Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
- Freddy
-
filmofil
- metallicat
- john_constantine
prokleta diskriminacija. Evo, invalid sam (nagluhost) i radi moje prijateljice koja mi jako znači, odlučio sam se prijaviti u udrugu u njezinu mjestu. ali ne mogu jer nisam iz njihove općine, već su mi preporučili jednu drugu udrugu invalida blizu mene, a nikad nisam čuo da ima ta udruga i sada odjednom to doznam. Ali briga me, pa ja plaćam članarinu, prijevoz i to, pa u čemu je uopće stvar? Odlazim osobno tamo i neka mi kažu razlog zašto ne mogu biti član baš te udruge gdje mi je ta prijateljica.

Michel puši karu.
- metallicat
- jigsaw
Sada sam prvi put pročitao da si nagluh. Oprosti na indiskretnosti, a koliko toga čuješ? (ne moraš odgovoriti ako nećeš).john_constantine wrote:prokleta diskriminacija. Evo, invalid sam (nagluhost) i radi moje prijateljice koja mi jako znači, odlučio sam se prijaviti u udrugu u njezinu mjestu. ali ne mogu jer nisam iz njihove općine, već su mi preporučili jednu drugu udrugu invalida blizu mene, a nikad nisam čuo da ima ta udruga i sada odjednom to doznam. Ali briga me, pa ja plaćam članarinu, prijevoz i to, pa u čemu je uopće stvar? Odlazim osobno tamo i neka mi kažu razlog zašto ne mogu biti član baš te udruge gdje mi je ta prijateljica.
- john_constantine
jigsaw wrote:Sada sam prvi put pročitao da si nagluh. Oprosti na indiskretnosti, a koliko toga čuješ? (ne moraš odgovoriti ako nećeš).john_constantine wrote:prokleta diskriminacija. Evo, invalid sam (nagluhost) i radi moje prijateljice koja mi jako znači, odlučio sam se prijaviti u udrugu u njezinu mjestu. ali ne mogu jer nisam iz njihove općine, već su mi preporučili jednu drugu udrugu invalida blizu mene, a nikad nisam čuo da ima ta udruga i sada odjednom to doznam. Ali briga me, pa ja plaćam članarinu, prijevoz i to, pa u čemu je uopće stvar? Odlazim osobno tamo i neka mi kažu razlog zašto ne mogu biti član baš te udruge gdje mi je ta prijateljica.
ma slobodno me pitaš to. drugi me ništa ne pitaju o tome, zato se glupo odnose prema meni (pokazuju prstima brojeve i to). Hm, pa ne znam u postocima, ali dobro razumijem kada imam slušne aparate (inače je u mozgu stvar, da jedan dio nije aktivan, pa nije fizičko oštećenje, od rođenja). A kada sam bez njih, onda morate glasno vikati da bi razumio ili blizu uha.
Michel puši karu.
- john_constantine