Slažem se u biti s ovim kaj si napisala jedino što ti je mene smetao sam način na koji je to izvedeno; znam da slučajeva kao u kraju ovog filma ima svuda po stvarnome svijetu i dobra je ideja ali ta scena mi je nekako kazališnog ugođaja, od samog teksta do načina na koji žena to iterpretira. Eto, to ja tak doživljavam, ti i Ghost nešto drukčije ali bitno je da se svi slažemo kako je film uistinu dobarAsfodel wrote:@Boby - a meni je to kod žene baš realno. Ostavljeno za kraj, da se vidi koliko su zapravo svi bolesni u mozak. Čudno bi bilo da je od početka "zla". Nisu svi "poremećeni" u svakoj situaciji. Netko ima nenormalne stavove, netko radnje i ponašanje izvana...
Taj kraj mi je bio savršeno objašnjenje svega. Čemu na početku pokazati svu gadost svih mogućih likova ako ideš graditi tijek radnje na onakav način...
Eto, svi drukčije doživljavamo...
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Boby
- Asfodel
Ahaa, onda sam te krivo skužila (ili se ti nisi dobro izjasnio)Boby wrote:Slažem se u biti s ovim kaj si napisala jedino što ti je mene smetao sam način na koji je to izvedeno; znam da slučajeva kao u kraju ovog filma ima svuda po stvarnome svijetu i dobra je ideja ali ta scena mi je nekako kazališnog ugođaja, od samog teksta do načina na koji žena to iterpretira. Eto, to ja tak doživljavam, ti i Ghost nešto drukčije ali bitno je da se svi slažemo kako je film uistinu dobarAsfodel wrote:@Boby - a meni je to kod žene baš realno. Ostavljeno za kraj, da se vidi koliko su zapravo svi bolesni u mozak. Čudno bi bilo da je od početka "zla". Nisu svi "poremećeni" u svakoj situaciji. Netko ima nenormalne stavove, netko radnje i ponašanje izvana...
Taj kraj mi je bio savršeno objašnjenje svega. Čemu na početku pokazati svu gadost svih mogućih likova ako ideš graditi tijek radnje na onakav način...
Loše snimljena (zamišljena) scena tebe smeta, ne ideja... to je sasvim druga stvar..tehnička...da, sad se ne mogu baš točno sjetit kako je točno izgledalo, ali ako ti kažeš da je prekazališna onda dobro. Možda i je.
Ne da mi se sad ić provjeravat

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Boby
Evo, probat ću staviti točku na svoj "i" i reći da me smeta dijalog u kojem ona govori nešto tipa kako je Penn njihov gospodar, koji skrbi za njih i kako on određuje što je za njih najbolje. I mislim da se u tom trenutku još maze ili ljubakaju, ni mene baš ne služi dobro sjećanje. Ideja po kojoj supruga ne želi svog muža u zatvoru jer o njemu ovisi materijalna i socijalna zbrinutost obitelji mi je u redu kao i ideja da se to otkrije pred kraj filma, ali mislim da je lik supruge u tom trenutku to prikazao na toliko neprigodan način da mi se cjelokupni dojam narušio ostavljajući me se mišljenjem kako je film i dalje vrlo dobar ali da bi mogao biti i odličan da toga nije biloAsfodel wrote:Ahaa, onda sam te krivo skužila (ili se ti nisi dobro izjasnio)Boby wrote:Slažem se u biti s ovim kaj si napisala jedino što ti je mene smetao sam način na koji je to izvedeno; znam da slučajeva kao u kraju ovog filma ima svuda po stvarnome svijetu i dobra je ideja ali ta scena mi je nekako kazališnog ugođaja, od samog teksta do načina na koji žena to iterpretira. Eto, to ja tak doživljavam, ti i Ghost nešto drukčije ali bitno je da se svi slažemo kako je film uistinu dobarAsfodel wrote:@Boby - a meni je to kod žene baš realno. Ostavljeno za kraj, da se vidi koliko su zapravo svi bolesni u mozak. Čudno bi bilo da je od početka "zla". Nisu svi "poremećeni" u svakoj situaciji. Netko ima nenormalne stavove, netko radnje i ponašanje izvana...
Loše snimljena (zamišljena) scena tebe smeta, ne ideja... to je sasvim druga stvar..tehnička...da, sad se ne mogu baš točno sjetit kako je točno izgledalo, ali ako ti kažeš da je prekazališna onda dobro. Možda i je.
Ne da mi se sad ić provjeravat
- dr_gonzo
Crossed Swords (1977)
- odličan film sa legendama Oliverom Reedom, Ernestom Borgnineom i George C. Scottom
- odličan film sa legendama Oliverom Reedom, Ernestom Borgnineom i George C. Scottom
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Wendigo
yep! potpis.Asfodel wrote:Također. Meni je dojam bez greške.Ghostface wrote:Boby wrote: Nisam na to mislio; mislim na ponašanja likova na samome kraju filma i to partikularno na Pennovu ženu. Na kraju filma likovi se počinju ponašati previše apstraktno, sve do tada film je dirljiva dokumentacija jednog od mnogih slučajeva na koje nailazimo u crnoj kronici ali onda se pri svršetku sve mora okrenuti u nešto što je na daleko nižoj razini od onoga što je film sve do tog trenutka ostvario. I dalje, meni odličan film s loše priljepljenim završetkom
Pa upravo ta apstraknost te šokira i objasni stanje koje je vladalo filmom do tada, ne znan, meni je to savršeno leglo.
- DEXTER
- dr mladjo
Burn After Reading (2008)-hm ovaj me film malo buni.kad bi se gledali samo pojedinačni dijeliv ispada pravo zanimljiv.ali jednostavno kao cjelina ne funkcionira.zanimljivo je bilo i gledat pitta u onako mladenačkoj ulozi i shvatit da on ima 45g i 6 djece..7/10
Changeling (2008)-evo još jedne filmčine od eastwooda.ovim filmom je opet potvrdio da je najbolji redatelj današnjice.piše,režira,sklada glazbu..9,5/10
Changeling (2008)-evo još jedne filmčine od eastwooda.ovim filmom je opet potvrdio da je najbolji redatelj današnjice.piše,režira,sklada glazbu..9,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- A$H
Cat Ballou - 3/5 - stara western komedija..naravno da je bila bolja kad sam je gledao kao klonac nego sad..ali jos ima dobrih fora..
Heat - 5/5 - vrh..iako mi je sad Kilmer bio nekako iznenadjujuce los..hmm..
Hulk vs Thor - 3/5 - posto o Thoru nemam pojma(osim onoga iz SG1..lol..) ovo je bilo osvjezenje i dosta zabavan crtic..iako je izgled Hulka, a i crtez opcenito los..
Hulk vs Wolverine - 2/5 - bolje napravljen Hulk..i puno krvaviji crtic..bolja prica i totalno otkacen Deadpool, ali posto nema kraja za razliku od gornjeg..ide i manja ocjena..neka si mamu varaju na taj nacin..uglavnom u oba crtica Hulk nije dao sve od sebe..(iliti autori ga nisu iskoristili do maximuma)
Heat - 5/5 - vrh..iako mi je sad Kilmer bio nekako iznenadjujuce los..hmm..
Hulk vs Thor - 3/5 - posto o Thoru nemam pojma(osim onoga iz SG1..lol..) ovo je bilo osvjezenje i dosta zabavan crtic..iako je izgled Hulka, a i crtez opcenito los..
Hulk vs Wolverine - 2/5 - bolje napravljen Hulk..i puno krvaviji crtic..bolja prica i totalno otkacen Deadpool, ali posto nema kraja za razliku od gornjeg..ide i manja ocjena..neka si mamu varaju na taj nacin..uglavnom u oba crtica Hulk nije dao sve od sebe..(iliti autori ga nisu iskoristili do maximuma)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Carpenter
12 Rounds - Renny Harlin stvarno nema sreće, film mu je opet krahirao iako je svoj dio posla jako dobro odradio učinivši čak i antitalentiranog Cenu podnošljivim. Glavni problem je jako loš i neuvjerljiv rasplet. Sve dotada u ovom "Die Hard 3" rip-off-u jako dobro funkcionira.Šteta.
7/10
7/10
Are you talking to me?
- dr mladjo
The Thomas Crown Affair (1999)-ah jedan od dražih filmova,koji nikad ne propuštam premda sam ga toliko puta gledao. draži mi je i bolji od originala.. 8/10
Righteous Kill (2008) ah solidan.malo zeza što se več zbog kamere filma može saznat tko je krivac...7/10
Shrek the Third (2007)-drugo gledanje.pa ovaj film i nije loš koliko sam bio zaključio pri prvom gledanju.počeo sam ga uspoređivat s prvim dijelom.istina prvi dio je ima originalnost sa svojim pristupom i satiričnošču.ali opet ovaj nastavak ima kompleksniju radnju i nešto ozbiljnosti..7,5/10
Righteous Kill (2008) ah solidan.malo zeza što se več zbog kamere filma može saznat tko je krivac...7/10
Shrek the Third (2007)-drugo gledanje.pa ovaj film i nije loš koliko sam bio zaključio pri prvom gledanju.počeo sam ga uspoređivat s prvim dijelom.istina prvi dio je ima originalnost sa svojim pristupom i satiričnošču.ali opet ovaj nastavak ima kompleksniju radnju i nešto ozbiljnosti..7,5/10
-
"Green street hooligans 2"
Prve kritike su jako lose,ali meni je ovaj film ugodno iznenadio-dosta dobar!
Sa prvim dijelom nema previse poveznica,samo 1 lik se pojavljuje (glavni)...Radnja se seli u zatvor gdje su standardne bande zamjenjene navijackim suprostavljenim grupama...Sve ostalo su tipicni kliseji za zatvorske filmove.
Vrlo vrutalan i krvav.
7/10
"Nazovi M radi ubojstva"
9/10
Prve kritike su jako lose,ali meni je ovaj film ugodno iznenadio-dosta dobar!
Sa prvim dijelom nema previse poveznica,samo 1 lik se pojavljuje (glavni)...Radnja se seli u zatvor gdje su standardne bande zamjenjene navijackim suprostavljenim grupama...Sve ostalo su tipicni kliseji za zatvorske filmove.
Vrlo vrutalan i krvav.
7/10
"Nazovi M radi ubojstva"
9/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
tillsammans [2000]
koji je ovo mood killer...
film ima toliko duha i zbilja mi je 'sjeo' na raspolozenje u kojem se nalazim da sam se skoro 3x rasplakala u prostoriji punoj ljudi na faksu gdje je odrzana projekcija.
u sebi sadrzi dovoljnu kolicinu eksplicitne golotinje koja mi za promjenu taman sjeda i film cini apsolutno prirodnim i harmonicnim...
pricu sam osobno percipirala ko tuznu i glede nekih stvari ko dosta osobnu pa mi je cjelokupni dojam dosta emotivoan.
jako pozitivna stvar je zdrava logika i u nekim slucajevima 'sve se vraca, sve se placa' shtih, te ogromna kolicina realnog humora i topline.
apsolutna preporuka za sve koji nisu gledali i koji nemaju nista protiv filmova koji nisu striktno na engleskom...vjerujem da ce bar nesto nekome pasati.
8/10
koji je ovo mood killer...

film ima toliko duha i zbilja mi je 'sjeo' na raspolozenje u kojem se nalazim da sam se skoro 3x rasplakala u prostoriji punoj ljudi na faksu gdje je odrzana projekcija.
u sebi sadrzi dovoljnu kolicinu eksplicitne golotinje koja mi za promjenu taman sjeda i film cini apsolutno prirodnim i harmonicnim...
pricu sam osobno percipirala ko tuznu i glede nekih stvari ko dosta osobnu pa mi je cjelokupni dojam dosta emotivoan.
jako pozitivna stvar je zdrava logika i u nekim slucajevima 'sve se vraca, sve se placa' shtih, te ogromna kolicina realnog humora i topline.
apsolutna preporuka za sve koji nisu gledali i koji nemaju nista protiv filmova koji nisu striktno na engleskom...vjerujem da ce bar nesto nekome pasati.
8/10
- dr mladjo
sve dok ima engleskih subtitla nije problemapsolutna preporuka za sve koji nisu gledali i koji nemaju nista protiv filmova koji nisu striktno na engleskom...vjerujem da ce bar nesto nekome pasati.

The Tale of Despereaux (2008)-ugodno iznenađenje.iako početak nije bio obečavajuči..štakori ,kuhanje.več sam mislio neki raratouila kopija.kad na kraju pravo ozbiljna crtana bajka.vidim da se na IMDB dosta ljudi film nije pasao zbog ozbiljnosti.valjda ću očekivali zeke i duge.8/10
- dr mladjo
Lady in the Water (2006)-ah znam da ovaj film mnogi mrze.valjda su očekivali neki horror triler u rangu 6.čula.valjda je to zbog trailera.i ja sam to pomislio pri gledanju.a u stvari se radi o modernoj bajci,fantaziji.naravno ne očekujte ništa tipa narnije ili LOTR.ipak je ovo samo 1 film.ništa tako ogromno i detaljno kao ta 2 fantazijska svijeta.ovo je jednostavno priča sa uspavljivanje koju je on pričao svojoj djeci i odlučio ju je ekranizirat.zato si je i dao veču ulogu. 8,5/10
Stranger Than Fiction (2006)-ah jedan od meni najdražih filmova.kao miks eternal sunsine of spotless mind i hitchhiker guide..farrel u jednoj od rijetkih ozbiljnih ulogu i nadam se da mu neče bit zadnja,preslatka Maggie Gyllenhaal..10/10
Stranger Than Fiction (2006)-ah jedan od meni najdražih filmova.kao miks eternal sunsine of spotless mind i hitchhiker guide..farrel u jednoj od rijetkih ozbiljnih ulogu i nadam se da mu neče bit zadnja,preslatka Maggie Gyllenhaal..10/10