da... ok.Scarface wrote:Pa gledaj, meni nije jasno koji vrag njima uopće pričaš o filmovima, knjigama, stripovima, igricama i ostalim geek stvarima, kad su oni kao prvi vjerojatno stariji ljudi, i kao drugo, očito jednostavniji i konzervativniji od tebe. Zaključak- il im se prilagodi i pričaj njihovim jezikom (a to možeš, vidin po tvojin postovima) il nastavi bit šutljiv, al onda se ne žali i ne iščuđuj na njihove reakcije kad se "raspričaš".
Što mi je izmamilo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Michel puši karu.
- Scarface
Gle, ne shvaćaj ovo ka uvredu (jer vidin da jesi), nego ka savjet, jer očito tvoja taktika ne funkcionira. Čemu se mučit kad se mogu iskušat i drugi smjerovi konverzacije?john_constantine wrote:da... ok.Scarface wrote:Pa gledaj, meni nije jasno koji vrag njima uopće pričaš o filmovima, knjigama, stripovima, igricama i ostalim geek stvarima, kad su oni kao prvi vjerojatno stariji ljudi, i kao drugo, očito jednostavniji i konzervativniji od tebe. Zaključak- il im se prilagodi i pričaj njihovim jezikom (a to možeš, vidin po tvojin postovima) il nastavi bit šutljiv, al onda se ne žali i ne iščuđuj na njihove reakcije kad se "raspričaš".
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
ma ne... Mislim, u pravu si. Samo je problem što mi je ta konverzacija nakon 5 godina jednostavno "dosadila". A broj ljudi s kojima mogu s užitkom razgovarati o takvim temama (filmovi, stripovi, knjige, Watchmen, Preacher, horori, pa čak i povijest, isto obožavam to) je u mom životu jednostavno... Nije baš nula, ali jedanput - dvaput godišnje, najčešće na pet minuta. A osobe za takve razgovore, dva prsta tek nabrojim. Zajebancije postanu izlizane kada se ponavljaju i slično. Ja sam se prilagodio takvoj konverzaciji, ali mislim, teško je kada ne možeš govoriti o onome u čemu uživaš. Onda, pomalo jednostavno "pukneš", razbrbljaš se - ionako to drugi dan zaborave 
Ma teško je. A ovako si bar dam malo oduška. Ovo s tabu temama o japancima sam baš radi provokacije pričao kolegici.
Premještaju je u pogon radi nekih idiota kojima je teško hodati, a znali smo se dobro zabavljati i zajebavati, pa mi je bed zbog toga jer neće više biti s nama.
Ma teško je. A ovako si bar dam malo oduška. Ovo s tabu temama o japancima sam baš radi provokacije pričao kolegici.
Michel puši karu.
- Ašow
Cekaj da se preselim pa ce biti grobarenjajohn_constantine wrote:he, ma nisi me još vidio opuštenog.Ašow wrote:Pa ne znam, meni si više normalniji ti koji pricas o tome nego recimo bilo koji velečasnik na ovoj planeti.
Mozda zato jer sam navikao biti otvoren prema svemu i bez beda kazem sve sto mi je na pameti.
Ma, samo te treba bolit briga za misljenje drugih i ciao.
Da slušam druge, brijem da ne bi 90% stvari sto sam vidio uopce vidio.
al sve je to relativno
- john_constantine
- Ašow
EEE upravo to 
Pricao sam sa frendom i obojica imamo masu ideja koje bi snimili.
Ali $$ su naravno bed. Al bit ce jednom grobarluka
Pricao sam sa frendom i obojica imamo masu ideja koje bi snimili.
Ali $$ su naravno bed. Al bit ce jednom grobarluka
- Sammy
kad sam pod tjelesnim sam sebe pogodio loptom u jaja 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Asfodel
Činjenica da proračunatošću u igri opskurnih i nikad-čula nagradnih igara kompenziram: a)svoje siromaštvo (uvaliti dobiveni predmet nekome kao poklon ftw!) i b)svoju osobinu da nisam od onih koji su rođeni pod sretnom zvijezdom, jer je to ovdje stvar matematike, ne sreće

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
ponavljanje pitanja s prošlogodišnjeg roka iz jednog kolegija
naravno da se i to uspjelo malo sjebat, al obećavajuće je
- Ašow
daaaaaaaaaaaj, zast se ovo meni nikad ne dogodi?elrania wrote:ponavljanje pitanja s prošlogodišnjeg roka iz jednog kolegija![]()
- elrania
vanjska izbornost jednog na prijašnjem studiju položenog kolegija kojeg zbog te karakteristike mogu prebaciti i sakupiti 6 bodova sam tak i slušati samo obavezne bez opterećenja sljedeći semestar

- Bub
Danas pokerica s dečkima.

"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Koncert Majki na HRT-u 2 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
Zajeb ja kužio koncert, kad ono neki naš domaći rock puštaju, taman dobro dođe. 
- Bub
Andrej s PM-om.