Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Scarface

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Scarface » 18 Feb 2011, 15:57

callac wrote:Ovaj tekst, crkla sam na hrčka :lol:

"Svoj najnoviji preobražaj najavio je i najskandalozniji hrvatski stilist Fashion Pussy, koji se napunivši svoje obraze hyaluronom u tren oka iz Modnog Mačka pretvorio u Modnog Hrčka. Iako je veljača, što znači da je Mačak spreman za parenje i vucaranje po krovovima i raznoraznim dvorištima, tvrdi da ga na preobražaj nisu natjerali hormoni, već je jednostavno poželio postići puteniji i atraktivniji izgled svojih mačjih obraščića."
Evo moj kineski hrčak upravo radi facepalm na ovo. :zubifale:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 18 Feb 2011, 16:24

Scarface wrote:
callac wrote:Ovaj tekst, crkla sam na hrčka :lol:

"Svoj najnoviji preobražaj najavio je i najskandalozniji hrvatski stilist Fashion Pussy, koji se napunivši svoje obraze hyaluronom u tren oka iz Modnog Mačka pretvorio u Modnog Hrčka. Iako je veljača, što znači da je Mačak spreman za parenje i vucaranje po krovovima i raznoraznim dvorištima, tvrdi da ga na preobražaj nisu natjerali hormoni, već je jednostavno poželio postići puteniji i atraktivniji izgled svojih mačjih obraščića."
Evo moj kineski hrčak upravo radi facepalm na ovo. :zubifale:
lol, krivi topic, trebalo je ići u izmamilo ne maknulo, al oke :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 17:48

ah, brige oko brata.. :( Svjestan sam da će mi on do kraja života biti problem - ako je već sada problem da prijateljica prespava i bude nekoliko dana kod mene, kako će tek biti kada budem imao ozbiljnu dužu vezu), sada to ide s vremenom pomalo, stalno teškoće, teškoče i teškoće... Sada, ono što nitko drugi ne razumije, a bilo bi im smiješno, to što ga nevrijeme čini nervoznim. A stara u strahu od njega nakon što ju je već jednom skoro "ubio" premlativši ju do krvi. A sada, to što svaki dan gleda slike polugolih manekenki i svih tih pizdarija, baš i nije najbolji potez, a ne možemo mu niti zabraniti. I to što već ima par kalendara s polugolim ženskama... a ono što me brine je njegov spolni nagon. Slušao sam priče drugih i kod njih nema prepreke kod spolnog nagona (nije da će baš silovati neku žensku na ulici, ali stvar incesta...). Sve negativno što dođe s godinama...
Michel puši karu.

callac

Post by callac » 18 Feb 2011, 17:53

john_constantine wrote:ah, brige oko brata.. :( Svjestan sam da će mi on do kraja života biti problem - ako je već sada problem da prijateljica prespava i bude nekoliko dana kod mene, kako će tek biti kada budem imao ozbiljnu dužu vezu), sada to ide s vremenom pomalo, stalno teškoće, teškoče i teškoće... Sada, ono što nitko drugi ne razumije, a bilo bi im smiješno, to što ga nevrijeme čini nervoznim. A stara u strahu od njega nakon što ju je već jednom skoro "ubio" premlativši ju do krvi. A sada, to što svaki dan gleda slike polugolih manekenki i svih tih pizdarija, baš i nije najbolji potez, a ne možemo mu niti zabraniti. I to što već ima par kalendara s polugolim ženskama... a ono što me brine je njegov spolni nagon. Slušao sam priče drugih i kod njih nema prepreke kod spolnog nagona (nije da će baš silovati neku žensku na ulici, ali stvar incesta...). Sve negativno što dođe s godinama...
:( a strašno cons...vjerujem da ti nije lako, a bome ni tvojim roditeljima. Nadam se samo da ti brat nije svjestan svoje bolesti jer bi onda njemu zapravo bilo najteže, ako nije i živi u svom svijetu treba ga samo usmjeriti i na neki mu način zabraniti određene stvari. Ovo za seksualni nagon mi je mislim najgore, zamisli zapravo kako je njemu-pretpostavljam da se nikada nije seksao, a muškarac je sa svim potrebama kao bilo koji čovjek i normalno da je svo vrijeme frustriran i da će to iskazivati nasiljem..zajebano, zajebano
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 18:05

A ne znam da li je svjestan svoje bolesti. Mislim, shvaća neka ograničenja (kao, neće nikad moći voziti auto - strastveni je ljubitelj auta i jedina obaveza koju mi je stari zadao poslije njihove smrti je da ga jedanput mjesečno vodim na rally utrke. Toga ću se držati makar morao pješice s njim hodati do Istre). Nije da je baš u svom svijetu, ali ne shvaća "realnost". Ono, vrijednost novca i slično. Obožava stripove, naročito Zagora. :mrgreen: Iako ne razumije tekst, baš ono, uživa u tim stripovima. Tako i u akcijskim filmovima 80 - tih, pa je bed što nema više danas takvih laganih akcića - mozak na pašu i slično...

On je više kao dijete. Mislim, željno je društva, pažnje, ljubavi i slično. A gosti već godinama ne dolaze kod nas radi njega, srećom, imaju starci svoje dobre prijatelje. A i ujna koju redovito posjećujemo, pa nije toliki problem. Pažnje - ma teško je. Starci umorni, a brat pola ili cijeli dan sam doma. I onda želi razgovarati (rukama), a ovi nisu raspoloženi za slušanje, pa je onda psovanje i što sve, i onda samo sve iznova i tako, to samo njega čini nervoznim. A ljubav... ma takve osobe nemaju empatiju, ali su kao djeca, samo što on to radi vrlo grubo. Majka je slaba, pa je više "maltetrira" ljubavlju, nego izražava ljubav prema njoj.

A spolni nagoni, da. Više je problem što su mu utuvili u glavu da je masturbacija loša. I sada, ajde, seksualne frustracije i slično. A s godinama, ona se tješi da će to proći (stalna uzrečica - njemu se digne, a on objašnjava da će to proći.) Ma je, kurac će proći... Kao i ona majka koja je samo fantazirala kako će njezina kći odrasti... Ma možda bi bilo lakše da je brat slab kada je riječ o nasilju, ali ma kakvi... iako ne trenira, ima baš takve mišiće da je onda nezaustavljivi stroj. Zdravog ćovjeka pljusneš, malo se potučeš i smiriš se. Ali kod njega, jedanput ga udariš i neće stati dok te ne ubije ili se iscrpi... Znam iz vlastitog iskustva jer smo se puno puta potukli i to stvarno gadno. To pamtim kao najgore razdoblje koje ne bi htio ponoviti...

Znaš, više me strah kako će biti kada roditelji umru. Da li će me uopće slušati, kako će reagirati i sve to... Razumijem ju kada mi povremeno zna reći "da bar nikad nisam rodila...". A do tada... trudim se da mu život činim boljim. Igre, stripovi, sf serije, i što sve, da se ima čime zabavljati. Ali s vremenom i to postaje teže. Nema baš novih sf serija, vožnje za PC su isto rjeđe, a Zagor će bar redovito izlaziti...
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 18 Feb 2011, 18:09

teško da će nagon otić, jer je dosta izražen kod ljudi sa sličnim deficitima. =/
a vjerujem koliki problem predstavlja...kao i sve ostalo.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 18:13

elrania wrote:teško da će nagon otić, jer je dosta izražen kod ljudi sa sličnim deficitima. =/
a vjerujem koliki problem predstavlja...kao i sve ostalo.
da, mislio sam... A jbg, koliko god bilo okrutno ili zvučalo tako, trebalo bi poticati na kastriranje takve djece. Ono, eunusi... Mislim, jbg sve, bez obzira na mentalitet ljudi i odnos prema njima, nije da će imati djecu niti su sposobni da imaju djecu. A ovako bi se olakšalo svima. Naravno, ljudsko pravo i onda ostaje "starci sve trpe i uništavaju sebi život, a njihova zdrava djeca pate"...

He, da o njegovim "fantazijama" ne govorimo. :? Ah, bio sam u vezi godinu dana s ženskom osobom poput brata, a ja debil, nisam uopće shvaćao da je ona blago mentalno retardirana. Pa, oni imaju takve fantazije... Recimo, prošle godine je nekoliko mjeseci bio u bedu jer je izgubio "svoje cure". Mislim, jedne sestre od susjeda s kojim popričaju. A on je fantazirao da su "njegove". I kada su postale trudne, onda više nisu bile "njegove". Tada mi ga je baš bilo najviše žao...

Nisam niti mislio sada sve to pripovjedati, ali me raspizdio opet idiotski komentar na brata, meni iza leđa. Za mene se jebe, ja sam dobio potvrdu da nisam "loš radnik" kako se pričalo, ali ogovaranja od debila koji se kupao nekoliko koraka od nas na plaži, meni iza leđa, smeta mi. Mislim da će netko izgubiti bicikl kojim ide na posao. A prestao sam uopće objašnjavati ljudima to jer im je više smiješno... Jednostavno ili treba proživjeti ili dolaziti kao gost kod nas češće da bi se shvatila ta "neugoda" od njegove blizine...
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 18 Feb 2011, 18:28

Sjebano stvarno, ne znam stvarno što bih rekao, u biti mogu svašta reći, ali nikad se nisam našao u takvoj situaciji tako da bi lupetao u prazno, ti to najbolje znaš i dobro je što nekad izbaciš svoje frustracije, jer ih ne valja čuvati u sebi. Jednom prilikom sam spomenuo da mi s tetine strane obitelj ima jednu bolesnu osobu, koja je već dosta stara, samo što ona baš ne hoda i ne kreće se, ne može, ali ta njena mama uvijek joj skidam kapu (koliko je to dobro ili ne ja ne znam) jer odbacila je svoj život i podredila ga njoj.

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Feb 2011, 18:50

Bub wrote:Sjebano stvarno, ne znam stvarno što bih rekao, u biti mogu svašta reći, ali nikad se nisam našao u takvoj situaciji tako da bi lupetao u prazno, ti to najbolje znaš i dobro je što nekad izbaciš svoje frustracije, jer ih ne valja čuvati u sebi. Jednom prilikom sam spomenuo da mi s tetine strane obitelj ima jednu bolesnu osobu, koja je već dosta stara, samo što ona baš ne hoda i ne kreće se, ne može, ali ta njena mama uvijek joj skidam kapu (koliko je to dobro ili ne ja ne znam) jer odbacila je svoj život i podredila ga njoj.
ma ne... nisam frustriran. Samo sam htio napisati to, a kasnije, ajde, neka i sve ostalo, bar mi je ovako lakše. Ja sam se navikao na sve to, ali osjećam njezin strah i nervozu, zato me to i brine. Kada budem trebao baš nešto oko toga, bar ću znati kome se obratiti...

Više me zanima to s seksualnim nagonom. Da li postoje kakve tablete kojima se to suzbija? Kemijska kastracija i slično...

I znači, to s seksualnim nagonom, ne smanjuje se to s godinama? Ono, poslije 30 - te godine, kako ona zna govoriti...
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 19 Feb 2011, 17:43

Evo, drugi puta, drugi tjedan dođem iz Varaždina u Đakovo nazad i sam cu biti doma subotom navecer, bez ikakvih planova :facepalm:

Neznam, nekak sve sjebano do boga isusa, a da ne spominjem kak me zubi bole od jučer
--------
Last.fm

Andrej

Post by Andrej » 20 Feb 2011, 15:21

Neko naljutio Buba
We're all mad here...

majstoro

Post by majstoro » 21 Feb 2011, 10:40

Vrijeme prokleto,kisa pokvari citav dan,konectracija mi je 0,a jos moram u skolu popodne
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Ghrall

Post by Ghrall » 21 Feb 2011, 10:42

Nikako nisam spavao i užasno sam živčan. I radit popodne još. :(

Jane Doe

Post by Jane Doe » 21 Feb 2011, 10:46

vani snijeg, dođem na posao i nema grijanja :facepalm:
ok, sredili su stvar.... nakon 2 sata.... al ja još uvijek sjedim u "potpunoj opremi" :?
jebemu zimu, kad će više proljeće :o
Image

majstoro

Post by majstoro » 21 Feb 2011, 10:48

Blago vama snijeg,da je nama tako,eto samo da bar jedan dan da padne
[url=http://imageshack.us][img]http://img19.imageshack.us/img19/7096/bartgraffiticfchhmy7.gif[/img][/url]

[quote="Donnie Darko"]kupio sam WOW
ima li nade za moj drustveni zivot??[/quote]

Post Reply