odličnoDeadFish wrote:Film nije neš krvav ali scene poput napad mamuta na rave party i vrebanje ekipe(usred gradaBad Seed wrote:mislim da ću morat to pogledatDeadFish wrote:"Mammoth"- orgija trasha u kojoj alieni ožive mamuta zamrznutog u ledu koji onda počne haračit po gradu i "usisavat" životnu energiju iz ljudi (?), ne samo to nego ima uber stealth skill prikradanja ljudima u apsolutnoj tišini, trash value 8/10) ga čine i više nego isplativim gledanjem
Koji ste horror zadnji gledali?
- Bad Seed
- elrania
friday the 13th [2009]
nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.
i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.
uglavnom, 3,5/10
nije bas da sam se previse veselila ovom filmu, al bila sam skroz zadovoljna time sto cu moc pogledati remake ovakvog neceg i na kraju moram rec da su mi dojmovi bili nikakvi.
film dozivljavam ko remake prva tri originalna filma, a izvedbu cisto za**rac. puno previse toga u filmu nije ni u najmanju ruku uvjerljivo (do granice do koje nesto uopce moze biti uvjerljivo u ovakvom zanru), zabavno ni 'uzbudljivo'.
killovi su mi bili bezveze, likovi na granici podnosljivosti i razvijanje price izuzetno dosadno.
jedina svjetla tocka su crnac i azijat koji pridonose skroz ok humoru. i jasonov izgled.
i ne znam kaj ti nije pasalo glede golotinje, ghost... sisa ima gdje god da se daju ubaciti.
uglavnom, 3,5/10
- A$H
Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..
)
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
SPOILER
a tek Jasonovo baratanje sa lukom i srijelom..wtf..a i ne sjecam se da je prikazano da je sredio onu plavusu kaj j ostala u jezeru..ili je?..te naravno scenarij klise..kad zarobi sestru glavnog "junaka"..kad je fucking Jason uzimao ikoga..bilo bi bolje da ju je ubio kao sto je uvijek i radio..
END
Pati kao i vecina danasnjih slashera od dosadnog/zamornog scenarija za MTV klince..
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..
Sve u svemu My Bloody Valentine je po vecini stvari uspjesniji remake..nazalost..nekako sam se nadao da ce bit obrnuto..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
a kakve su scene nasilja?A$H wrote:Friday the 13th - 2/5 - Hmm..cak mi je film bio ok kad sam izaso iz kina, valjda dojam da su vratili Jasona napokon..ali sto vise razmisljam o njemu to je sve losiji..osobno mi ne smeta kaj Jason stvarno tu trci i zaletava se na svakoga..jer ispada mnogo brutalniji..uvod u film je vizualno fora..ali ipak malo blesav i ne drzi vodu..prva i druga grupa teenagera su bas po slasher sabloni i to mi cak ne smeta toliko..nazalost sam kraj smanjuje ocijnu jer je stvarno blesav, totalno ocekivan i klisej do bola..
SPOILER
END
Ali sve u svemu film je zabavan ima dobru dozu humora(azijat i crnac), stalnu pojavu Jasona, dosta dobrih killova, a i golotinje(vidim da je nekima i to vazno..khm..ghostface..)
Michel puši karu.
- elrania
- DEXTER
Friday the 13th (2009) - http://dextermorgan.blog.hr/2009/02/162 ... -2009.html
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- slum goddess
Carnival of Souls

9/10

Ako se itko ikad bojao cirkusa, bojte se jos vise...It's funny... the world is so different in the daylight. In the dark, your fantasies get so out of hand. But in the daylight everything falls back into place again.
9/10
- john_constantine
- Borgia 666