Ženski kutak
- Andrej
Re: Ženski kutak
Ašow wrote:Radijator.
Zbog tebe se svaki put nasmejem kad vidim isti.
We're all mad here...
- Ašow
- elrania
evo, žarka narančasta na prvi dan farbanja
ujedno i 2. farbanje s tom bojom, al ovaj put na duguuu blažu narančastu podlogu na kojoj je ova skroz došla do izražaja. prije je bila farbana na crvenu i ispala je puno zagasitija.
link i pogled s dignutim.
e sad... vi koje se farbate i koristite preparate za očuvanje boje, što koristite?
od šampona i regeneratora, do maski i kremica.
e sad... vi koje se farbate i koristite preparate za očuvanje boje, što koristite?
- Bub
elrania pauk ti je na vratu 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
- Andrej
- elrania
- metallicat
ajme koja bojaelrania wrote:evo, žarka narančasta na prvi dan farbanjaujedno i 2. farbanje s tom bojom, al ovaj put na duguuu blažu narančastu podlogu na kojoj je ova skroz došla do izražaja. prije je bila farbana na crvenu i ispala je puno zagasitija.
hm, ja nikad u biti nisam ništa koristila nešto za očuvanje boje. nekako mislim da to niš ne koristi. eventualno nekad stavim masku od fructisa, a silikon se potrudim uvijek.

- Ašow
- elrania
@cat: ovo je l'oreal preference, nijansa 'mango'. dođe 60kn.
što se ovih preparata tiče, nisam nikada niš ekstra kupila osim šampona i regeneratora za boju od kojih mi je jedino bio super nivein regenerator, al sam zato što fino zagladi i omekša kosu. nula bodova od nekog očuvanja
pa zato i pitam, jer znam već kakva je narav ovih jarkih i htjela bih se svim silam apokušati obraniti od blijeđenja.
što se ovih preparata tiče, nisam nikada niš ekstra kupila osim šampona i regeneratora za boju od kojih mi je jedino bio super nivein regenerator, al sam zato što fino zagladi i omekša kosu. nula bodova od nekog očuvanja
pa zato i pitam, jer znam već kakva je narav ovih jarkih i htjela bih se svim silam apokušati obraniti od blijeđenja.
- callac
o temi ispiranja i preparatima smo već pričali, vrati se na prve stranice teme pa čitaj....boja je oke za taj tip frizure, bolja nego ona blijeda koju si imala kad sam te zadnji put vidjela.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
ja trenutno imam garnierov šampon za obojenu kosu ( tamno crvena flaša ) i alverde od zelene kave. taj nije za obojanu nego za obnavljanje kose, čisto da se od redovitog farbanja ne sje**
regeneratori koji su mi dobri su oni od gliss kur u prozirnim bocama s raspršivačem, osobno najbolji onaj rozi sa svilom.
a preporuka za očuvanje boje, pogotovo crvenih : ne prat kosu u pretoploj vodi, nisam vjerovala ali istina. to mi teško pada jer ja volim zaparit cijelu kupaonu kad se kupam
callac, fala kaj si napomenula, budem i sama pogledala
elrania boja je

regeneratori koji su mi dobri su oni od gliss kur u prozirnim bocama s raspršivačem, osobno najbolji onaj rozi sa svilom.
a preporuka za očuvanje boje, pogotovo crvenih : ne prat kosu u pretoploj vodi, nisam vjerovala ali istina. to mi teško pada jer ja volim zaparit cijelu kupaonu kad se kupam
callac, fala kaj si napomenula, budem i sama pogledala
elrania boja je

- Asfodel
@elrania - preodlično! Mislila sam prije da ti je narančasta svijetla savršen izbor, al ono je nula u usporedbi s ovim
Ima više života nekako, plus i frizura kraća ti lijepo stoji
@Jane - ja iam isti taj šampon
(prvi put kupila)
@Jane - ja iam isti taj šampon
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
koji ?? garnier ili alverde ?? kako god ja oba već duže koristim, garnier tu i tamo promijenim s nekim drugim za farbanu, ali ovaj alverde nikadAsfodel wrote:
@Jane - ja iam isti taj šampon(prvi put kupila)