Zašto ste odabrali baš taj nick?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Zašto ste odabrali baš taj nick?

Post by Asfodel » 03 Oct 2010, 23:55

filmofil wrote:mislim da sam prvi na forumu napravio tako veliku promjenu identiteta :supz: neprepoznatljiv sam
I ja tako mislim :prayer:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Scarface

Post by Scarface » 04 Oct 2010, 00:00

Filmofil mi je jedan od najbezvezenijih nickova na forumu, i to ne samo ovom, jednostavno- nula identiteta, a to ne volin kod nickova.

Meni moj savršeno paše iz više razloga, stvarno nisan moga odabrat bolji.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Bub

Post by Bub » 04 Oct 2010, 00:24

filmofil wrote:mislim da sam prvi na forumu napravio tako veliku promjenu identiteta :supz: neprepoznatljiv sam
Meni je ona igra riječi bila bolja, ali i ovo je super.

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 00:51

DrugsBunny wrote:
borntodie wrote:Bok...cinio mi se ok a povezan je samojim tadasnjim nacinima razmisljanja od kojih naravno ni danas nisam daleko odmakao.
Tamo ljudi razmišljaju kako su ljudi rođeni da bi umrli? Kako li su samo došli do tog zaključka.

borntodie wrote:citao sam ovaj forum dosta puta u potrazi za trasherima
Ja sam čuo da ima dosta trashera na koncertu Megadetha.

Ljudi kao ti vole pametovati ali kao i svaki pas koji laje on ne grize , nema muda.
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 01:01

Imaš 14 postova na forumu, a već znaš kakav sam ja tip čovjeka.
Lucky us.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 04 Oct 2010, 01:29

Sad su me neki od moje ekipe počeli po nicku zvati i po gradu...Pa, se čuje Dooktoreeee :facepalm: :zubifale:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Jane Doe

Post by Jane Doe » 04 Oct 2010, 07:27

moj nick je jako stara stvar. ko mlađi, brat i ja smo igrali unreal tournament i on je bio John Doe, pa sam ja eto, onako bratski i timski igrala pod Jane Doe. I tako, di god idem i Jane ide samnom :zubifale: od foruma do foruma

... and don't forget, bitches :skrujufakju: to je bila poznata rečenica za iritiranje ljudi koji i onako gube u igrici, i onda odjednom, nemamo s kime igrat :zubifale: , e jesmo bili gamad :finga: :partyman:
Image

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 11:50

DrugsBunny wrote:Imaš 14 postova na forumu, a već znaš kakav sam ja tip čovjeka.
Lucky us.

A ti nades novo uclanjenog zajebavat bez da razmislis jel mozda on alpha muzijak koji ce te prizemljiti ako te drugi nisu zeljeli vratiti na mjesto odakle si dosao, sve je to ying yang brate, razumijem te.... :rock:
Sometimes i wanna kill, sometimes i wanna cry , sometimes i wanna destroy , sometimes i wanna die.

callac

Post by callac » 04 Oct 2010, 11:54

borntodie wrote:
DrugsBunny wrote:Imaš 14 postova na forumu, a već znaš kakav sam ja tip čovjeka.
Lucky us.

A ti nades novo uclanjenog zajebavat bez da razmislis jel mozda on alpha muzijak koji ce te prizemljiti ako te drugi nisu zeljeli vratiti na mjesto odakle si dosao, sve je to ying yang brate, razumijem te.... :rock:
chick fight :mrgreen: :kokicarenje:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

borntodie

Post by borntodie » 04 Oct 2010, 12:06

Oni dani u mjesecu :oops:

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:22

borntodie wrote:A ti nades novo uclanjenog zajebavat bez da razmislis jel mozda on alpha muzijak koji ce te prizemljiti ako te drugi nisu zeljeli vratiti na mjesto odakle si dosao, sve je to ying yang brate, razumijem te.... :rock:
Ja ne pušim takve fore. Vau faca si, nemoj, tresem se.
To moš prodavat klincima iz naselja kolega :wink:
A znaš zašto sam te počeo zajebavat?
Registrirao si se na forum i tvoj treći post je bio:
borntodie wrote:Manje vise nemam frendica jer sam ili svaku pojebo ili su me odjebale ukoliko nisu dale a ja nisam odustajao :)
VAU JEBOTE! KAKO SI TI FACA! JA NE MOGU VJEROVAT.
Već zamišljam kako si razmišljao:
"Eeeeee ja sam novi na forumu! Imam ideju! Idem negdje napisati kako ja jebem svoje prijateljice i zato ih nemam! Ne samo da će svi mislit da sam super kul faca već će mi i čuna narast!"
Ja kad dođem na forum i vidim čovjeka sa "borntodie" nickom kako piše da jebe svoje frendice odmah mi se uključi alarm kako je on totalna seljačina.
No to si mi sad i dodatno dokazao s tim što se prijetiš da ćeš me prizemljit.

SORI FACO NEĆU VIŠE, SAMO ME NEMOJ TUČ.
JAO TI SI KUL JEBEŠ KOLEGICE.

De se pokrij, seljaku.

elrania

Post by elrania » 04 Oct 2010, 12:25

joj drugs što si ga nasrao.

ok za ovo drugo, debilna je izjava, al šta to imaš pozivat ko neku dopunu komentaru ovdje gdje se čovjek uredno predstavio, reko bok, napisao neš svoje i bio ok?
napuhao si se istog trena i išo prcat bez razloga, jer valjda hormoni tjeraju da se izigrava neš što nikakvog smisla ni potrebe u ovom slučaju nije imalo.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Oct 2010, 12:27

potpis na post iznad,sry drugs :wink:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 04 Oct 2010, 12:28

elrania wrote:joj drugs što si ga nasrao.

ok za ovo drugo, debilna je izjava, al šta to imaš pozivat ko neku dopunu komentaru ovdje gdje se čovjek uredno predstavio, reko bok, napisao neš svoje i bio ok?
napuhao si se istog trena i išo prcat bez razloga, jer valjda hormoni tjeraju da se izigrava neš što nikakvog smisla ni potrebe u ovom slučaju nije imalo.
Zbog te debilne izjave sam ga i počeo prcat.
Jer ja naprosto ne mogu podnijet takve stvari, meni je to tako užasno seljački da ne znam.
Ajd, ne bih imao protiv te izjave da neki stariji forumaš to napiše, ali ovo je njemu bilo predstavljanje.
Ja stvarno ne znam zašto on misli da će nas fascinirat što jebe svoje kolegice i zato ih nema.
Tako očajnički pokušaj da se ispadne faca davno nisam vidio.
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Osim toga, moj prvi post upućen njemu bi se mogao protumačiti kao šala, kontam da sam napisao pored tog 300 " :lol: " smajlića da bi svima bilo smješno.
To je kao u serijama, ne znaš jel smješno dok ne čuješ druge da se smiju.
Ali on mi je dodatno dokazao kakva je faca što se odmah počeo prijetit.

Post Reply