Last Post Wins !!!11one
- Donnie Darko
- Knatchbull
- Dragonrage
- Knatchbull
tri puta?Dragonrage wrote:Ja isto...a morao sam ići prošli tjedna i idem sutra i u čet...dammmKnatchbull wrote:pozz
upravo se vratio od zubara. mrzim te sadističke gadove i njihove bušilice![]()
![]()
![]()
neki gadni problemi ili?
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Dragonrage
Ma prošli petak na večer osjetio sam malu bol u zubu...ono niš strašno rekoh, prespavat ću i bit će dobro. Ali vraga, u Subotu u jutro bol je još uvijek tu, i Hvala Bogu još uvijek lagana ali iritantna...Knatchbull wrote:tri puta?Dragonrage wrote:Ja isto...a morao sam ići prošli tjedna i idem sutra i u čet...dammmKnatchbull wrote:pozz
upravo se vratio od zubara. mrzim te sadističke gadove i njihove bušilice![]()
![]()
![]()
![]()
neki gadni problemi ili?
Ista stvar i u nedjelju, samo šta me u nedjelju ka sam se probudio tako bolio zub da sam mislio da ću poludjeti...no tijekom dana se smirilo (inače nisam imao nikakve tablete protiv bolova pri ruci). Ponedjeljak sam se napokon dočepao tableta i naručio za zubara (u srijedu) pa me nije bolilo ovak, ali nedo Bog da stisnem zube ili ga dotaknem prstom...boli ko sam Vrag!! Utorak sam se nakljukal tabletama i nisam niš osjetil haha, čak sam mogao i jesti na tu stranu, ali sam osjetio kako mi se ispod zuba nailo malo, pa sam napokon u srijedu otišao zubaru. Zbušila mi to i ostavila otvoren zub da sve to izađe van tim svojim kanalima, pa sutra, čet i slj. ponedjeljak moram još doći da mi to zaliječi i stavi plombu.
Inače kaj je najbolje, taj zub mi je popravljala dva tjedna prije Božića nakon što mi je plomba napukla...
- maddjuro
- Knatchbull
- Asfodel
- jigsaw
-
John_Ryder
- Dragonrage
O vidjet ćeš ti kad jednom odeš...tak je i samnom bio slučaj...ono, niš me ne boli, zubi su mi super a onda kad sam došao k njoj pola njih mi je napunila sa plombama...jigsaw wrote:Dan![]()
ja kao da ni nemama zube...šest godina nisam išao kod zubara jer me ništa nije bolilo...kao da imam umrtvljeno tkivo...
- Asfodel
I moja sestra je takva, uvijek smo se tukli tko će prije sjest na onu veličanstvenu stolicujigsaw wrote:Ti si rijetki slučaj ondaAsfodel wrote:Ja oduvijek obožavam zubare i odlaske istima![]()
Baš mi je zato žao što sam sad "velika" i ne moram stalno ić osim onih rutinskih jednom u godini![]()
Ne znam zašt se svi tog toliko boje, meni je to uvijek bilo uzbudljivo
Da, obožavam i vadit krv.
A sad moram ić ća....idem se obrazovat
Bye
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
John_Ryder
Asfodel wrote:I moja sestra je takva, uvijek smo se tukli tko će prije sjest na onu veličanstvenu stolicujigsaw wrote:Ti si rijetki slučaj ondaAsfodel wrote:Ja oduvijek obožavam zubare i odlaske istima![]()
Baš mi je zato žao što sam sad "velika" i ne moram stalno ić osim onih rutinskih jednom u godini![]()
Ne znam zašt se svi tog toliko boje, meni je to uvijek bilo uzbudljivo![]()
Da, obožavam i vadit krv.
A sad moram ić ća....idem se obrazovat
Bye

- jigsaw
Tako će vjerojatno biti si sa mnom...Dragonrage wrote:O vidjet ćeš ti kad jednom odeš...tak je i samnom bio slučaj...ono, niš me ne boli, zubi su mi super a onda kad sam došao k njoj pola njih mi je napunila sa plombama...jigsaw wrote:Dan![]()
ja kao da ni nemama zube...šest godina nisam išao kod zubara jer me ništa nije bolilo...kao da imam umrtvljeno tkivo...