Što mi je maknulo smješak danas?
- elrania
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
ahaaaaa, ajd nek dođe u ovaj u importaneu u pothodniku i nek jebe svima mater i da mi da radim svaki put kad se pišem.
- Asfodel
Ja, ja i samo ja.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
kako sad stvari stoje, čak mogu i izgubit posao u indexu radi tetovaže
njima se to ne sviđa, jedino što kao moraju pitat sanitaru dal se smije imat na vidljivom mjestu (a u meku ista sanitarna daje). ja tu niš ne kužim, samo da ako to izgubim da sam najebala.

- Bub
Budale, naš narod su takve konzerve od ljudi da je to za nepovjerovat.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
ja neznam kaj sanitarka ima s tim, pa nismo zarazi.to je pitanje estetike samo. a kad smo već kod čistoće, ak neko ima neš od modova po sebi to se podrazumijeva da se sve drži uredno jer se i mora (al većina ljudi je ipak neuka tako da je to njima još sve apstraktno)
neznam kaj pizde, pa to se i onak ne vidi jer je na stražnjoj strani ruke... idijoti, treba ih sve u kurac sterat...
i nemoj sad da ti bude žao kaj si ju napravila... jer ti nema zakaj bit
neznam kaj pizde, pa to se i onak ne vidi jer je na stražnjoj strani ruke... idijoti, treba ih sve u kurac sterat...
i nemoj sad da ti bude žao kaj si ju napravila... jer ti nema zakaj bit

- metallicat
da se razumijemo, nikad mi neće bit žao, nikad i za ništa.
ali stvarno ne razumijem koji k. sad kao razmatraju..mah
ali stvarno ne razumijem koji k. sad kao razmatraju..mah

- Jane Doe
za ovo te volim najviše na svijtumetallicat wrote:da se razumijemo, nikad mi neće bit žao, nikad i za ništa.ali stvarno ne razumijem koji k. sad kao razmatraju..mah![]()

- metallicat
- Bub
Džejn danas nešto non-stop širi ljubav, pršti od ljubavi. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
znaš, jel ljudi odma počnu "aha, jel ti to trebalo sada i takva sranja"
"aha, eto ti ga sad, di ćeš sad radit"
kao da jedva dočekaju, jebem ti sve. mene isto boli kurac, kad vidim radi koje sitnice neko cendravi, a neko je na bolovanju radi "depresije" 2-3 tjedna dobivam poriv da
tak da, ak me neko neće zbog mojih slika, neću ni ja njega, amen

"aha, eto ti ga sad, di ćeš sad radit"
kao da jedva dočekaju, jebem ti sve. mene isto boli kurac, kad vidim radi koje sitnice neko cendravi, a neko je na bolovanju radi "depresije" 2-3 tjedna dobivam poriv da
tak da, ak me neko neće zbog mojih slika, neću ni ja njega, amen

- Jane Doe
možda je PMSBub wrote:Džejn danas nešto non-stop širi ljubav, pršti od ljubavi.
a kad ste mi tak mili i dobri danas, pa kaj drugo da radim nego da ljubav širim

- Bub
Nevjerujem da je PMS bilo bi drukčije "puši mušku stvar majmune jedan jadni" ili "koju žensku stvar sad ti hoćeš, pusti me na miru"
hehe radenska koliko to nisam čuo, kod nas svi postali fini pa sad se kao govori mineralna.
hehe radenska koliko to nisam čuo, kod nas svi postali fini pa sad se kao govori mineralna.
- Ašow
ode nesto ogromno za jako malo novaca.
premalo. :\
premalo. :\
- callac
Ovaj tekst, crkla sam na hrčka
"Svoj najnoviji preobražaj najavio je i najskandalozniji hrvatski stilist Fashion Pussy, koji se napunivši svoje obraze hyaluronom u tren oka iz Modnog Mačka pretvorio u Modnog Hrčka. Iako je veljača, što znači da je Mačak spreman za parenje i vucaranje po krovovima i raznoraznim dvorištima, tvrdi da ga na preobražaj nisu natjerali hormoni, već je jednostavno poželio postići puteniji i atraktivniji izgled svojih mačjih obraščića."
"Svoj najnoviji preobražaj najavio je i najskandalozniji hrvatski stilist Fashion Pussy, koji se napunivši svoje obraze hyaluronom u tren oka iz Modnog Mačka pretvorio u Modnog Hrčka. Iako je veljača, što znači da je Mačak spreman za parenje i vucaranje po krovovima i raznoraznim dvorištima, tvrdi da ga na preobražaj nisu natjerali hormoni, već je jednostavno poželio postići puteniji i atraktivniji izgled svojih mačjih obraščića."
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Jane Doe
pa obično je tako i to mi ide na živce, pa se veselim da se možda konačno nešto izmijenilo, npr. postalo obrnuto pa ću u te dane bit iznimno dobre voljeBub wrote:Nevjerujem da je PMS bilo bi drukčije "puši mušku stvar majmune jedan jadni" ili "koju žensku stvar sad ti hoćeš, pusti me na miru"![]()
pa da, bila je radenska 3 srca, reklame se sječam kao da je jučer bila... a neznam kaj se rulja preserava; radenska, jamnička, studenac, to su sve mineralne vode, gazirane, ako ćemo precizirathehe radenska koliko to nisam čuo, kod nas svi postali fini pa sad se kao govori mineralna.
i kak onda na 3 srca napisat "podsjeća me na mineralnu