Je...odlična je...možda malo pretjerana...ali nema veze...bilo je malo pretjerano i surfanje na kamionu u onoj cijevi u trojci pa šta sada. A i nije da su se baš namjerno obranili...više se činilo da su imali sreće hehehe...jigsaw wrote:
Ona scena mi je odlična kada auto treba pasti na njih a njih obrane dva auta a strane, kako sam se onda usrao...
Live Free Die Hard ak Die Hard 4
- Dragonrage
- metallicat
- Dragonrage
- metallicat
- Aryx
- Dragonrage
Preporučam da ga pogledaš u kinu...ipak je to doživljaj gledati Die Hard film u kinu...Aryx wrote:ja sam cuo od ljudi da je die hard 4 dobar akcijski film ali da fali onaj stih iz die hard 1,2 i 3 .... tako da cu pricekati to da dode na video
Ti ljudi su donekle i u pravu...ali samo donekle...jer štih tu je...no tu je ujedno i mali dodir "modernizma"...
Velim...meni je recimo najviše smetalo da tako kažem plavi tonalitet u filmu...koji je tako sveprisutan u današnjem filmu...krenuvši od Matrixa preko Bourneovog Identiteta pa do Underworlda...
Ali sve u svemu...to je onaj oldfasion akcijaner...pravi Die Hard film...
- elrania
dhhhh, pa to i ja kvocam tu vec neko vrijeme tuAryx wrote:ja sam cuo od ljudi da je die hard 4 dobar akcijski film ali da fali onaj stih iz die hard 1,2 i 3 .... tako da cu pricekati to da dode na video
a preporucam ti da ga u kinu pogledas... bolji je dozivljaj kad vidis film na platnu i u adekvatnom okruzenju
osim ak nemas surround i plazmu doma
a sto se sarkazma tice... heh, zbog toga i volim die hard. to je jedino sto mi je cisto taman bilo
- Vorador
Nema do filmova u kinu; čisti užitakelrania wrote:dhhhh, pa to i ja kvocam tu vec neko vrijeme tuAryx wrote:ja sam cuo od ljudi da je die hard 4 dobar akcijski film ali da fali onaj stih iz die hard 1,2 i 3 .... tako da cu pricekati to da dode na video
a preporucam ti da ga u kinu pogledas... bolji je dozivljaj kad vidis film na platnu i u adekvatnom okruzenju
osim ak nemas surround i plazmu doma
a sto se sarkazma tice... heh, zbog toga i volim die hard. to je jedino sto mi je cisto taman bilo
- Vorador
Nisam baš impresioniran ovim nastavkom. Film je OK ali u sklopu serijala kavalitetom zaostaje za prethodnim nastavcima. Nedostaje mu šarm koji su imali prijašnji filmovi. Sve te hakerske zavrzlame su mi toliko nezanimljive i pomalo dosadne tako da nisam bio previše uvučen u priču. Film je dinamičan i ima podosta jurnjava eksplozija and so on, ali je sve fuuul pretjerano i garniči sa znanstvenom fantsatikom. Uglavnom, solidan film, očekivao sam da će biti lošiji. Isplati ga se pogledati u kinu.
- Dragonrage
a tek neke stvari dvojci...a tek trojci...Vorador wrote:...ali je sve fuuul pretjerano i garniči sa znanstvenom fantsatikom....
Samo na to gledamo na drugačiji način jer znamo da su to stariji filmovi...ali da je bilo koji od njih nastao danas...te scene koje u njima jesu pretjerane ali nam toliko to ne smeta, danas bi nam izgledale pretjerano...
- Vorador
Da ali, mislim, ovdje skače po avionu pa, ne znam, izbjegava aute koji padaju na njega, pa autom razvaljuje helić, pa skače, baca se, visi na svakom kurcu, spretniji jeod Spider-Mana...uglavnom više me pdsjeća film na , recimo, The Island ili XXX (koje baš ne volim previše), nego na prva 3 nastavka.Dragonrage wrote:a tek neke stvari dvojci...a tek trojci...Vorador wrote:...ali je sve fuuul pretjerano i garniči sa znanstvenom fantsatikom....![]()
Samo na to gledamo na drugačiji način jer znamo da su to stariji filmovi...ali da je bilo koji od njih nastao danas...te scene koje u njima jesu pretjerane ali nam toliko to ne smeta, danas bi nam izgledale pretjerano...
- Dragonrage
E nemoj mi ovaj Die Hard uspoređivati sa smećem kao štio je XXX ili malo manje smeće The Island...mooolliiimmm te. Nemaju veze s vezom. Niti je Willis negdje surfao na tacni po gelenderu niti je pada sa vrha zgrade i ostao živ prizemljivši se na zaštitnu mrežu...ovo ostvarenje je kvalitetom daleko iznad tih...filmovaVorador wrote:Da ali, mislim, ovdje skače po avionu pa, ne znam, izbjegava aute koji padaju na njega, pa autom razvaljuje helić, pa skače, baca se, visi na svakom kurcu, spretniji jeod Spider-Mana...uglavnom više me pdsjeća film na , recimo, The Island ili XXX (koje baš ne volim previše), nego na prva 3 nastavka.Dragonrage wrote:a tek neke stvari dvojci...a tek trojci...Vorador wrote:...ali je sve fuuul pretjerano i garniči sa znanstvenom fantsatikom....![]()
Gle...to sa avionom je vjerojatno najpertjeranija scena u cijelom filmu, ali opet nije ništa pretjeranija od nekih stvari koje smo vidjeli u prijašnjim filmovima ili nekim drugim starijim filmovima (recimo surfanje na kamionu kroz cijev u trojci, pa onda ono izljetanje van kroz kanalizacijski otvor, let u visinu od nekih 5 metara i onda pad na zemlju
Dakle...po meni jedino zasita pretjerano je to sa avionom...ali i to se može popušit. Ako sam mogao ono katapultiranje u dvojci koje je BTW ako se mene opita kultna scena...mogu i ovo nekako hehe