Koje serije trenutno pratite?

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
Scarface

Re: Koje serije trenutno pratite?

Post by Scarface » 20 Feb 2011, 17:35

Pogleda san pilot Suspect Behavior-a, spin-off-a Criminal Mindsa, i zadovoljan san. Forest Whitaker je veliki plus, pa ovo preporučan i onima koji baš ne vole procedurale. Lik jednostavno ima glumu u malom prstu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 23 Feb 2011, 19:52

Being Human, na drugoj sezoni sam. Puno bolja od prve, više radnje i sl. me liikes.. (pogotovo lajkam scene iz prošlosti)
Mitchell se mrvicu počeo ponašati kao šupak, al svejedno sam i dalje malo zaljubljena u njega, šta ćeš..
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Josef K

Post by Josef K » 23 Feb 2011, 22:23

Trenutno pratim samo Supernatural, Glee i Skinse.
Ništa više nije isto poslje Losta :cry:

olio

Post by olio » 23 Feb 2011, 23:35

Lie to me 2. sezona
lošija od prve, ali zanimljivo je kako ova serija nema nikakvo efektno finale

Počea 3. sezonu, zasad užasno, čak imam osjećaj kao da Lightman nije isti lik kao u prošlim sezonama. Svi se glupavo ponašaju, ne baš zanimljive epizode.

hitman_4

Post by hitman_4 » 01 Mar 2011, 10:24

Castle - odgledao sam prvu sezonu,a ono većina epizoda je na istu foru,najzanimljivija definitivno zadnja epizoda,nedostaje mi drame,...serija koja ne nudi ništa novo,tak da nisam baš siguran da ću nastaviti gledati.uspoređujući Castle i Law & Order: Special Victims Unit,Castle mnogo zaostaje.

6.9/10
Image

Image

Image

metallicat

Post by metallicat » 01 Mar 2011, 13:19

niti jednu :shock:
Image

callac

Post by callac » 01 Mar 2011, 14:21

hitman_4 wrote:Castle - odgledao sam prvu sezonu,a ono većina epizoda je na istu foru,najzanimljivija definitivno zadnja epizoda,nedostaje mi drame,...serija koja ne nudi ništa novo,tak da nisam baš siguran da ću nastaviti gledati.uspoređujući Castle i Law & Order: Special Victims Unit,Castle mnogo zaostaje.

6.9/10
ne sudi po prvoj sezoni, em je kratka, em se likovi još nisu razradili! Nastavi dalje i bit ćeš zadovoljan (naravno ako voliš taj tip serije!)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Andrej

Post by Andrej » 01 Mar 2011, 15:17

Krenuo da skidam "The Tudors". Volim istoriju i ovu tematiku pa se nadam da nije neka limunada bez kraja.
We're all mad here...

Info

Post by Info » 03 Mar 2011, 05:42

Samo da kažem da sam upravo pogledao po drugi puta jednu od najboljih serija freaks and geeks. Piše da je komedija, ali ne očekujte nešto jako smiješno. Smiješna je, ali više ide na probleme u školi, odrastanje i slične stvari. Ono, srednjoškolci, 80e :supz: ne može bolje

A i glumi James Franco izuzetno cool tipa.

I ono što je dobro još su razne reference na tadašnje popularne filmove (star wars, petak 13.) i rock bendove, genijalno.
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM

callac

Post by callac » 04 Mar 2011, 00:18

Ovaj tjedan odgledala po pet novih epizoda Bones, Gossip Girl, Greys Anatomy, Fringe, House, Desperate Housewives..skidam abecednim redom pa me čekaju nadalje It's Always sunny, Lie To Me, NCIS, Supernatural, The Mentalist, The God Wife, The Big Bang... jedva čekam ove "ljetne serije" :supz:
If one of them is dead.

Info

Post by Info » 05 Mar 2011, 00:54

Ja sad čekam nove sezone true blooda, SOA, breaking bad. Pratim supernatural jednom tjedno, a ove stalne su Human Target, My so called life :supz: Generation Kill, novi Sherlock, Justified (druga sezona, velika preporuka), Terriers, V, i sad počinjem jednu stariju seriju The Wonders Years o odrastanju u 60ima. Nešto kao freask and geeks, samo 60e

Scarface

Post by Scarface » 05 Mar 2011, 16:43

Info se s pravom iskaza ka veliki fan serija, gotovo pa je moja klasa. :mrgreen: Velike pohvale na poklanjanje pažnje starijim serijama, nema do retro štiha. I čekiraj Life As We Know It i Whistler-a. I dvi Williamsonove, kratke al slatke- Hidden Palms i Glory Days.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Info

Post by Info » 05 Mar 2011, 20:48

Hvala, hvala :)

Prvi put čujem za Life As We Know It i samo 13 ep. tako da ću si tu pripremit. Whistler pogledao par epizoda i odustao. Atmosfera odlična, ostalo li-la. Možda dam ponovno šansu. Ostale 2 bilježim.

Kakva su ti očekivanja za http://www.imdb.com/title/tt1462059/ i http://www.imdb.com/title/tt1641349/

Još čekam da netko napravi seriju o odrastanu u 50ima. Spielberg producent, trebalo bi brdo para uložit, ali se može. Mislim da ću se načekat.

Jesi pogledao ovu novu Marchlands? Izašlo mislim 4 epizode do sada. Pogledao zasad 2 i odlična je. Prati različite obitelji u različitm razdobljima sa malo paranormalnog štiha

callac

Post by callac » 05 Mar 2011, 21:23

Info wrote:Hvala, hvala :)

Prvi put čujem za Life As We Know It i samo 13 ep. tako da ću si tu pripremit. Whistler pogledao par epizoda i odustao. Atmosfera odlična, ostalo li-la. Možda dam ponovno šansu. Ostale 2 bilježim.

Kakva su ti očekivanja za http://www.imdb.com/title/tt1462059/ i http://www.imdb.com/title/tt1641349/

Još čekam da netko napravi seriju o odrastanu u 50ima. Spielberg producent, trebalo bi brdo para uložit, ali se može. Mislim da ću se načekat.

Jesi pogledao ovu novu Marchlands? Izašlo mislim 4 epizode do sada. Pogledao zasad 2 i odlična je. Prati različite obitelji u različitm razdobljima sa malo paranormalnog štiha
za ove dvije serije nemam nikakvih očekivanja ali bih voljela da ispadnu dobre jer fali kvalitetnog sf-a šta se serija tiče... znam da me nisi pitao, al eto, ipak odgovaram :P
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 05 Mar 2011, 21:36

Je li tko gledao novu seriju Hawaii Five-0? Vidim da glumi onaj korejac iz Lost. :mrgreen: A i djeluje mi zanimljivo... Ponedjeljak i utorak na RTL - u, po dvije epizode.

Image
Last edited by john_constantine on 05 Mar 2011, 21:41, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

Post Reply