Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2008, 15:51

oneechanbara movie - zombiji, akcija, komadi, kill bill aluzije, stotine zombija na ekranu, krv i komadanje, CGI efekti, završna borba, ludi znanstvenik... akcija od početka do kraja, vrlo zabavno ostvarenje. 4/5. Usput, sada ću igrati igre po kojem je i film napravljena na ps2. :)
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2008, 15:59

e ne mogu naći onaj topic o animiranim hororima, samo da napomenem kako je izašao dvd rip Dead space, animirani horor po igri koja je upravo izašla za sve platforme. uskoro ću je pogledati kada se skine. :)
Michel puši karu.

lord

Post by lord » 25 Oct 2008, 16:48

The Vampire Lovers (1970)

7/10 , solidno!
"I'LL DIG YOU UP, JUST TO KILL YOU AGAIN"

Asfodel

Post by Asfodel » 25 Oct 2008, 17:11

elrania wrote:red room [1999]

vecina filmova ovakvog karaktera ima naviku napraviti zbir scena koje nemaju neke velike logike ni karaktera i uglavnom zavrsim tako da prevrtim film i pogledam svega pola sadrzaja s obzirom na to koliko prazno sve izgleda.
ovdje sam cak imala osjecaj ko da se nesto konkretno dogada i sve u svemu, nije lose.
ne mogu ici toliko daleko da nahvalim ovo djelo, no taj prljavi snuff, softcore stil mi je skroz sjeo. daleko sam od stanja odusevljenosti, ali smatram film vrijednim gledanja...

5,5/10
pogledala većinu filma, uz premotavanje jer mi se nije dalo svaki detalj dogovora za nadolazeću "akciju"
:? nije mi baš, zato mi se dalo do kraja
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 25 Oct 2008, 17:20

a ne traje dugo pa ga stvarno svatko moze pogledat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Jigsaw_16

Post by Jigsaw_16 » 25 Oct 2008, 20:47

zadnje sam pogledao...hmm... Carski rez...francuski slasher....2007
ODUŠEVLJEN FILMOM!!!!:D:D:D
90% pozitivnih kritika na rotten tomatoes
WWJD - What would Jigsaw do? (po šesti put :D)

john_constantine

Post by john_constantine » 25 Oct 2008, 21:37

dead space - brutalan i krvavi animirani horor s metarmofoznim čudovištima, akcijom, sf tematikom, obilnim količinom nasilja i komadanja, solidnim likovima i dobre radnje + završetak. animacija je kao u Turok, son of stone, ali ovaj put je nasilje ekstremnije, kao scena rezanja tijela na pola laserskom pilom.
Michel puši karu.

Hobotshy

Post by Hobotshy » 26 Oct 2008, 14:10

A$H wrote: ta fora sa kretanjem je uzeta iz ovog klasika.. Geung si sin sang aka Mr. Vampire - http://www.imdb.com/title/tt0089371/

koji je u svemu(unatoc godini snimanja) bolji od S vs ED filmova...ustvari kad razmislim svih 5 nastavaka je bolje..
Pogledao ovaj prvi Mr. Vampire iz 1985. - hehehehe ne mogu točno opisati zašto mi je tako zabavan, ali sam se navukao i sad planiram pogledati sve nastavke :D

hvala na preporuci!

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Oct 2008, 21:28

Red room - pa ono, dosadni film kojega su mogli poboljšati s skraćivanjem scena, kao razgovori između likova za vrijeme pauze, spore scene mučenja, a samo čekaš da vidiš što će iduće smisliti. Sama ideja me podsjetila na silent library. :) A ideja nije loša, makar je glup završetak, ali ludnica ono, nekrofilska scena silovanja. a tek guranje žarulje u vaginu ili odgrizanje glavića da ga diskvalicira. :lol: luda ideja od koje se mogla napraviti neka crna komedija, a ovako je ispao dosadni softcore horor. 2/5
Michel puši karu.

Studeni

Post by Studeni » 27 Oct 2008, 14:09

THE MAD (2007) ---- ha, jedan od onih trešoidnih jeftinih zombi filmova za koji misliš da će biti totalno kul, a ono - patak! nema veze što je scenarij napola prazan, ali da je jedini "adut" filma Billy Zane, mislim ha ha ha. Nesmiješan humor, najblesaviji zombiji......tu i tamo nabodu neki kul geg, ali nakon minutu i pol skužiš da im se to slučajno dogodilo....a, uvodna špica je baš obećavala...... 4/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Studeni

Post by Studeni » 27 Oct 2008, 14:14

MALEVOLENCE (2005) ----- baš nikakva očekivanja nisam imao i onda baš sve lijepo legne....impresivan i kul slešer debi sa mikrobudžetom.....nekom će izgledati kao 70's rip off, meni više ide pod omaž.....gore-a skoro pa nema, ali uopće ne smeta i očito je stvar budžeta.....scenarij (naravno) pati i baš je šteta da bolje nisu iskorištene lokacije snimanja (mada su stoput viđene),ali zato je kul da postoji šansa za popravak, jer vidim da će u igri biti trilogija i da prequel (s većim budžetom) izlazi sljedeće godine......nice! 6.5/10
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

_ esz _

Post by _ esz _ » 27 Oct 2008, 20:11

Evo bas jucer pogledaH AliveOrDead (2008) . S jedne strane i jesam fan trash horrora pa me ovaj naslov samim time i privukao. Uglavnom, nisam ostao odusevljen. Radnja se odvija sporo, moguce je naslutiti dogadaje unaprijed i nema previse akcije. Ako niste bas trash fan, ne preporucam :? Ako nista drugo , ima zgodnih glumica u filmu... :D

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Oct 2008, 00:48

It is alive 3/5- neznam ni sam što reći o ovome, očekivao sam nešto malo bolje, pogledavši ovo čak sam i malo razočaan, ali film je gledljiv, efekti su ,ajmo reći, jadni, ali treba ueti u obzir i kada je ovo snimano

dali su dvojka i trjka iz ovog serijala išta bolji?
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 28 Oct 2008, 01:24

club dread [2004]

gledam bas na imdbu koje je godine izasao film i vidim ocjenu 5,4/10...sto smatram uzasno malim. pogledah film sinoc po drugi put i jos sam uvijek odusevljena radnjom, likovima, spletkama, svime...
ovo je zbilja odlicno napravljena parodija na shashere, ali i puno sire, te obiluje mnostvom scena koje nikako ne mogu proc bez neke pozitivne reakcije, a takvih je na svakom koraku. 8)
definitivno jedan od boljih horrora/komedija, a i filmova opcenito koje sam gledala.

8,5/10

A$H

Post by A$H » 28 Oct 2008, 01:29

elrania wrote:club dread [2004]

gledam bas na imdbu koje je godine izasao film i vidim ocjenu 5,4/10...sto smatram uzasno malim. pogledah film sinoc po drugi put i jos sam uvijek odusevljena radnjom, likovima, spletkama, svime...
ovo je zbilja odlicno napravljena parodija na shashere, ali i puno sire, te obiluje mnostvom scena koje nikako ne mogu proc bez neke pozitivne reakcije, a takvih je na svakom koraku. 8)
definitivno jedan od boljih horrora/komedija, a i filmova opcenito koje sam gledala.

8,5/10
same here..

Club Dread - 4.5/5 iznenadjuce dobar film..neznam kak sam ga do sad obilazio..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Post Reply