Što mi je izmamilo smješak danas?
- Michel
- maddjuro
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
Prošlo tri tjedna od prekida petogodišnje veze. Samo jedan dan sam napravio dramu. Za pet dana ju prebolio. Tjedan dana da shvatim kako je bivša zadnje dvije godine radila budalu od mene. Dva tjedna da shvatim da nismo niti imali nikakvu konunikaciju. Ovaj treći tjedan djelomični oporavak samog sebe nakon dvije godine njezinog omaložavanja. Još će trebati malo vremena da si sredim samopouzdanje, ali dobra lekcija za ubuduće.
A jesam stvarno budala kad me bivša koja nema niti vozačku stalno pametovala i govorila kako da vozim, pa poslije svom tati pred mnom kritizirala moju vožnju. A da sam rekao jesam li te otpeljao na koncert? Jesam li te dopeljao doma i doveo auto čitav i tebe cijelu i zdravu, rekla bi mi da nisam normalan.
Ma jebeš to, ionako su presudili filmovi koje sam pokupovao u algoritmu koji se zatvorio. I kad dobiješ ultimatum ili ja i filmovi nakon trosatnog slušanja o njezinim sestrama, roditeljima, dalekim rođacima, šogorima, kolegicama s posla dok između pokušavam opravdati sebe ili popraviti odnos u vezi, moja kolekcija je pobijedila.
Trebao sam prekinuti još kad je počela raditi nakon duge nezaposlenosti. Onaj dan kad sam došao umoran s posla do nje, a bivša me nije htjela niti pustiti unutra jer je bila jako umorna radi novog posla. Zato sam stajao natečenih nogu pola sata na pragu slušajući ju kako mi govori o nekom kandidatu iz ljubavi na selu koji se oženio, varao i bla, bla. A ja moram na vlak. Trebam pola sata, imao sam još dvadeset minuta. Kad je konačno bila gotova, jurio sam trkom na vlak, zakasnio i čekao zadnji vlak sat i pol pokušavajući ne zaspati u kafiću od umora. I još sat putovanja, pa još pješke doma.
Hvala Bogu više da me odlučila pustiti. Sad uživam u životu i nije mi žao.
Niti jedna ljubav nije vrijedna gutanja govna.
A jesam stvarno budala kad me bivša koja nema niti vozačku stalno pametovala i govorila kako da vozim, pa poslije svom tati pred mnom kritizirala moju vožnju. A da sam rekao jesam li te otpeljao na koncert? Jesam li te dopeljao doma i doveo auto čitav i tebe cijelu i zdravu, rekla bi mi da nisam normalan.
Ma jebeš to, ionako su presudili filmovi koje sam pokupovao u algoritmu koji se zatvorio. I kad dobiješ ultimatum ili ja i filmovi nakon trosatnog slušanja o njezinim sestrama, roditeljima, dalekim rođacima, šogorima, kolegicama s posla dok između pokušavam opravdati sebe ili popraviti odnos u vezi, moja kolekcija je pobijedila.
Trebao sam prekinuti još kad je počela raditi nakon duge nezaposlenosti. Onaj dan kad sam došao umoran s posla do nje, a bivša me nije htjela niti pustiti unutra jer je bila jako umorna radi novog posla. Zato sam stajao natečenih nogu pola sata na pragu slušajući ju kako mi govori o nekom kandidatu iz ljubavi na selu koji se oženio, varao i bla, bla. A ja moram na vlak. Trebam pola sata, imao sam još dvadeset minuta. Kad je konačno bila gotova, jurio sam trkom na vlak, zakasnio i čekao zadnji vlak sat i pol pokušavajući ne zaspati u kafiću od umora. I još sat putovanja, pa još pješke doma.
Hvala Bogu više da me odlučila pustiti. Sad uživam u životu i nije mi žao.
Niti jedna ljubav nije vrijedna gutanja govna.
Michel puši karu.
- maddjuro
Sretno ti bilo u potrazi za nekim tko je dostojan da ti bude djevojka i uspješan oporavak.
- john_constantine
Hvala. Ma ionako imam zauzet vikend i od sljedećeg mjeseca planove za preseljenje da se osamostalim. Tako da ću imati što raditi i polako oporaviti.
Michel puši karu.
- Inferno
Johne ne razočaravaj se, takav je život. Sam treba znati krenuti dalje nakon što poneseš udarac
i zbog razloga iz tvoje priče, ja nikad ni nisam bio u vezi koja je trajala više od nekih dva mjeseca, čim krene s bulšitima aj bok
i zbog razloga iz tvoje priče, ja nikad ni nisam bio u vezi koja je trajala više od nekih dva mjeseca, čim krene s bulšitima aj bok
- hitman_4
- Inferno
koja legenda
-
olio
Prije dosta godina sam reka "nisam siguran" i nisam ulozia (a isplatilo bi se), ali sad sam reka "idemo!"
Kupia kriptovalute. Sad zaraditi
Kupia kriptovalute. Sad zaraditi
-
olio
Ulaganje u kripto valute se isplatilo vec nakon nekoliko dana 
- maddjuro
stigla mi amazon knjiga unutar tjedan dana
- Inferno
meni je jučer popodne poslao knjigu s drugog kraja Hrvatske, da bi mi već ujutro bila pred vratima 
- maddjuro
u 3 dana osvojih 2 igre na twitchu..