AvP 2: Aliens vs. Predator

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Oct 2007, 19:09

PredAlien ili kako već:

Image

:rock:

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2007, 19:25

nice 8)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Vorador

Post by Vorador » 26 Oct 2007, 19:39

solidno izgleda :D

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Oct 2007, 19:43

fora.. samo da mu shoulder cannon ne izleti iz ramena usred filma :lol:

Unreal

Post by Unreal » 26 Oct 2007, 20:39

Šta su to biće ubacili u AVP 2 :lol: :?: Ako da biti će to jebeni trash nastavak :D

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Oct 2007, 20:43

Unreal wrote:Šta su to biće ubacili u AVP 2 :lol: :?: Ako da biti će to jebeni trash nastavak :D
pa zašto? :roll: Pa ipak je to biće bilo i u aliens vs predator serijalu. Strip nisam čitao, ali vjerojatno i tamo. Ideja je odlična.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 26 Oct 2007, 20:50

john_constantine wrote:
Unreal wrote:Šta su to biće ubacili u AVP 2 :lol: :?: Ako da biti će to jebeni trash nastavak :D
pa zašto? :roll: Pa ipak je to biće bilo i u aliens vs predator serijalu. Strip nisam čitao, ali vjerojatno i tamo. Ideja je odlična.
Nisam ni ja čitao stripove, ali i dalje ne kužim kako je ovakvo biće moglo nastati u normalnim uvjetima. Sumnjam da predator se može razmnožavat s alienom

A$H

Post by A$H » 26 Oct 2007, 20:55

Unreal wrote:
john_constantine wrote:
Nisam ni ja čitao stripove, ali i dalje ne kužim kako je ovakvo biće moglo nastati u normalnim uvjetima. Sumnjam da predator se može razmnožavat s alienom
jesi ti ikad gledao i jedan nastavak Aliena???
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Unreal

Post by Unreal » 26 Oct 2007, 21:06

A$H wrote:
Unreal wrote:
john_constantine wrote: pa zašto? :roll: Pa ipak je to biće bilo i u aliens vs predator serijalu. Strip nisam čitao, ali vjerojatno i tamo. Ideja je odlična.
jesi ti ikad gledao i jedan nastavak Aliena???
Samo prva dva i drugi dio nisam pogledao cjeli :cry:

bakero

Post by bakero » 26 Oct 2007, 21:36

Koliko se sićam moga si u avp serijalu igrat u ulozi Predaliena, zajebana beštija!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 26 Oct 2007, 21:40

bakero wrote:Koliko se sićam moga si u avp serijalu igrat u ulozi Predaliena, zajebana beštija!
Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštije :rolleyes: Može li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može :wink:

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Oct 2007, 21:45

Unreal wrote:
bakero wrote:Koliko se sićam moga si u avp serijalu igrat u ulozi Predaliena, zajebana beštija!
Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštije :rolleyes: Može li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može :wink:
hm, predaliena si mislim mogao igrati u multiplayeru? ionako je multiplayer za dvojku loš, nije dobro napravljeno, predator je prejak, a alien preslab...
A te zvijeri si mogao vidjeti u ulozi predatora u dvojci za vrijeme bijega, kada prelaziš one cijevi.
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 26 Oct 2007, 21:51

Unreal wrote:
to je alien s obilježjem predatora jer je predator bio host za razmnožavanje. pogledaj prvi nastavak avp-a a bilo bi dobro da pogledaš i sve nastavke aliena da skužiš životni ciklus aliena.

Unreal

Post by Unreal » 26 Oct 2007, 21:58

Vorador wrote:
Unreal wrote:
to je alien s obilježjem predatora jer je predator bio host za razmnožavanje. pogledaj prvi nastavak avp-a a bilo bi dobro da pogledaš i sve nastavke aliena da skužiš životni ciklus aliena.
Ajde valjda ću uskoro pogledati moram si nabaviti filmove prvo. Alien QUADRILOGY se može nabaviti valjda u algoritmu :wink: .

bakero

Post by bakero » 26 Oct 2007, 22:39

Unreal wrote:
Vorador wrote:
Unreal wrote: Čudno ja sam prije imao od igrica dvojku ali se ne sječam te beštije :rolleyes: Može li mi netko objasniti kako nastaje ta zvjer i kaj sve može :wink:
Ajde valjda ću uskoro pogledati moram si nabaviti filmove prvo. Alien QUADRILOGY se može nabaviti valjda u algoritmu :wink: .
koliko para to dođe?
Sa predalienom sad sam se sitio možeš igrati u ekspanziji avp 2 primal hunt se zove čini mi se, ma nije ništa posebno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

Post Reply