Što mi je maknulo smješak danas?
- metallicat
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
nije kao, nego je. to je opcija o kojoj nemogu ni razmišljat. da je moj pas došao u ruke nekog drugog, manje strpljivog, vjerovatno bi već odavno ga dao uspavat. i što je natragičnije, i uspavljivanje košta

- Wendigo
nije danas već sinoć.
krenem u potragu za novim trapericama, pošto su se jedne od dva para koje posjedujem izlizale između nogu i poderale se, to potraje dobrih sat i pol i na kraju ništa ne kupim...
razlog - većina muških traperica izgledaju kao ženske i tako su nenormalno plitke (zar ljudi više ne smiju imati bedra i guzicu?) i još su nekog uber uskog emo/alter/hipster kroja, a druga krajnost su one vrećaste široke kakve nose eventualno kauboji i gaučosi. plus što su sve neke izlizane, poderane, sa patentnim zatvaračima, zakovicama i sl. gadarijama. punk´s not dead, lol.
najveća parodija je to što ja npr. nosim broj 34, a hlaće broj 36 nemogu ni navući, a kamoli zakopčati. lol!
vjerujem da je sljedeći veliki korak modne industrije neko cijepivo pomoću kojeg će se muška djeca početi rađati kao feminizirane štrkljave tetkice.
malo hejta za dobar dan.
krenem u potragu za novim trapericama, pošto su se jedne od dva para koje posjedujem izlizale između nogu i poderale se, to potraje dobrih sat i pol i na kraju ništa ne kupim...
razlog - većina muških traperica izgledaju kao ženske i tako su nenormalno plitke (zar ljudi više ne smiju imati bedra i guzicu?) i još su nekog uber uskog emo/alter/hipster kroja, a druga krajnost su one vrećaste široke kakve nose eventualno kauboji i gaučosi. plus što su sve neke izlizane, poderane, sa patentnim zatvaračima, zakovicama i sl. gadarijama. punk´s not dead, lol.
najveća parodija je to što ja npr. nosim broj 34, a hlaće broj 36 nemogu ni navući, a kamoli zakopčati. lol!
vjerujem da je sljedeći veliki korak modne industrije neko cijepivo pomoću kojeg će se muška djeca početi rađati kao feminizirane štrkljave tetkice.
malo hejta za dobar dan.
- Decadentor
tako i meni doma od 5-6 traperica nemogu ni jedne zakopcatWendigo wrote:nije danas već sinoć.
razlog - većina muških traperica izgledaju kao ženske i tako su nenormalno plitke (zar ljudi više ne smiju imati bedra i guzicu?) i još su nekog uber uskog emo/alter/hipster kroja, a druga krajnost su one vrećaste široke kakve nose eventualno kauboji i gaučosi. plus što su sve neke izlizane, poderane, sa patentnim zatvaračima, zakovicama i sl. gadarijama. punk´s not dead, lol.![]()
malo hejta za dobar dan.

- metallicat
tako je i meni uglavnom. moj grijeh je što nisam štrkljava, jer normalan broj rijetko nađem, većina je 36,38. i slažem se oko izgleda i kroja traperica. ja godinama nisam mogla nać obične crne, koje nisu uske uske od bedra do gležnja i da nisu kako ti kažeš izlizane il sl. ako slučajno i nađem, onda su mi kratke jer sam krakata. nakon nekih 5,6 god sam kupila jedna prošle godine i predobre su. sreća valjda.
stvarno žali bože što danas proizvode.
stvarno žali bože što danas proizvode.

- Wendigo
ma ja tražim obične tamno plave, mogu biti malkice izlizane ili onako sivkaste, nema veze. samo da je normalan i muški ravan kroj i bok.
- metallicat
ma kužim, al stvarno ako se takvo što nađe, odmah se kupuje duplo

- Wendigo
to ću i napraviti, samo da nađem neke koje koštaju manje od 300 kn. 350 je max koliko dam za traperice.metallicat wrote:ma kužim, al stvarno ako se takvo što nađe, odmah se kupuje duplo![]()
btw, jučer uletim u neki dućan, nađem savršene što se tiče boje, kroja itd. ali... koštaju 906kn.
- callac
mogu ti ja preporučiti par marki jer moj brat sličnu muku muči...jedino što je višlji od tebe, al to se lako riješi sa dužinom nogavica... i naravno, bitna je cijena pa reci s čime raspolažeš da ti ne počnem odmah sa hilfigerom i replayomWendigo wrote:ma ja tražim obične tamno plave, mogu biti malkice izlizane ili onako sivkaste, nema veze. samo da je normalan i muški ravan kroj i bok.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
evo piše u postu iznad, 300-350kn.
nije problem ako su malo duže. bolje mi je to nego da vise.
- callac
a mala ti cifra za dobre muške traperice, pogotovo ako ih ne kupuješ često...Tom Taylor ima meni dobre muške, ono šta tražiš, tamnije, plave, bez sranja po njima al su negdje oko 500-600 ako nije neki popustWendigo wrote:evo piše u postu iznad, 300-350kn.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
vidiš, neznam kad je postala mala cijena 300-350kn
meni je i to previše, al ajd ako se baš mora. ah

- callac
rekla sam za muške, a muške su oduvijek znatno skuplje nego ženske... Ženskih se još da nać dobrih, a da su jeftinjava, barem je meni polazilo za rukom i naravno upitno je šta je to meni dobro, a šta tebi ili nekom drugom... najveća cifra koju sam ja potrošila za traperice je 500kn, a najmanja 49knmetallicat wrote:vidiš, neznam kad je postala mala cijena 300-350knmeni je i to previše, al ajd ako se baš mora. ah
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
hvala, ali malo mi je ipak previše 500-600kn dati za jedne hlaće. 
budem još malo tražio naokolo..
- callac
gle, možda ih ima i jeftinijih, ziher je neš na sniženju...a jel ovako neš dolazi u obzir ili sam fulala šta tražiš? http://www.tom-tailor.de/index.php?go=p ... 60012/1053Wendigo wrote:hvala, ali malo mi je ipak previše 500-600kn dati za jedne hlaće.
http://www.tom-tailor.de/index.php?go=p ... 40012/1050
http://www.tom-tailor.de/index.php?go=p ... 77110/1000
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
što moram sutra na posao, dok su ostale pizde rekle da ne žele doći... Bar je ta debela gadura koja je vrijeđala sve i mene konačno odjebala s posla, sada ćemo je idući tjedan, završava sat ranije prije nas, zajebavati u javnosti "ide veterinarka".
Valjda će netko još doći da ne budem sam...
Eh, i otišla s njom i jedina seksi kolegica. Sada više nemam nikakvu za pipkati na poslu.
Eh, i otišla s njom i jedina seksi kolegica. Sada više nemam nikakvu za pipkati na poslu.
Michel puši karu.