Last Post Wins !!!11one
- elrania
- metallicat
- elrania
ono najbolje sam sacuvala za sutra, jbga sadmetallicat wrote:neće ti se svidit dead silence, trebala si drugielrania wrote:ok, done
idem kosu sredit i pod tus pa gledati
valjda cu veceras uspjet izdrzati do kraja filma... prespavah cijeli dan, trebalo bi biti dosta![]()
baš ja imam doma onaj kolačić koji si priželjkivala na prethodnoj str![]()
večer![]()
-
John_Ryder
Kako ti znaš da joj se neće svidjeti ?metallicat wrote:neće ti se svidit dead silence, trebala si drugielrania wrote:ok, done
valjda cu veceras uspjet izdrzati do kraja filma... prespavah cijeli dan, trebalo bi biti dostabaš ja imam doma onaj kolačić koji si priželjkivala na prethodnoj str
![]()
večer![]()
- elrania
-
John_Ryder
- metallicat
znam, jer nije nešto posebno koliko se očekivalo po traileru..a čitam njene postove na filmove pa znamJohn_Ryder wrote:Kako ti znaš da joj se neće svidjeti ?metallicat wrote:neće ti se svidit dead silence, trebala si drugielrania wrote:ok, done
valjda cu veceras uspjet izdrzati do kraja filma... prespavah cijeli dan, trebalo bi biti dostabaš ja imam doma onaj kolačić koji si priželjkivala na prethodnoj str
![]()
večer![]()
i elrania, možeš doć na kolač/tortu

-
John_Ryder
metallicat wrote:znam, jer nije nešto posebno koliko se očekivalo po traileru..a čitam njene postove na filmove pa znamJohn_Ryder wrote:Kako ti znaš da joj se neće svidjeti ?metallicat wrote: neće ti se svidit dead silence, trebala si drugibaš ja imam doma onaj kolačić koji si priželjkivala na prethodnoj str
![]()
večer![]()
nisam rekla da će bit jadan ali da može i bolji pogledat
![]()
i elrania, možeš doć na kolač/tortu![]()
- metallicat
hm što bi to trebalo značit? nisam ja niš loše mislilaJohn_Ryder wrote:metallicat wrote:znam, jer nije nešto posebno koliko se očekivalo po traileru..a čitam njene postove na filmove pa znamJohn_Ryder wrote: Kako ti znaš da joj se neće svidjeti ?nisam rekla da će bit jadan ali da može i bolji pogledat
![]()
i elrania, možeš doć na kolač/tortu![]()
anyway, si pogledao link pod glazbom?

- metallicat
- metallicat