imaju :wink: serija je :prayer: :prayer: :prayer: kao i svima na forumu :butthead:

Image
Image

metallicat

Post by metallicat » 31 Mar 2011, 20:43

ma dobro, bili su mi loši i gotovo :lol: ionako je meni većina toga, što je svima na forumu super, meni loše :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Mar 2011, 21:05

metallicat wrote:ma dobro, bili su mi loši i gotovo :lol: ionako je meni većina toga, što je svima na forumu super, meni loše :lol:
kada moraš biti posebna. :zubifale: :P
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 01 Apr 2011, 12:04

john_constantine wrote:
metallicat wrote:ma dobro, bili su mi loši i gotovo :lol: ionako je meni većina toga, što je svima na forumu super, meni loše :lol:
kada moraš biti posebna. :zubifale: :P
i meni ne valja mnogo stvari na koje drugi svršavaju i to me definitivni ne čini posebnim, a bome se ni ne osjećam tako. :P

John_Ryder

Post by John_Ryder » 01 Apr 2011, 21:05

Poseban si.

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Apr 2011, 00:40

Upravo na TV-u epizoda sa suicidal teddy bear-om :( :lol: :supz: :supz: :supz:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Apr 2011, 21:01

je, serija sve ide više kvragu...
Michel puši karu.

Josef K

Post by Josef K » 17 Apr 2011, 21:06

Ma krenula je krvagu čim je vrag izašo iz nje.
Sera je sve zasrala i ako če bit 7 sezona a ziher oče dobro ču razmislit o gledanju dalje.

Post Reply