Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Unreal
Izgleda da

evo više o tome
After being hired to shoot an adaptation of the ultra-violent video game Gens took Asian action films such as The Killer and A Bittersweet Life as his starting point and turned in an explicitly violent, very bloody cut of the film that apparently included a number of head shots and extreme gore moments that would have guaranteed the film a hard R rating. Which really shouldn’t have been any sort of surprise if the studio execs had been paying any attention at all - it’s not like they wouldn’t have seen the dailies or effects work ahead of time - but apparently after seeing Gens’ cut of the film the studio removed him from the project and placed Nicolas De Toth in control of a new edit of the film. Who’s De Toth? He’s the man behind the edit of Live Free Or Die Hard, a job he was hired for specifically to turn in an entirely bloodless version of the film and word is that this is his task with Hit Man as well.
-
A$H
a moraju zasrat...možda bude posebna verzija sa puno krvi..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
maddjuro
nada umire posljednja
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Unreal
Pozitivna vjest
A source close to the project and a Fox rep both confirmed that director Xavier Gens is still on board, and the movie will absolutely come out with an R rating. Sources say it will most likely be a “hard R,” in fact. Which makes sense, since turning intense action game Hitman into a PG-13 movie would be like making a PG-13 biopic about Paris Hilton: What’s the point?

-
A$H
hura..

-
Dragonrage
-
Unreal wrote:Pozitivna vjest
A source close to the project and a Fox rep both confirmed that director Xavier Gens is still on board, and the movie will absolutely come out with an R rating. Sources say it will most likely be a “hard R,” in fact. Which makes sense, since turning intense action game Hitman into a PG-13 movie would be like making a PG-13 biopic about Paris Hilton: What’s the point?

Nadajmo se da je ovo istinita vijest

-
Unreal
Novi plakat

Bolji mi je stari, nije ni ovaj loš ali mi više sliči na James Bond film
-
A$H
totalni potpis

-
Unreal
Jedno pitanje. Nisam još puno upoznat sa Hitman serijalom (još igram dvojku), no meni 47 ne izgleda kao neki zavodnik. Ovaj film izgleda da će imati neku ljubavnu priču to i sadržaj govori
Agent 47 (Olyphant) je obučen da postane profesionalni plaćeni ubojica. Najjače oružje su mu njegovi živci i odlučan ponos u radu. 47 ujedno predstavlja zadnje dvije znamenke barcode-a tetoviranog na njegovome vratu, kao i jedino mu ime. Nakon što biva uvučen u državni udar, lovac postaje lovina. Dok ga Interpol i ruska vojska love širom istočne Europe HITMAN pokušava otkriti tko mu je smjestio i zašto ga žele maknuti iz igre. No najveća prijetnja bi mu mogla postati vlastita uskomešana savjest i nepoznati osjećaji koji mu se javljaju prema prelijepoj, problematičnoj djevojci.
Jel lik ikad imao ženu,zavodio ili takvo nešto slično?

-
john_constantine
Unreal wrote:Jedno pitanje. Nisam još puno upoznat sa Hitman serijalom (još igram dvojku), no meni 47 ne izgleda kao neki zavodnik. Ovaj film izgleda da će imati neku ljubavnu priču to i sadržaj govori
Agent 47 (Olyphant) je obučen da postane profesionalni plaćeni ubojica. Najjače oružje su mu njegovi živci i odlučan ponos u radu. 47 ujedno predstavlja zadnje dvije znamenke barcode-a tetoviranog na njegovome vratu, kao i jedino mu ime. Nakon što biva uvučen u državni udar, lovac postaje lovina. Dok ga Interpol i ruska vojska love širom istočne Europe HITMAN pokušava otkriti tko mu je smjestio i zašto ga žele maknuti iz igre. No najveća prijetnja bi mu mogla postati vlastita uskomešana savjest i nepoznati osjećaji koji mu se javljaju prema prelijepoj, problematičnoj djevojci.

hm, koliko znam, i ne
Michel puši karu.
-
Unreal
john_constantine wrote:Unreal wrote:Jedno pitanje. Nisam još puno upoznat sa Hitman serijalom (još igram dvojku), no meni 47 ne izgleda kao neki zavodnik. Ovaj film izgleda da će imati neku ljubavnu priču to i sadržaj govori

hm, koliko znam, i ne
Ako je tako onda se je scenarist možda malo se zajebao uvodeći ljubavnu priću

-
john_constantine
Unreal wrote:john_constantine wrote:Unreal wrote:Jedno pitanje. Nisam još puno upoznat sa Hitman serijalom (još igram dvojku), no meni 47 ne izgleda kao neki zavodnik. Ovaj film izgleda da će imati neku ljubavnu priču to i sadržaj govori

hm, koliko znam, i ne

a jebi ga, morao je nekako napisati scenarij da bude privlačan i za žensku publiku. Teško bi bilo napraviti neki film u kojem lik samo ubija. Lako za ramba, ali pogledaj rambo 2, onaj dio za ženskom je bio baš nepotreban.

Michel puši karu.
-
Dragonrage
-
john_constantine wrote:Unreal wrote:john_constantine wrote:
hm, koliko znam, i ne

a jebi ga, morao je nekako napisati scenarij da bude privlačan i za žensku publiku. Teško bi bilo napraviti neki film u kojem lik samo ubija. Lako za ramba,
ali pogledaj rambo 2, onaj dio za ženskom je bio baš nepotreban.

Ne bih se složio...da nije bilo toga rambo na kraju ne bi pobio 250 ljudi
no šalu na stranu...kaj se Hitmana tiče...kao što kaže cons...trebali su ubaciti nešto da film ne bude samo pucnjava, pucnjava i pucnjava...iako u igri postoji lik Diana, žena koja mu stalno zadaje nove zadatke, a u zadnjem nastavku ona ga izda...tj. tako nešto (neću vam otkrivati točno o čem se radi hehe), pa je to možda to to...