Što mi je maknulo smješak danas?
- Josef K
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Znam kako ti je. Meni obrva umire i sad več polako razmišljam da ga skinem 
- elrania
napravi spider bites
i jbga za pirseve... ja sam ih micala 6 zbog iskrivljenja, stanjenja kože i sl. i nije mi bilo baš svejedno.
i jbga za pirseve... ja sam ih micala 6 zbog iskrivljenja, stanjenja kože i sl. i nije mi bilo baš svejedno.
- Ašow
- Sammy
a jebote.Ašow wrote:jebem ti medveščak.
opet popuše 3:2
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
mah, brat... kopa po mojoj kolekciji filmova. Ma neka, ali ne dopada mi se izbor filmova - Kill bill vol 1 i 2 i doomsday. Ma ono, većinom prilično nasilni filmovi. A želi i opet gledati rambo 4 što mu neću dozvoliti. Samo mi još to fali... Ako se smislite one scene na početku kada ubiju dijete ili prilično nasilnih scena poput čupanja grkljana. Pa to kao 27 godišnjak imitira poput djeteta, pa meni nije zabavno kada me dohvati za vrat i imitira čupanje grkljana, jer ne zna stati, pa boli...
Michel puši karu.
- metallicat
- elrania
ja ne radim prvi dio mjesecametallicat wrote:šupci iz meka me otkazali danas![]()
a onaj drugi dio imam tj dana ruku u foliji i tj dana jedan kolegij u komadu slušam pa opet niš. možda 2 dana, ak me stave.
ot: umor.
- Jane Doe
pada snijeg .... mislim, pa kaj ga nebi bilo dosta više. 'oćem sunce i visibabe i sve to lijepo što proljeće nosi 

- elrania
ovo je sad nadam se zadnji. za sljedeći tjedan vele 7 stupnjeva tokom dana i valjda bude samo raslo.
- Ašow
uveeeelooooooooJane Doe wrote:pada snijeg .... mislim, pa kaj ga nebi bilo dosta više. 'oćem sunce i visibabe i sve to lijepo što proljeće nosi
uveloooo
srce mi je uveloooo
kače brate jesen
- Sammy
matt barlow oso iz Iced Eartha..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
aaaaaa? neeeee opetSammy wrote:matt barlow oso iz Iced Eartha..

- Wendigo
mah... neka ode. ionako su bezvezni postali.Sammy wrote:matt barlow oso iz Iced Eartha..
- Jane Doe
nek odu u k***c. nije se trebo ni vračat kad je jednom otišao, ne ovako, sad bi - sad nebi, malo budem - malo nebudem.Sammy wrote:matt barlow oso iz Iced Eartha..
meni su oni bili dobri s njim, imam sve albume, al kad je jednom dao nogu i otišao, nije trebao opet dolazit za to malo i trudit se pokazivat da može otpjevat ripperove dionice....
ono s ripperom je bilo fora i baš su krenuli u dobrom smijeru...
schaffer je najavio da ne očekujemo klona, i tome se i veselim. već ima novog pjevača u vidu, veselim se vidjet što će nać, mada, mogo bi i on pjevat komotno, i onak pjeva back vokale cijelo vrijeme....

- john_constantine
prvi stres na poslu, ma vjerojatno sam imao prije par puta, ali ovo je bio, baš kada sam bio svjestan da imam stres. Poteškoće s disanjem, kratki napadaji i jako su mi smetali glasovi oko mene... Na kraju se to završilo udaranjem rukama po zidu do krvi. Srećom, mogu pisati...
A jbm mu sve... Mislio sam, biti će mir i bolje, a ono u kurac... Samo dolaze i ometaju mi posao. Odnosno, preseravaju jer to nije po njima tehnički moj posao, nego misle da sam kao MILF hunter. Ništa drugo, nego jebena muška ljubomora i zavist. I onda još ovaj papučar koji samo brblja filozofske rasprave... Dobro, ali jbm mu, u gužvi smo obadvoje, ona je nešto sjebala, a on samo brblja i brblja jer kao nema što raditi... i još mi se miješa u moj posao. A debili nemaju što raditi jer imaju dva tjedna pauzu radi nove kolekcije, i kažem im da mogu gore slagati robu umjesto mene. Ali ne... promiješaju robu, ostave robu nakrcanu, i samo sjede unutra i zajebavaju se. A baš ujutro kažem šefu da je sve super, i da neće biti problem kontrolirati robu gore i ulaz. A ja ću biti taj koji će biti kriv ako direktor vidi da gore nije ništa složeno na mjesto...
Tako sam popizdio da nisam niti obraćao pozornost na nikoga. Ovo stvarno više neće fukcionirati. Mislim, biti će bolje, ali nervira me taj novi papučar koji samo melje i dolazi kada mu se sprdne... pas mater, pa nije to kafić, nego ozbiljan posao na kojem možemo dobiti premještaj na lošije radno mjesto ako zajebemo stvar...
Ruke me bole i sada samo tražim neko rješenje za stres...
A jbm mu sve... Mislio sam, biti će mir i bolje, a ono u kurac... Samo dolaze i ometaju mi posao. Odnosno, preseravaju jer to nije po njima tehnički moj posao, nego misle da sam kao MILF hunter. Ništa drugo, nego jebena muška ljubomora i zavist. I onda još ovaj papučar koji samo brblja filozofske rasprave... Dobro, ali jbm mu, u gužvi smo obadvoje, ona je nešto sjebala, a on samo brblja i brblja jer kao nema što raditi... i još mi se miješa u moj posao. A debili nemaju što raditi jer imaju dva tjedna pauzu radi nove kolekcije, i kažem im da mogu gore slagati robu umjesto mene. Ali ne... promiješaju robu, ostave robu nakrcanu, i samo sjede unutra i zajebavaju se. A baš ujutro kažem šefu da je sve super, i da neće biti problem kontrolirati robu gore i ulaz. A ja ću biti taj koji će biti kriv ako direktor vidi da gore nije ništa složeno na mjesto...
Tako sam popizdio da nisam niti obraćao pozornost na nikoga. Ovo stvarno više neće fukcionirati. Mislim, biti će bolje, ali nervira me taj novi papučar koji samo melje i dolazi kada mu se sprdne... pas mater, pa nije to kafić, nego ozbiljan posao na kojem možemo dobiti premještaj na lošije radno mjesto ako zajebemo stvar...
Ruke me bole i sada samo tražim neko rješenje za stres...
Michel puši karu.