pa dobro životinja to ne voli, ali vezanoj osobi to imponira i to voli, gušta u tome....valjd....
BDSM
- Bub
Re: BDSM
pa dobro životinja to ne voli, ali vezanoj osobi to imponira i to voli, gušta u tome....valjd....
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Fräulein Unbekann
Kako je ovako zanimljiv topic zamro? 
- john_constantine
gdje se kod nas može kupiti kožni bič? Htio bi to pokloniti prijateljici. 
Michel puši karu.
- Fräulein Unbekann
Zašto meni niko ne pokloni bič?
Ima u Sex Shopovima
Ima u Sex Shopovima
- john_constantine
ma ona ne voli "spanking", odnosno, to lupanje po guzici rukom. To joj je posve nezamislivo.
Hm, sex shop... Ima u Vž novootvoreni sex shop već duže vrijeme, ali nikako da nagovorim curu da pođe samnom.
A i tako mi se čini da ću se razočarati, da imaju samo kolekciju seksi rublja i takve gluposti.
Hm, sex shop... Ima u Vž novootvoreni sex shop već duže vrijeme, ali nikako da nagovorim curu da pođe samnom.
Michel puši karu.
- elrania
- sandi
kod nas manje-više ni jedan sex shop nema dobru bdsm ponudu...Evo recimo ja ne mogu nigdje naci open gag...tak' da, treba preko neta s inozemnih stranica narucivat.Brzo stigne, a ponuda je ogromna
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- elrania
jooj, ja sam gledala više za ovo 'obično'.sandi wrote:kod nas manje-više ni jedan sex shop nema dobru bdsm ponudu...Evo recimo ja ne mogu nigdje naci open gag...tak' da, treba preko neta s inozemnih stranica narucivat.Brzo stigne, a ponuda je ogromna
al trebo bi magic market imat ok stvari. ili je imao. znam da sam kod njih pronašla divnih razno raznih remenja, lanaca, cuffova, clampova svašta nešta.
mislim da su imali i open gag.
sad provjeravam baš; nema više nekih od tih artikala... =/
- sandi
ja sam s vremena na vrijeme znao naletjeti na dobre stvari, ali sto kazes, brzo ispadnu iz ponude i vise ih nema...ili je potraznja nikakva ili...hmelrania wrote: jooj, ja sam gledala više za ovo 'obično'.
al trebo bi magic market imat ok stvari. ili je imao. znam da sam kod njih pronašla divnih razno raznih remenja, lanaca, cuffova, clampova svašta nešta.
mislim da su imali i open gag.
sad provjeravam baš; nema više nekih od tih artikala... =/
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...