Heroes

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Post by Scarface » 17 Nov 2008, 19:22

dr mladjo wrote:
olio wrote:zadnja epizoda :shock:
nevjeroatno izvedena priča jedva čekam slijedeću
odlična epizoda.da je bar cijela ova sezona i prošla bila ovako kvalitetno napravljena.

Pa i nije baš tako dobra epizoda, očekiva san neki bolji origin glavnog negativca, počela mi je serija ić na živce, temelji se na čistim preokretima i razvlačenjima, nisan zadovoljan.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

negativni

Re: Heroes

Post by negativni » 17 Nov 2008, 23:41

A$H wrote:
negativni wrote:
john_constantine wrote:Hm, stalno na drugom forumu slušam o toj seriji Heroes. Pa sam se tek sada potrudio pogledati trailer http://www.youtube.com/watch?v=MBwEd_g62Hk Kakva vam je ta serija?

odličan početak, navuče te, a onda se samo vrte u krug i razvlače!
ono što sam mislio da će biti negdje u 3,4 epizodi nije se desilo do pretkraj 1. sezone, a tad sam presto gledati.
mislim da je sad već 3. sezona aktualna!
a jebote ko "Zakon gaće" : druga sezona - drugi zatvor - drugi plan bijega!
bezveze.
treca sezona, drugi zatvor.. :lol:

u drugoj cijelo vrijeme bjeze u krug.. :lol:
heheh, dootle srećom nisam izdržao.
prva sezona mi je bila većinom dobra, mada vjerujem da bi bila i bolja da se ostalo pri
originalnoj ideji da ide samo 6 epizoda.

bilo bi fora kao season finale kopaju tunel, kao pobjeći će, kad ono taman na kraju zadnje epizode: iskopali tunel u TREĆI zatvor! i kreće četvrta sezona! ... :D

metallicat

Post by metallicat » 13 Dec 2008, 15:22

počela sam gledat treću. mislila sam izdržat dok sve ne naprave ali niš od toga :lol: nakon pomalo razočaravajuće 2S, ova se (valjda) vrača svom sjaju :lol: gledala za sad prve dve ep i super :D:D
Image

Scarface

Post by Scarface » 13 Dec 2008, 18:08

Evo još jedna epizoda do kraja volumea 3, a onda od drugog miseca kreće volume 4. Fugitives. Bija san jako razočaran serijom, al me ova najnovija epizoda Our father oduševila i popravila dojam serije debelo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

horkolerbus

Post by horkolerbus » 13 Dec 2008, 23:26

da polako vracaju sylara sto je jako dobro zanimljivije ,,,bice bolje nadamo se
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Scarface

Post by Scarface » 16 Dec 2008, 22:53

Završnica je jebeno dobra, dosad najbolja epizoda Heroesa po meni, a u četvrtom volumeu (Fugitives) nas čekaju izvrsne stvari, pojavit će se novi villain The Hunter, nešto ka Mahone u drugoj sezoni Prison breaka, a i prilično neočekivani Hero je posta glavni Villain. 8) 8)

Mistrija

Post by Mistrija » 05 Jan 2009, 09:41

Meni samo valja season 1. Tu se trebala zavrsiti. Season 2&3 su samo presipanje iz supljeg u prazno. Season 3 sam zavrsio nazor samo jer sam se zavalio pa poceo gledati...ako bude season 4, necu je ni gledati da se opet ne izradim.
"Born in lust, turn to dust. Born in sin, come on in."

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2009, 21:36

he, malo je blesavo postalo, puno ludih ideja, povratak starih likova, hrpa preokreta, a budućnost izgleda isto brutalno. Claire mi inače ide na živce, i ovdje mi ide, ali u budućnosti mi se baš dopada. :) Ali onaj dio se previše fura na film Fly... No, to ne mora biti loše. :D

Dalje gledam, i serija sve više postaje sapunica, jbt...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 25 Feb 2009, 14:21

wow..fora mi onaj dio sa Gabrielom aka Sylerom u ep. 4..u njegovoj kuci..brutala..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 25 Feb 2009, 14:24

Četvrta sezona je zasad jako dobra, brutalnija od prethodnih, al opet se sve vrti oko neke eksplozije, pa brate mogu li bit malo inovativniji na tom polju. :roll:

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Feb 2009, 17:54

A$H wrote:wow..fora mi onaj dio sa Gabrielom aka Sylerom u ep. 4..u njegovoj kuci..brutala..
aha. :lol: A tek onaj obrat u vezi Hiroa, kada vidi svoju budućnost. :D A ono kada je pokušavao uhvatiti onog crnca u africi s lopatom. :rotflmao: A ovaj novi glavni negativac izgleda premoćno. :shock:

SPOILER
Način na koji je sredio Adama.
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 12 Mar 2009, 21:34

odlična serija

Bronhi

Post by Bronhi » 12 Mar 2009, 23:57

Prva sezona mi je bila odlična, poslije toga sve gore i gore. Iritiraju me pozitivci jer imaju bolje moći, ali su retardirani pa zbog toga i upadaju u probleme. Claire-bear mi je najgori lik. Inače, njoj je nemoguće oduzet čednost (jer se uvijek regenira), zar ne? :shock:
Do midget hookers charge half price?

Scarface

Post by Scarface » 29 Apr 2009, 15:54

Ne znan prati li iko još uvik ovu seriju, ja san osta do zadnje epizode i moran reć da mi je drago, jer je finalni twist vratija onaj dašak preokreta iz prve sezone, ako je neko pogleda baš bi volija malo raspravit tu stvar sa Sylarom i Nathanom.

boyko

Post by boyko » 29 Apr 2009, 16:56

ja sam pogledal samo prvu sezonu i stvarno neznam zakaj si nisam skinul ostale sezone...idem ih upravo sad poiskat i skinut....
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

Post Reply