Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Josef K

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Josef K » 29 Jul 2010, 19:21

Bub wrote:@ Zadro - da ne ispada sada da kontriram ali stvarno nije tako, meni su metastaze totalni promašaj i neuspjeli pokušaj kopiranja srpske produkcije, jedino mi je bilo dobro kad na kraju pljačka kladionicu i kad Dejo zakljuca i ona scena kad mu kaže da bježi, ostalo bljak...ali dobro to je samo moje mišljenje.
Nisam pogledao dovoljno srpskih filmova da bi mogao to skužit.
Fala Bogu svako ima svoj ukus :wink:

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2010, 20:11

Zadro wrote:
Bub wrote:@ Zadro - da ne ispada sada da kontriram ali stvarno nije tako, meni su metastaze totalni promašaj i neuspjeli pokušaj kopiranja srpske produkcije, jedino mi je bilo dobro kad na kraju pljačka kladionicu i kad Dejo zakljuca i ona scena kad mu kaže da bježi, ostalo bljak...ali dobro to je samo moje mišljenje.
Ja sam pogledala dovoljno srpskih pa se svejedno ne slažem s Bubom :kokicarenje:
Nije snimljen kao pokušaj kopiranja/kontriranja srpskoj kinematografiji (kojoj, istinabog, nismo ni do pete) nego je nastao slučajno kad je izašla gotovo pa biografska (ako se dobro sjećam) knjiga jednog zg liječnika. Knjiga je priskrbila pozornost pa su iz toga napravili kazališni komad. Zatim je uslijedio film. :)
Taman da sve to zanemarimo i da stvarno je očajnički pokušaj "kopiranja" svejedno to ne utječe na moju ocjenu filma.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

filmofil

Post by filmofil » 30 Jul 2010, 00:02

hot tube time machine 6/10

a ono, čisti prosjek, ima svojih svijetlih trenutaka (enrique iglesias :lol: ), al sveukupno nekak film za pogledat i zaboravit
This is the Zodiac speaking.

Bub

Post by Bub » 30 Jul 2010, 00:06

Asfodel wrote:
Zadro wrote:
Ja sam pogledala dovoljno srpskih pa se svejedno ne slažem s Bubom :kokicarenje:
Nije snimljen kao pokušaj kopiranja/kontriranja srpskoj kinematografiji (kojoj, istinabog, nismo ni do pete) nego je nastao slučajno kad je izašla gotovo pa biografska (ako se dobro sjećam) knjiga jednog zg liječnika. Knjiga je priskrbila pozornost pa su iz toga napravili kazališni komad. Zatim je uslijedio film. :)
Taman da sve to zanemarimo i da stvarno je očajnički pokušaj "kopiranja" svejedno to ne utječe na moju ocjenu filma.
Zadro ma da sto ljudi sto čudi kako kažu..nije frka samo meni naši filmovi, ustvari naša gluma mi je očajana da is dao srđanu todoroviću i ekipi da odglumi taj film bio bi remek dijelo, ali ovako MENI nije nešto posebno, ali naravno da je jedan od boljih naših filmova.

Asfodel nažalost nisam čitao knjigu i gledao predstavu ali vjerujem da je bolje nego sami film, ali da ne moramo se svi slagati i gledati isto na sve. Nije meni film loš, ali nije mi ni baš nešt extra.

filmofil

Post by filmofil » 30 Jul 2010, 00:28

meni su i predstava i film bili odlični, makar ovaj lik koji glumi krpu u predstavi nije ni do kurca reneu...dobar prikaz jednog društvenog sloja i raznih subkultura nakon rata u hrvatskoj, naravno malo ušminkano i zamotano u šareni papir jer ipak je to film

i oprostite za offtopic, ipak nije ovo forum o kazalištu, ali najjači dio predstave je definitivno kad puste sex pistolse, my way preradu od sinatre

:supz:

Bub

Post by Bub » 30 Jul 2010, 00:37

e pa sad ću morat pogledat predstavu, vjerujem da je odlična, ako uopće igra još pogotov kod nas u os!!

remike2

Post by remike2 » 30 Jul 2010, 10:12

The Deer Hunter (1978) - odličan film, uz Apocalypse Now meni najdraži ratni film koji nije samo ratni film već prvenstveno progovara o prijateljstvu, zajedništvu i ljubavi u kombinaciji naravno s već spomenutim ratom te posljedicama rata koje imaju na ljude, odlična glazba, odlična glumačka postava, od početka do kraja dirljiv film s puno emocija i osjećaja, sjajni karizmatični likovi, nevjerovatna završnica i kraj, za mene jedan od najboljih filmova svih vremena, 10/10.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

filmofil

Post by filmofil » 30 Jul 2010, 12:23

toy story 2 6/10

ne znam zašto sam ga išao gledat, uopće nisam bio raspoložen za crtić, al dobro će mi doći za podsjećanje na likove uoči toy story 3 koji stvarno jedva čekam pogledati

Asfodel

Post by Asfodel » 30 Jul 2010, 14:57

Bub wrote:
Asfodel wrote: Nije meni film loš, ali nije mi ni baš nešt extra.
Nije ni meni sad ekstra i za padanje u nesvijest, al mi je dobar, a to je big deal kad je riječ o nekom našem filmu :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 30 Jul 2010, 16:05

Asfodel wrote:a to je big deal kad je riječ o nekom našem filmu :lol:
e tu se u potpunosti slažem :wink:

remike2

Post by remike2 » 30 Jul 2010, 17:33

Winchester '73 (1950) - 8/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 31 Jul 2010, 00:31

The School of Rock (2003) - 6/10
The Mummy (1999) - 6/10
The Invention of Lying (2009) - 4/10
The Big Lebowski (1998) - 8/10
Singles (1992) - 5/10
Shutter Island (2010) - 7/10
Shrek (2001) - 8/10
Shrek 2 (2004) - 7/10
Shrek the Third (2007) - 5/10
Scooby-Doo (2002) - 1/10
One Flew Over the Cuckoo's Nest (1975) - 8/10
Ice Age (2002) - 7/10
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) - 8/10
Edward Scissorhands (1990) - 7/10
Ed Wood (1994) - 10/10... jebeno savršenstvo :)
Coffee and Cigarettes (2003) - 7/10
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Boby

Post by Boby » 31 Jul 2010, 03:11

DrugsBunny wrote:Ed Wood (1994) - 10/10... jebeno savršenstvo :)
Slažem se 8) Meni zacijelo najbolji Burtonov film.
DrugsBunny wrote:Coffee and Cigarettes (2003) - 7/10
Eto, iako je za mene čvrsta osmica drago mi je da ovaj film nalazi svoj put do sve više korisnika.

remike2

Post by remike2 » 31 Jul 2010, 10:39

Citizen Kane (1941) - što bi se reklo, a fuckin masterpiece! :supz:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 31 Jul 2010, 12:16

Boby wrote:Slažem se 8) Meni zacijelo najbolji Burtonov film.
Anedali je najbolji Burtonov! Uistinu prekrasno ostvarenje, jako me dirnuo, planiram ga opet pogledati ovih dana.
Boby wrote:Eto, iako je za mene čvrsta osmica drago mi je da ovaj film nalazi svoj put do sve više korisnika.
C&C je, usudio bih se reći, jedan od najoriginalnijih filmova koje sam gledao u zadnje vrijeme; jednostavno zrači nekakvom super atmosferom.
Šteta što su neki segmenti bili vrlo loši te likovi krivo iskorišteni poput onog segmenta sa Meg i Jack Whiteom.
Kad smo cura i ja pogledali C&C, rekao sam da se ovaj film može pogledati 2 puta zaredom, a da bude jednako dobar. :mrgreen:
remike2 wrote:Citizen Kane (1941) - što bi se reklo, a fuckin masterpiece! :supz:
To se gleda danas 8)
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Post Reply