Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 10 Oct 2010, 21:31

A ti si gonzo old school :partyman: , ove današnje generacije (nemojte se ljutiti, nikog ne imenujem) traže faking perfekciju, sad se nosevi i sise operirau dok se još nisu do kraja razvili, curice izgledaju kao žene, i tako nespremne ulijeću u svijet odraslih, sa glavom u oblacima i u glavi misao"ja sam najljepša, najpametnija i ne dam nikome da me zajebava" eeej, pa takav stav treba potkrijepiti!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 10 Oct 2010, 21:33

Nema perfekcije kod mene. :)

:lol:
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 22:18

Wee, pogledala sam Top model i generalni dojam je k a t a s t r o f a.
Sve su cure slične jedna drugoj, bezlične, neupečatljive, nezanimljive. Kao da moraš birati manje zlo :? Kad se pomno secira, našlo bi se da je jedna dobra za ovo, druga za ono i sl. pozitivnih stvari. Ali nijedna nije osvojila na prvu loptu, što bi se mooralo.
Ona moja mica izgleda katastofalno :lol: zubiii, izraz lica kad se nasmije ili priča, joj joj. Plus joj je to što na fotkama ispada božanstveno pa pretpostavljam da će joj to biti veliki adut, jer njima nije bitna ljepota. Tak da ako ona pobijedi, ja ću biti sretna. Valjda.
Što se tiče striktno ljepote i ničega drugoga, tu mi je naj Anđela. No taj faktor nije bitan.

Najveći minus ide režiji. Oni su ipak gori od samih cura. Mislim da svatko s bar pola mozga bi mogao bolje snimiti i prezentirati materijal. Tipa govori kritički o fotografiji i gledatelj ne dobije prikaz fotografije, nego ne znam Vanje Rupene (??!) Nijedan makeover nismo vidjeli izbliza before/after fotografiju, nego izdaleka :shock: itd..itd.. Baš seljački.

(bože koliki osvrt :lol: )
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 22:23

Asfodel wrote:Wee, pogledala sam Top model i generalni dojam je k a t a s t r o f a.
Sve su cure slične jedna drugoj, bezlične, neupečatljive, nezanimljive. Kao da moraš birati manje zlo :? Kad se pomno secira, našlo bi se da je jedna dobra za ovo, druga za ono i sl. pozitivnih stvari. Ali nijedna nije osvojila na prvu loptu, što bi se mooralo.
Ona moja mica izgleda katastofalno :lol: zubiii, izraz lica kad se nasmije ili priča, joj joj. Plus joj je to što na fotkama ispada božanstveno pa pretpostavljam da će joj to biti veliki adut, jer njima nije bitna ljepota. Tak da ako ona pobijedi, ja ću biti sretna. Valjda.
Što se tiče striktno ljepote i ničega drugoga, tu mi je naj Anđela. No taj faktor nije bitan.

Najveći minus ide režiji. Oni su ipak gori od samih cura. Mislim da svatko s bar pola mozga bi mogao bolje snimiti i prezentirati materijal. Tipa govori kritički o fotografiji i gledatelj ne dobije prikaz fotografije, nego ne znam Vanje Rupene (??!) Nijedan makeover nismo vidjeli izbliza before/after fotografiju, nego izdaleka :shock: itd..itd.. Baš seljački.

(bože koliki osvrt :lol: )
Ja sam uhvatila samo kraj i još sva sretna kao, pa moždaje počelo u devet jer ja ne vidim da je ijedna cura drugačija :lol: (toliko o mejkoveru :rolleyes: )
Grozne su, sve, ova što je zaštitno lice fashion hr-a na slici fantastična, inače, pre pre grozna, nije da imam profesionalnu deformaciju, ali koji joj je *urac sa zubima?! Niti jedna nema dobre noge što je meni bita faktor, i ne kužim zaš su stalno nenašminkane kad se na kraju pojavljuju na pisti gdje se odlučuje ko ispada?! Pa jel se takteško našminkat malo prije neg dođeš tamo? I kosu namjesit?! ah....
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 22:25

callac wrote: ova što je zaštitno lice fashion hr-a na slici fantastična, inače, pre pre grozna, .
Da, jbg, kad je to njima bitno. Da budeš čudan, mršav i fotogeničan.
Ljepuškastost ili simpatičnost su od sekundarne važnosti.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 10 Oct 2010, 22:28

meni to fora gledati, posebno kad se kokošinjac uzburka - pa skru ju ol :finga: :mrgreen:

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2010, 22:42

a pas mater, mislila sam da je to u 10. :facepalm: :lol:

niš, čekam reprizu u četvrtak :lol:

i da, slažem se u vezi onog za noge.

@asfodel: eto, jesam ja lijepo rekla da je grozna :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 22:44

elrania wrote:a pas mater, mislila sam da je to u 10. :facepalm: :lol:

niš, čekam reprizu u četvrtak :lol:

i da, slažem se u vezi onog za noge.

@asfodel: eto, jesam ja lijepo rekla da je grozna :mrgreen:
Ne, nego da ti je vrlo neprivlačna na slikama
:lol:

elrania

Post by elrania » 10 Oct 2010, 22:45

vidjela sam je u ekskluzivu prvo pa sam na osnovu toga odmah komentirala. dakle, dok je pričala, kretala se itd.
slike su došle kasnije, al eto, ni to mi se nije dopalo.

callac

Post by callac » 10 Oct 2010, 22:48

Ja neke danas ko da sam prvi put vidjela, toliko su neprimjetne :lol:
A Vanja mi je očajna, čak je i Tatjana "kameno lice" odradila bolji posao...i nemoš mi zaboravit pričati hrvatski jezik nakon par godina života u Italiji, to je sad već preserancija teža!Fali mi Borut!!!!!!! on mi je bio zakon :supz:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Oct 2010, 22:52

callac wrote:Ja neke danas ko da sam prvi put vidjela, toliko su neprimjetne :lol:
A Vanja mi je očajna, čak je i Tatjana "kameno lice" odradila bolji posao...i nemoš mi zaboravit pričati hrvatski jezik nakon par godina života u Italiji, to je sad već preserancija teža!Fali mi Borut!!!!!!! on mi je bio zakon :supz:
Da!
Nema nikog karizmatičnog sa strane voditelja/žirija itd. da poboljša zanimljivost same emisije.

Ali moj apsolutni fan je iz njemačke verzije Bruce :prayer: e koji je to lik...
Američku jednu verziju sam gledala nešto malo, ali isto nitko nije bio zanimljiv od njih. Tak da Bruce ostaje number 1 :mrgreen: :supz:

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Oct 2010, 16:29

Asfi, slikaj tu kosu ponovo kad ju "doradiš" , plizzzz :D :wink:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Oct 2010, 16:36

Kužim ak ti se ne da kopat po topicu, al samo zamisliš da dignem kosu i ispod bude crveno :lol:
Kad jednom budem radila ružičastu, ljubičastu, plavu i te takve, onda obvezno sliknem.
Ajd, i ako s ovom ispadne nešto neuobičajeno dobro, vidjet ću..

Jane Doe

Post by Jane Doe » 11 Oct 2010, 16:40

Asfodel wrote:Kužim ak ti se ne da kopat po topicu, al samo zamisliš da dignem kosu i ispod bude crveno :lol:
Kad jednom budem radila ružičastu, ljubičastu, plavu i te takve, onda obvezno sliknem.
ne da mi se neda kopat (ja, koja pročitam cijele teme od prvog do zadnjeg posta - luđak :shock: :zubifale: ), neg se nemre pratit... neznam di su ženske teme di muški spam (nije da imam nešto protiv njega-naprotiv) nego ga počnem čitat i tak mogu tražit cijeli dan.
daj amo reci dali je pri početku, na sredini ili pred kraj torpica, pa ću lakše, a za ovo drugo dogovoreno.. budem pozornije pratila temu :wink:
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Oct 2010, 16:44

Jane Doe wrote:
Asfodel wrote:Kužim ak ti se ne da kopat po topicu, al samo zamisliš da dignem kosu i ispod bude crveno :lol:
ne da mi se neda kopat (ja, koja pročitam cijele teme od prvog do zadnjeg posta - luđak :shock: :zubifale: ), neg se nemre pratit... neznam di su ženske teme di muški spam (nije da imam nešto protiv njega-naprotiv) nego ga počnem čitat i tak mogu tražit cijeli dan.
daj amo reci dali je pri početku, na sredini ili pred kraj torpica, pa ću lakše, a za ovo drugo dogovoreno.. budem pozornije pratila temu :wink:
Joj mačak, koji ton, kao da sam te ukorila :mrgreen: :lol:
Sad ću ja nać, ček ček..
ova strana, lol viewtopic.php?f=11&t=5127&start=150

Post Reply