ajd voce i povrce moze proc, (osim jabuka jer sam milsim alergican) ljesnjaci mi isto izazivaju svrbez u ustima/grlu a med izbjegavam jer mi bude muka od njega, imam osjecaj koda cu povracat.elrania wrote:meni ošlo 5-6 kila u mjesec dana samo zbog sirove ishrane i osjećam se odlično.
nisam očekivala da će se te kile sam tak stopit i da ću si bit taman, jer nisam jela to da smršavim, neg zbog nečeg drugog.
zajeb je kaj mi je sad većina robe široka, hlače pogotovo. jedva nađem neš za obuć sad![]()
aaaali nastavljam dalje s ovakvim jelom, jer vidim jako pozitivne rezultate, a nemam više kaj posebno od masti za izgubit.
teško mi je postalo podnositi kuhanu hranu, makar bila dost lagana - jučer je bilo problema zbog kuhane glavice karfiola. u isto vrijeme pak osjetim sve više svježinu sirovog i kolko mi je ugodniji osjećaj poslije takvog jela. tijelo napokon radi kak se spada.
ofc, u pitanju je sirovo voće i povrće te lješnjaci, orasi, med i tak to, te biljni čajevi umjesto sokova svih vrsta (al budem si uskoro svoje miksala). pivu više ne mogu, ko otrov mi sjedne na želudac. s vinom sam si još uvijek ok.
pa eto, dec, ovo sigurno pali
Cajevi hmmmm tesko kavu i vodu preferiram, moze i mlijeko, sokove bas i ne pijem, pogotovo gazirane jer znam da su cisti otrov...a sto se tice alkohola znate me
Ali jos nisam spreman za takve drasticne promjene, tj nemam toliko naslaga da bi se natjerao na nejedenje kuhanog/pecenog/przenog cisto jer uzivam u tome.