Kolko mene pamćenje služi mislim da je napisao da mu je bio tužanZadro wrote:Dobro pamčenjeGhostface wrote:Kolko se sićan tebi se nije svidija ni Hangover?Zadro wrote:Fargo - 8/10
Baš super film.
The Birds - 10/10
Hitchcock car![]()
Rear Window - 8/10
Superbad - 2/10
Not funny
cccccc...![]()
Jbg nisam fan takvih filmova
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Bub
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Da bilo mi je tužno to kaj se cijelo kino smijalo osim mene 
- Bub
Ne vjerujem da ti al' ama baš ništa nije bilo smješno u filmu, al' okay ako ti tako kažešZadro wrote:Da bilo mi je tužno to kaj se cijelo kino smijalo osim mene
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Josef K
Bila mi je smješna ona policajka, ali bila je ukupno u 2 minute filma tak daBub wrote:Ne vjerujem da ti al' ama baš ništa nije bilo smješno u filmu, al okay ako ti tako kažešZadro wrote:Da bilo mi je tužno to kaj se cijelo kino smijalo osim mene
U superbadu mi je također samo jedna scena bila smješna zato je dobio dvojku
Neznam jednostavno nevolim komedije (filmove). Serije mi u početku nisu smješne ali kasnije kad upoznam likove da.
-
filmofil
kad ste počeli o komedijama, nisam ni ja nikad bio prevelik fan tog žanra...uvijek sam gledao one parodije s tupim izrazom lica (npr brooks, pa sad od novijeg scary movie, a da ne govorim o ona 2 debila s epic movie, date movie, itd), također me ne pogađaju ni starije "komedije", sve prije 80-ih, 90-ih, potpuno drugačije se tada shvaćao humor, al ajde, to je i normalno nekak da mi ne sjeda (chaplin tu spada također)
sad u zadnjoj dekadi je bilo par bisera koji su mi bili savršeni (superbad, serija the office i još poneko djelce), inače štancaju odvratne komedije, zato uvijek u kinu izbjegavam te instant tvorevine
također ne mogu skužiti nikako andersona za kojeg kažu da savršeno koristi suptilni humor koji meni inače najbolje paše, al eto, pogledah mu cijeli opus i izmamio mi 2-3 puta smiješak na lice
u budućnosti puno očekujem od jonaha hilla i mclovina
sad u zadnjoj dekadi je bilo par bisera koji su mi bili savršeni (superbad, serija the office i još poneko djelce), inače štancaju odvratne komedije, zato uvijek u kinu izbjegavam te instant tvorevine
također ne mogu skužiti nikako andersona za kojeg kažu da savršeno koristi suptilni humor koji meni inače najbolje paše, al eto, pogledah mu cijeli opus i izmamio mi 2-3 puta smiješak na lice
u budućnosti puno očekujem od jonaha hilla i mclovina
This is the Zodiac speaking.
- Josef K
Scary Movie mi je jedna od rijetkih odličnih.
A office je genijalan
Mogu jednu epizodu pogledat 1000 puta i uvijek ču se smijat.
A office je genijalan
- Asfodel
Zadro, nisi sam, ni meni Superbad nije bio nešto smiješan. 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Josef K
Asfodel wrote:Zadro, nisi sam, ni meni Superbad nije bio nešto smiješan.
- Asfodel
I Scary Movie mi je jedna od najboljih parodija, znam ga napamet.
Sad samo reci da voliš Euro Trip ??
A?

Sad samo reci da voliš Euro Trip ??
A?
- Josef K
Nisam gledao
Al vidim da glumi Michelle Trachtenberg onda mora bit dobro
- Scarface
Jbg, neću nikad razumit ljude koji ne vole komedije, al ok. Ja ih jednostavno obožavan, zapravo, to mi je vrlo vjerojatno i najdraži žanr od sviju, jer koliko god volija recimo horrore ka potpunu oprečnost, uvik ću kad iman izbora radije pogledat komediju- uvik! Ima loših, itekako, pogotovo ovaj niz parodija od Scary Movie 3 do Vampires Suck, al to je više stupiditet na djelu nego prava zdrava komedija. Isto tako rom/com žanru ne mogu odolit, jebote ka neka curica san, al tako ispada, jer me te stvari savršeno opuštaju i u tih sat i po zaboravin na sve životne gluposti, i samo se smijen ka budala. Evo kako često oden na MaxTv videoteku i HBO On Demand, stalno vrtin komedije tamo. Recimo, u zadnjih par dana mora da san barem 5 puta pogleda I love you, man, Rocker i Yes Man, i doslovno ih mogu vrtit vječno. Ipak, naravno da one nisu nepresušan izvor, i zato ih ne bi nikad uvrstija u topic "Da morate samo 10 filmova gledat do kraja života koji bi to bili", ali za instant zabavu u mom slučaju itekako pale.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Asfodel
Šic gledat!Zadro wrote:Nisam gledao![]()
Mi scusi..
Scotty doesn't know..
Ma joj gdje da počnem
Ja inače obožavam komedija, al ih u današnje vrijeme nema baš mnogo dobrih. Tak da je lijepo naić nekad na nešto što te zbilja nasmije.
- Josef K
Nevolim ih jer mi 90% njih nije smješno
Naravno da volim one koje su mi smješne
ali nažalost malo ih je..
Češče se znam nasmijat na neki film koji nije komedija, ali ima par fora.
Nrp na nemilosrdne gadove sam umiro od smijeha
Naravno da volim one koje su mi smješne
- john_constantine
ma uvijek volim pogledati komedije, a kada sam raspoložen za nešto jednostavno, samo potražim american pie. Ali ne podnosim vulgarne komedije kao Tulum i slične. Zadnje gledam ove korejske komedije, isto vulgarni stil, ali s puno više erotskih scena i degugatnijeg humora.Asfodel wrote:Šic gledat!Zadro wrote:Nisam gledao![]()
Mi scusi..
Scotty doesn't know..
Ma joj gdje da počnem..morat ću ga gledat ponovno
![]()
Ja inače obožavam komedija, al ih u današnje vrijeme nema baš mnogo dobrih. Tak da je lijepo naić nekad na nešto što te zbilja nasmije.
Michel puši karu.
- john_constantine
ma Monty Python and Holy grail - ili se smiješ ili nisi čovjek.Zadro wrote:Nevolim ih jer mi 90% njih nije smješno![]()
Naravno da volim one koje su mi smješneali nažalost malo ih je..
Michel puši karu.