Što mi je izmamilo smješak danas?
- Ašow
- Josef K
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
4 iz matematikeSammy wrote:3 iz matematike
- john_constantine
najava da će Beli put izdati četvrtu knjigu Preacher u trećem mjesecu ove godine.

Michel puši karu.
- john_constantine
Pričam kolegici o japancima i završi se na seksu.. bukkake, bondage, seks s ljeguljama i pečenje istog, neke mučenja kao ljute papričice u vaginalni otvor, filmovi u kojima cure udaraju muškarce u jaja, priča o Adi Sabe i slično. I sada misli da sam nastran. 
Michel puši karu.
- metallicat
- Ašow
john_constantine wrote:Pričam kolegici o japancima i završi se na seksu.. bukkake, bondage, seks s ljeguljama i pečenje istog, neke mučenja kao ljute papričice u vaginalni otvor, filmovi u kojima cure udaraju muškarce u jaja, priča o Adi Sabe i slično. I sada misli da sam nastran.
Ja ne mislim da si nastran, mislim zapravo da si sasvim normalan. Jer pricas o tome, a svi ovi sto sute o tome da su nastrani do zla boga.
- Jane Doe
a bilo bi čudno da ne misli
... malo tebe jače puklo u zadnje vrijeme....
jebeš mačke, @cons je novi vijesnik da je veljača počela

- john_constantine
lol... ma više načitanost (knjige Velimira Grgića). Ja sam više govorio o mentalitetu nacije... O tome kako svaka zemlja drugačije gleda na nasilje i slično...Da je bilo vremena, onda bi krenuo s govorom o Ero guro.Jane Doe wrote:a bilo bi čudno da ne misli![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
lol, šalu na stranu... Mene nije briga da li me smatraju nastranim. A čudnim me smatraju još od osnovne škole. Ali takve ljude mogu jednostavno nazvati "dosadnim". Ne kužim ljude koji se plaše kada gledaju horore, kojima se gade takve stvari kao planet terror, pa tako i to za seksom - tolike mogućnosti, a hrpa tekstova o tome kako je ljudima dosadno nakon 5 godina seksanja i onda imaju kao recepte za uspjeh... glupost.Ašow wrote:john_constantine wrote:Pričam kolegici o japancima i završi se na seksu.. bukkake, bondage, seks s ljeguljama i pečenje istog, neke mučenja kao ljute papričice u vaginalni otvor, filmovi u kojima cure udaraju muškarce u jaja, priča o Adi Sabe i slično. I sada misli da sam nastran.
Ja ne mislim da si nastran, mislim zapravo da si sasvim normalan. Jer pricas o tome, a svi ovi sto sute o tome da su nastrani do zla boga.
Isto to vrijedi i za filmove...
I nije me ništa udarilo u glavu. Samo sam više brbljaviji i pričljiviji jer sam bio opušten. I onda to sada svima silno smeta, pa ću se opet vratiti "šutnji". Tko ih jebe...
Michel puši karu.
- Ašow
Pa ne znam, meni si više normalniji ti koji pricas o tome nego recimo bilo koji velečasnik na ovoj planeti.
Mozda zato jer sam navikao biti otvoren prema svemu i bez beda kazem sve sto mi je na pameti.
Ma, samo te treba bolit briga za misljenje drugih i ciao.
Da slušam druge, brijem da ne bi 90% stvari sto sam vidio uopce vidio.
al sve je to relativno
Mozda zato jer sam navikao biti otvoren prema svemu i bez beda kazem sve sto mi je na pameti.
al sve je to relativno
- Scarface
Pa ako si inače šutljiv i kad se raspričaš govoriš takve "gadarije" naravno da će ekipa bit freaked out. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
- john_constantine
ma šutim većinom jer... neki dan pričam o filmovima koji se bave vijetnamskim ratom, a oni jbt, ne znaju niti da je bio uopće vijetnamski rat.Scarface wrote:Pa ako si inače šutljiv i kad se raspričaš govoriš takve "gadarije" naravno da će ekipa bit freaked out.
A današnji razgovori se svode na politiku - ono, ne bi glasovali za kosor, niti za milanovića i vrijeđanje i to, pa o vinogradu, pa malo zajebavaju mene oko trbuha, za ono, ono... pa onda o divix playerima (
Zato i šutim.
Što bi tek komentirali kada bi pričao o filmu Deliverance i silovanju debeljka.
Ma jednostavno drugačiji mentalitet, pa sam se prilagodio njima. Dižem im raspoloženje, zajebancije, povremene rasprave koje se svode na podsjećanja, prepričavanja fora i viceva i slično. Ali baš ono, da mogu pričati s užitkom o SVOJIM omiljenim stvarima, to je stvarno rijetkost... Ja bi volio razgovarati s nekim o Akiri Kurosawi i filmovima, zadnji put sam imao zanimljiv razgovor o tome i tek sam tada naučio što zapravo znači Rashomon. Ali takvi razgovori su ipak rijetkost...
Michel puši karu.
- Scarface
Pa gledaj, meni nije jasno koji vrag njima uopće pričaš o filmovima, knjigama, stripovima, igricama i ostalim geek stvarima, kad su oni kao prvi vjerojatno stariji ljudi, i kao drugo, očito jednostavniji i konzervativniji od tebe. Zaključak- il im se prilagodi i pričaj njihovim jezikom (a to možeš, vidin po tvojin postovima) il nastavi bit šutljiv, al onda se ne žali i ne iščuđuj na njihove reakcije kad se "raspričaš".
Last edited by Scarface on 02 Feb 2011, 18:42, edited 3 times in total.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
he, ma nisi me još vidio opuštenog.Ašow wrote:Pa ne znam, meni si više normalniji ti koji pricas o tome nego recimo bilo koji velečasnik na ovoj planeti.
al sve je to relativno
Michel puši karu.