Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
callac

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by callac » 14 Jul 2011, 19:40

Info wrote:Prvu ću skinut pa da vidim, a i bolnica je u pitanju :)
+1, al ovo drugo čisto sumnjam...ničime me baš ne privlači, osim ako netko od vas kaže da je stvarno dobra.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Jul 2011, 19:44

sada breaking bad, onda poslije lost i House M.D.

ovo drugo, također teško da ću gledati, djeluje preveliki klišej...
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 15 Jul 2011, 00:18

zavrsio trecu sezonu The Wire, serija je vrh vrhova, pregenijalna :prayer: a ja nazalost nemam vremena za nist, tak da strasno sporo gledam ://
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 15 Jul 2011, 00:21

Sammy wrote:zavrsio trecu sezonu The Wire, serija je vrh vrhova, pregenijalna :prayer: a ja nazalost nemam vremena za nist, tak da strasno sporo gledam ://
Najrealnija serija ikada :supz:

Serija ulazi bez beda u mojih top 5, a 3. sezona mi je najdrža, 4. najbolja (školski sustav)

Odmah mi reci ko ti je najbolji lik? Većini je Omar i meni je :zubifale: jedan od najboljih i najcool likova. Robin Hood 8)
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

Sammy

Post by Sammy » 15 Jul 2011, 00:32

Info wrote:
Sammy wrote:zavrsio trecu sezonu The Wire, serija je vrh vrhova, pregenijalna :prayer: a ja nazalost nemam vremena za nist, tak da strasno sporo gledam ://

Serija ulazi bez beda u mojih top 5, a 3. sezona mi je najdrža, 4. najbolja (školski sustav)

Odmah mi reci ko ti je najbolji lik? Većini je Omar i meni je :zubifale: jedan od najboljih i najcool likova. Robin Hood 8)
najbolji lik mie
SpoilerShow
bio String :cry: nisam mogo vjerovat kad su ga ubili
a ovak mi Omar i nie nest iskreno, neznam mozd mi popravi dojam u preostale 2 sezone :)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Info

Post by Info » 15 Jul 2011, 01:49

Sammy wrote:
Info wrote:

najbolji lik mie
SpoilerShow
bio String :cry: nisam mogo vjerovat kad su ga ubili
a ovak mi Omar i nie nest iskreno, neznam mozd mi popravi dojam u preostale 2 sezone :)
Joj da String, on je super lik
SpoilerShow
Nije htio igrat igru već samo je htio poslovat bez rata i Omar ga ubije i onaj profesionalni ubojica iz new yorka :lol:
Omar je svima najbolji lik zato što za njega ne postoje pravila, igra svoju igru i ne jebe nikoga. Krade od svakoga :supz: najluđi lik, a njegovi razgovori sa Pop Joeom su vrh. Toga će biti još u narednim sezonama

Ovo mi je jaka scena http://www.youtube.com/watch?v=fh3WIp-7BKA i ovo iz 1. sezone http://www.youtube.com/watch?v=oYj7q_by_2E i naravno Omar Commin i svi bježe :lol: http://www.youtube.com/watch?v=iMm1Wih0kug

Info

Post by Info » 15 Jul 2011, 16:22

Završio neki dan s ovom serijom http://www.imdb.com/title/tt0397150/ :zubifale: :supz: šteta što nije duže trajala jer je predobra i sama radnja je super.

O ovome se radi

"Garth Marenghi's Darkplace je britanska komedija koja predstavlja priču u priči. Sam Marenghi je ismijavanje Stephena Kinga dok serija ismijava '80-e, od mode do filmova. Dok gledate seriju imate osjećaj da je serija zaista snimana negdje 80-ih, loši dijalozi, lipsync koji preskače, loša gluma, loš soundtrack. Sve je tu. Priča je smještena u bolnicu u mjestu Darkplace, koja je smještena iznad kapija Pakla. Marenghi glumi dr. Ricka Daglessa, njegov izdavač Dean Learner glumi Thorntona Reeda, direktora bolnice, Todd Rivers je glumac koji glumi dr. Luciena Sancheza, a Madeliene Wool je glumica koja glumi dr. Liz Asher. Naravno, svi ovi likovi su izmišljeni, a glavna premisa serije je ta da je to serija snimljena nekad 1980., ali da je određene sile nisu htjele pustiti (osim u Peruu gdje se prikazivala po riječima Marenghija) u to vrijeme. Sada, tj. 2004., u vrijeme velike "suše" na TV-u, serija se počinje prikazivati, izvađena iz autorovog podruma."

metallicat

Post by metallicat » 18 Jul 2011, 23:03

miami ink S1 - za tetovaže bi dala 4/10, a općenito cjelokupan dojam 6/10. najzanimljivije mi je što imaju učenika pa da vidim kako to sve ide na početku :)

imam zamolbu, pa ako se ikom da potražit bila bi zahvalna. LA ink je dosta teško nać za skinut. u biti nađe se dosta toga, i na torentima i na radpidu i sličnima ali stvar je u tome da piše npr LA ink season 3 i kad skineš i počneš gledat ispadne da je druga sezona :? jako sve zbrljano. drugu smo skidali 3x dok nisam naišla na pravu. tek kad vidim kako se zovu epke usporedim ih s pravim naslovima i znam da je to ta. nekad na torentima niti ne pišu ep, skinemo i vidimo da je krivo :facepalm: globalno su zajebali :lol: dakle, meni treba torent, bilo šta za sezonu 4, može odmah i 5. ako ko naiđe molim da mi pošalje na pm. hvala :)
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jul 2011, 00:24

Tako mi Jupiterovog kamena, 2. sezonu Rima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Jul 2011, 11:18

Odgledah prvu sezonu serije Flashpoint...prvu sezonu Justifieda, web seriju The Confession, i prvu sezonu The Walking Dead...

Možda nabacim koju više o njima kad uhvatim vremena...

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jul 2011, 12:38

Asfodel wrote:Tako mi Jupiterovog kamena, 2. sezonu Rima
ili... tako mi junonine pizde! :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Jul 2011, 13:33

Wendigo wrote:
Ili pičke, ako ću biti dosljedna terminima svojih titlova :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Info

Post by Info » 21 Jul 2011, 13:40

Dragonrage wrote:Odgledah prvu sezonu serije Flashpoint...prvu sezonu Justifieda, web seriju The Confession, i prvu sezonu The Walking Dead...

Druga je duplo bolja :supz:

Wendigo

Post by Wendigo » 21 Jul 2011, 13:42

Asfodel wrote:
Wendigo wrote:
Ili pičke, ako ću biti dosljedna terminima svojih titlova :lol:
kažu "juno´s cunt". to mi više vuče na pizdu nego na pičku, ali nije bitno.. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Jul 2011, 15:05

Info wrote:
Dragonrage wrote:Odgledah prvu sezonu serije Flashpoint...prvu sezonu Justifieda, web seriju The Confession, i prvu sezonu The Walking Dead...

Druga je duplo bolja :supz:
Čuo sam. I Hvala Bogu da je...jer prva mi je onako...dosta dobra, ali se nisam navukao onako na prvu, barem ne do zadnjih par epizoda. Imao sam vjerojatno drugačija očekivanja s obzirom na trailer. S početka su me malo zasmetale neke zasebne epizode koje mi nikako nisu pasale unutas cjelokupnog koncepta...npr. ona sa zubarom. Ali kad su se zaredale epizode koje se nadovezuju jedna na drugu..e tad je poslao zanimljivo. Uglavnom...gl. lik je prejeben, Timothy Olyphant je fakat rasturio...i dijalozi su genijalni...svako malo sam se znao odvaliti na nešto, a kaj je najbolje...sve te fore nisu bile "forsane", već baš spontane...

Post Reply