Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)
- Michel
Re: Raskrinkavanja (fraudi, zavjere i ostalo)
Ma ništa od toga nije točno. Samo su ga htjeli uništiti prvo zbog toga što je govorio protiv Hollywooda davnih dana ne znam jesi li to vidio taj video? I drugi put zbog Pasije gdje su dali sve od sebe da se taj film ne napravi ali nekako je uspio napraviti. On pliva s njima, ali nikad se ne druži i znaju da je zaštičen od strane Isusa i to znači u hollywoodu. Ne mogu ti ništa.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
-
John_Ryder
židovčine masonske, pljucMichel wrote: ↑06 Oct 2024, 01:01Ma ništa od toga nije točno. Samo su ga htjeli uništiti prvo zbog toga što je govorio protiv Hollywooda davnih dana ne znam jesi li to vidio taj video? I drugi put zbog Pasije gdje su dali sve od sebe da se taj film ne napravi ali nekako je uspio napraviti. On pliva s njima, ali nikad se ne druži i znaju da je zaštičen od strane Isusa i to znači u hollywoodu. Ne mogu ti ništa.
- Michel
Podsjeti me da ti kasnije nešto pokažem. Mislim da si napokon spreman da ovo vidiš što ti mislim pokazati. Mislim, već sam pisao kratko o tome na ovoj temi ili na nekoj drugoj ne sjećam se.
-
John_Ryder
- Inferno
I jel ti pokazao svog malog pišu?
-
John_Ryder
Je, ali se ništa nije vidjeloInferno wrote: ↑09 Oct 2024, 16:57I jel ti pokazao svog malog pišu?
- Michel
Nisi me podsjetio pa nisi ni dobio. Idući rok ti je idući ponedjeljak točno u ponedjeljak imaš cijeli taj dan da me podsjetiš pa da vidiš jedno bolesnoooo raskrinkavanje.
-
John_Ryder
a probam se sjetit
-
John_Ryder
Raskrinkaj uragan Milton, teška prevara...
- Michel
Naravno da je teška prevara i namjerno izazvan. Evo DOENUT FACTORY je sve to lijepo raskrinkao. Uglavnom, puno simbolike u igri.

The media will NOT report on what is going on in North Carolina or Tennessee and the tragedy there. Sick evil. IMPO
All these similarities make me realize even more that we are in a simulation and the system keeps recycling names and events
It feels like a simulation. But they have to put things out before they carry out plans. It’s like a warning.
They have to do that. It's called lesser magic. If you do not oppose it, it will happen in the physical world. Everything that happens, first happens spiritually. As above, so below. The occult just harnesses that law for their own nefarious purposes.
Prayer and fasting is a good way to humble yourself before God and increase your spiritual power.
Read the Word.
Evo ti malo slikovno da ti bude jasnije.Once you woke you can’t go back to sleep. Thank you for showing us how easily we are deceived. I’ve seen these for years but thought a coincidence. God has no coincidences. He plans perfectly using the deception for good. We make bad decisions when we follow the wrong path. Everything is connected. Jesus saves.

-
John_Ryder
čudo kako je sve povezano...
- Inferno
neki ljudi to nazivaju i shizofrenija
-
John_Ryder
https://youtu.be/cbITF2_3dK0?feature=shared
kakvo razotkrivanje hawk tuah girl, uffffff
Fred je teški trol, ali je razotkrio pohlepnicu i drocu Hayley.
Čak je i doveo dvojicu iz viralnog videa, momka koji ju je doveo do inspiracije da kaže hawk tuah, i snimatelja.

kakvo razotkrivanje hawk tuah girl, uffffff
Fred je teški trol, ali je razotkrio pohlepnicu i drocu Hayley.
Čak je i doveo dvojicu iz viralnog videa, momka koji ju je doveo do inspiracije da kaže hawk tuah, i snimatelja.
- Inferno
wau jebote slučajnosti, svaki dan se u svijetu nešto dogodilo u prošlosti....
koji idiotizam
koji idiotizam
- Michel
Ok, ovo je samo mali dio onoga čega ćete dobiti i onoga što sam najavljivao. Ovo će biti jedno od najvećih i najbitnijih raskrinkavanja ikada. Ovo je ono što skrivaju i ne žele da znamo. Oni to zovu inverted. Nevezano sad za Stewarta, dajem samo primjer njega https://www.facebook.com/reel/568746589140135
Otvorite oči jer većina "žena" u hollywoodu su muškarci od rođenja, a većina "muškaraca" su zapravo žene.
Osim toga, dobit ćete i raskrinkavanje nekih glumaca koji nisu mrtvi već žive drugi život. Stay tuned jer storm is coming.
Otvorite oči jer većina "žena" u hollywoodu su muškarci od rođenja, a većina "muškaraca" su zapravo žene.
Osim toga, dobit ćete i raskrinkavanje nekih glumaca koji nisu mrtvi već žive drugi život. Stay tuned jer storm is coming.
I guess the super ironic and strange thing about this than is that people like Kristen Stewart are actually just returning to their original gender when they decide to go “trans” than right? Like Kristen was actually born a boy so her going back to a boy is actually the most honest thing she has probably ever done right?
This is what I've been thinking for the last few months and realising why I've always had girl crushes. I can think of many female actors who I thought were just stunning....Uma Thurman, Gina Davis, Isabella Ajani and so many others actresses who I used to think were gorgeous.
This is a superb example and shows so clearly what's been going on. It's why she always gives off those seriously awkward vibes because she is really steiggling to contain her "maleness". It's sick as!