i to već izašlo! hm prvi je ok bio!Studeni wrote:VACANCY 2 (2009) ---- klasični "ajmo dići još love,ako se može" stv nastavak....bzvz.....solidna gluma glavne glumice i vidi se da ima veće domete, ostalo sranje...
Koji ste horror zadnji gledali?
- bakero
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- HorrorHR
- Site Admin
-
John_Ryder
-
jeba
-
Eat Your Brains
-
vallay
Inside (2007) - uncut
predobar film! prepuno krvi, napetosti, super prica, mastovita ubojstva, toliko energije i surovosti. impresivno djelo. u pocetku mi nije djelovao tako obecajavajuce. I love gore! ocjena 5/5
i opet greska - zenska ima krvi na faci i sve joj je krv po zubima (onak uslo sve tekucina izmedu zubiju) i onda ide druga scena di tu zensku ne prikazuju i u sljedecoj sceni ta zenska, krv po faci, ali zubi bijeli bijelcati! jao!
i opet greska - zenska ima krvi na faci i sve joj je krv po zubima (onak uslo sve tekucina izmedu zubiju) i onda ide druga scena di tu zensku ne prikazuju i u sljedecoj sceni ta zenska, krv po faci, ali zubi bijeli bijelcati! jao!
he's the one
-
GreenHornet
"Boogeyman 2"
Nisam gledao 1.dio,pa sam kontao da Boogy ubija na shemu paranormalnog,ali ovaj film je praktički slasher?!
Vrhunska ubojstva-prebrutalna i totalno bolesna!
Izgled ubojice mi se nije previše dopao.
Dva jako dobra (meni predvidljiva) twista.
Sve u svemu,nadmašio je moja očekivanja.
7,5/10
Nisam gledao 1.dio,pa sam kontao da Boogy ubija na shemu paranormalnog,ali ovaj film je praktički slasher?!
Vrhunska ubojstva-prebrutalna i totalno bolesna!
Izgled ubojice mi se nije previše dopao.
Dva jako dobra (meni predvidljiva) twista.
Sve u svemu,nadmašio je moja očekivanja.
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- Josef K
Di si uncut verziju skinula?vallay wrote:Inside (2007) - uncutpredobar film! prepuno krvi, napetosti, super prica, mastovita ubojstva, toliko energije i surovosti. impresivno djelo. u pocetku mi nije djelovao tako obecajavajuce. I love gore! ocjena 5/5
![]()
- Studeni
- Studeni
DANCE OF THE DEAD (2008) ---- ugodno, opušteno provedeno vrijeme....kul tempo, taman trajanje, dobri klišeji i minimalno forsanog humora....kul! 7/10
DONKEY PUNCH (2008) ---- ma, bježi.....prvih pola sata je kao neki tv spot za Mallorcu ili reportaža o tipičnim Englezima u istoj.....onda mi, šatro, privuče pažnju da bi došao do konačnog raspada u zadnjih 25-30 minuta kada apsolutno niko ne zna šta bi pa, pretpostavljam, režiser ode na piće do dva, a glumcima kaže da trče naokolo.... 5/10
DONKEY PUNCH (2008) ---- ma, bježi.....prvih pola sata je kao neki tv spot za Mallorcu ili reportaža o tipičnim Englezima u istoj.....onda mi, šatro, privuče pažnju da bi došao do konačnog raspada u zadnjih 25-30 minuta kada apsolutno niko ne zna šta bi pa, pretpostavljam, režiser ode na piće do dva, a glumcima kaže da trče naokolo.... 5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- jigsaw