ah, to ona cura kraj pekare kada smo tamo kupovali?A$H wrote:elrania wrote:ma bio je neki zombi koji je rekao da je izasao na cestu i viknuo arggggraaa nesto za nekom zenskom na biciklu i ova kriknula i pobjeglajohn_constantine wrote: jep, ali nitko se nije uplašio.A još su se cure htjele slikati s mnom i drugim zombijima.
![]()
a i isli su po ducanima traziti nesto za vegeterijance
to je bio onaj "crvenokosi"..frend od dragonhearta..![]()
Tko dolazi na trash festival 4?
- john_constantine
Michel puši karu.
- john_constantine
- john_constantine
http://www.trash.hr/?langswitch_lang=hr
je, pogledajte ga samo na zadnjoj slici kako se preserava
he,he, možda nisam našao najbolji položaj, ali sam završio na dvjema slikama.

je, pogledajte ga samo na zadnjoj slici kako se preserava
he,he, možda nisam našao najbolji položaj, ali sam završio na dvjema slikama.
Michel puši karu.
-
filmofil
- john_constantine
-
Ghrall
To i meni nije jasno zbog rampe, ne kužim. Možda je prošao onak slalom između njih.john_constantine wrote:je, rekao mi je kondukter u vlaku, da je neki ćovjek poginuo... Na kraju sam morao pozvati drugi prijevoz inače bi čekao puno sati i to još uz one nervozne gluhonijeme putnike... ali gadno je bio smrskan, pa sam došao puno kasnije doma... A jbt, kako je samo uspio da ga udari vlak. Mislim, spuštena rampa, upaljena svijetla, vlak s daljine... Očito je išao zaobilaziti rampu...Ghrall wrote:Kad smo išli doma naišli smo na nesreću gdje je vlak pogodio kombi i skroz ga smrskao. Tip je mrtav. Inače bilo je super tamo iako nisam gledao ništa od filmova. Da je bar više ovakvih manifestacija.
- Donnie Darko
kaj se nije ona motala s onim debljim likom, imala je majcu neku crnu s nekom reklamom za nesto jeldafilmophil wrote:ko je ova cura?john_constantine wrote:![]()
@filmophil: zgodna je ak na to ciljas
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
filmofil
- john_constantine
- A$H
lijevo je Lakobrija i radio je na efektima za Zonu mrtvih, a ne Dawn of the Dead..john_constantine wrote:glumi u filmu "krvnik", ona cura s katanom na slici i redateljeva cura, sudeći po izjevima nježnosti. A ovaj lijevi je šminkao zombije u filmu Dawn of dead.filmophil wrote:ko je ova cura?john_constantine wrote:![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!