Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Decadentor

Post by Decadentor » 27 Nov 2009, 23:41

:lol: :lol: :lol: ajd dobro :lol:
Image

olio

Post by olio » 28 Nov 2009, 01:36

Inglourious Basterds
9/10
genijalno

Decadentor

Post by Decadentor » 28 Nov 2009, 03:52

Dirty Sanches The Movie :povrac: :lol: :lol: yeah ako netko nezna to su likovi koji se furaju na jackass ali su brutalniji, odvratniji.....
Image

sikeone

Post by sikeone » 28 Nov 2009, 07:09

Urban Justice 3.5/5-konačno Seagal kakav se traži u ovakvim filmovima. radnja je poprilično jednostavna, ubiju mu sina i on cijeli film šeta po hoodu mlateći i ubijajući crnce,meksikance i skinjare koje smatra krivim za njegovu smrt. Prejako
J...š film u kojem nema tuče

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Nov 2009, 09:38

dexter - season 3
3,5/5 hm, malo lošije od 1. i 2. sezone, ali zadnjih par epizoda rocks. 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Nov 2009, 20:34

mission impossible - zabavan, napet i odličan špijunski triler s sjajnim twistovima. Scena upada u CIA je jedna od najboljih, više puta parodirana, a tek gadgeti kao videovrpca koja se uništi za 5 sekundi. Jean Reno kao plaćenik, Tom Cruise dok još nije bio omražena slavna ličnost i odlična scena s jurećim vlakom i helikopterom u tunelu. 4/5

On Deadly Ground - zabavan akcijski s ekološkom jeftinm radnjom, ali koga briga... Dok Steven Seagal rastura, mlati i tuče sve na strane, sve ok. Pucnjave ne nedostaje, akcije ima i više nego što sam očekivao, solidni negativci i dosadna ekološoka propaganda na kraju filma. 3/5
Michel puši karu.

sikeone

Post by sikeone » 29 Nov 2009, 06:38

On Deadly Ground - zabavan akcijski s ekološkom jeftinm radnjom, ali koga briga... Dok Steven Seagal rastura, mlati i tuče sve na strane, sve ok. Pucnjave ne nedostaje, akcije ima i više nego što sam očekivao, solidni negativci i dosadna ekološoka propaganda na kraju filma. 3/5[/quote]

Seagal inače brije na tu ekološku osvještenost što je pokazao u par svojih filmova
J...š film u kojem nema tuče

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Nov 2009, 10:26

pandorum
opasni fail! :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Nov 2009, 15:40

Poirot: Stan na trećem katu + Trokut na Rodosu - zabavno as usual. Drugi slučaj malo bolji
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2009, 17:18

Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5

:spoiler:
najveća nebuloza je onaj preokret s maskama... Nije Ethan kvragu Darkman da izvlači maske, a otkud je baš imao masku sebe i negativca u onoj sceni... cmon...

A druga, ono kada negativac na uobičajeni način zaprijeti smrću, a Tom Cruise šutne nogom pijesak i pištolj odleti u zrak. Najveća glupost u filmu, a i ne izgleda uopće tako cool kao na papiru.
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 29 Nov 2009, 17:27

john_constantine wrote:Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5

najveća nebuloza je onaj preokret s maskama... Nije Ethan kvragu Darkman da izvlači maske, a otkud je baš imao masku sebe i negativca u onoj sceni... cmon...

A druga, ono kada negativac na uobičajeni način zaprijeti smrću, a Tom Cruise šutne nogom pijesak i pištolj odleti u zrak. Najveća glupost u filmu, a i ne izgleda uopće tako cool kao na papiru.
Cons opet jaše :lol:
Po pitanju Pitta bih se i složio, Cruiseu je svakako pripomogao izgled i istina da nema previše uloga koje oduzimaju dah ali daj si jednom prilikom, ako već do sada nisi, pogledaj Magnoliju. Po mom mišljenju, tamo se je čovjek dokazao kao ozbiljan glumac i pošteno zaradio nominaciju za Oskara.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Nov 2009, 18:33

Boby wrote:
john_constantine wrote:Mission Impossible 2 - solidan i blesav akcijski film. Prvi dio kao neka nabrijana verzija James Bonda, a drugi dio prepun otkačene i pretjerane akcije s vratolomnim scenama, vožnjama, eksplozijama, akcijom i nebulozama. Lošije od originala, a Tom Cruise mi nikad nije bio dobar glumac, uspio je samo radi svoje karizme i ljepote... Povremeno nervira taj slow motion u previše scena i ubacivanje glazbe za vrijeme pucnjave što sam zamrzio još od Face Off... mislim, staviti klasičnu glazbu za vrijeme akcijske scene, budalaština... U svemu, zabavni popcorn film preduga trajanja i loše priče. I previše fora s tim maskama...3/5

Cons opet jaše :lol:
Po pitanju Pitta bih se i složio, Cruiseu je svakako pripomogao izgled i istina da nema previše uloga koje oduzimaju dah ali daj si jednom prilikom, ako već do sada nisi, pogledaj Magnoliju. Po mom mišljenju, tamo se je čovjek dokazao kao ozbiljan glumac i pošteno zaradio nominaciju za Oskara.
jep, gledao sam magnoliju... dobro počne, ali kasnije sam izgubio volju s gledanjem... mislim, drama od 3 sata... A Tom Cruise mi je bolje zvučao na papiru, nego uživo s tim dijalozima. Ma jedanput ću dati priliku i opet gledati iznova...
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 29 Nov 2009, 19:09

To ti je baš zato kaj njegova uloga doseže vrhunac pred kraj filma kada se doslovno slomi pred svojim ocem i otkrije da je sve što je tokom čitavog filma predstavljao ustvari bila maska ispod koje se je skrivalo jedno duboko povrijeđeno i osamljeno ljudsko biće koje je svoj životni poziv odabralo kako bi moglo pobjeći od samoga sebe i onoga što u stvari jest. Scena je dosta emotivna a kaj je najbolje, gotovo da i nema nikakve glazbe koja bi pripomogla u naglašavanju emocija; samo Cruise koji bdije nad umirućim starcem.

A$H

Post by A$H » 29 Nov 2009, 19:27

Boby wrote:To ti je baš zato kaj njegova uloga doseže vrhunac pred kraj filma kada se doslovno slomi pred svojim ocem i otkrije da je sve što je tokom čitavog filma predstavljao ustvari bila maska ispod koje se je skrivalo jedno duboko povrijeđeno i osamljeno ljudsko biće koje je svoj životni poziv odabralo kako bi moglo pobjeći od samoga sebe i onoga što u stvari jest. Scena je dosta emotivna a kaj je najbolje, gotovo da i nema nikakve glazbe koja bi pripomogla u naglašavanju emocija; samo Cruise koji bdije nad umirućim starcem.
ajde ajde taj film volis samo zbog redatelja koji je radio na Cigarettes & Coffee i There Will Be Blood na koje svrsavas.. :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 29 Nov 2009, 19:35

A$H wrote:
Boby wrote:To ti je baš zato kaj njegova uloga doseže vrhunac pred kraj filma kada se doslovno slomi pred svojim ocem i otkrije da je sve što je tokom čitavog filma predstavljao ustvari bila maska ispod koje se je skrivalo jedno duboko povrijeđeno i osamljeno ljudsko biće koje je svoj životni poziv odabralo kako bi moglo pobjeći od samoga sebe i onoga što u stvari jest. Scena je dosta emotivna a kaj je najbolje, gotovo da i nema nikakve glazbe koja bi pripomogla u naglašavanju emocija; samo Cruise koji bdije nad umirućim starcem.
ajde ajde taj film volis samo zbog redatelja koji je radio na Cigarettes & Coffee i There Will Be Blood na koje svrsavas.. :lol: :lol:
Opet širiš netočne navode i prijeti ti tužba :lol:
Ja sam hvalio "Coffee & Cigarettes" koje je režirao Jim Jarmush a ne Andersenov "Cigarettes & Coffee" koji uopće nisam niti gledao.
A "Magnoliu" sam zavolio još prije 7 godina, točnije proljeće 2002.; gotov taman kada je došla na naše tržište i na ovom sam forumu hvalio Andersona pune dvije godine prije nego li je izišao "There Will Be Blood". Vrati se na onaj "1001 film" topic pa vidi.
Uostalom, nakon kaj sam friško pogledao TWBB još sam neko vrijeme smatrao kako je Magnolija i dalje njegov najbolji uradak. I danas mi kotira vrlo visoko.

Post Reply