Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Ženski kutak

Post by elrania » 05 Oct 2010, 22:06

Asfodel wrote:
elrania wrote:u ekskluzivu mi je bila niš ekstra, a na ovim slikama mi je dosta neprivlačna.
Oooukeeej :lol:
joj čuđenja sad ovdje; ko da me nisi čitala u onom topicu sa slikama glumaca iz serija :lol:

cura mi izgleda mesnato i neprofinjeno i automatski mi je zbog toga no-no.
slatkasta je bez šminke, a sa onoliko šminke mi izgleda fufasto i evo još jednog downera. jbga :lol:

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Oct 2010, 22:09

Ali mislila sam da imaš previsoke kriterije samo za ljudove s ekrana :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 Oct 2010, 22:09

Cura na jednoj slici izgleda ko ptica.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 22:11

Asfodel wrote:Ali mislila sam da imaš previsoke kriterije samo za ljudove s ekrana :lol:
nema nikakve previsoke kriterije, neg mi se samo sviđa drugačiji tip žena/muškaraca.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Oct 2010, 22:16

elrania wrote:
Asfodel wrote:Ali mislila sam da imaš previsoke kriterije samo za ljudove s ekrana :lol:
nema nikakve previsoke kriterije, neg mi se samo sviđa drugačiji tip žena/muškaraca.
Ma oki, ali kad uzmeš da ti se od recimo velikog topica Glumci iz serija svidjelo malo osoba, bez obzira na tipove u preferiranjima, onda imaš malo više kriterije. Nemoj to shvatit kao nešto loše. :lol:
Ni meni se ne sviđaju tipovi kao ta cura (kao što ni u topicu Glumci nema mojih tipova), ali objektivno kažem da je zgodna. :)

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 22:36

ma joj, objektivno je ok, kužim što se ljudima na njoj dopada, no baš na sebi ima one neke stvari koje meni budu skroz loše.

a glede kriterija, uhvatila sam se u situacijama da sam hvalila žene koje su nekim muškim osobama bili pravi gabori pa se držim toga da nisam toliko zahtjevna :lol:

callac

Post by callac » 05 Oct 2010, 22:46

Ta mi je cura jedino donekle od svih u ovoj sezoni (već sam bila napisala mislim, ne imenom već opisom)
Istosam se našla u par situacija gdje mi objektivno neka ženska jest lijepa po svim mogućim kriterijima,al mi je odbojna iz nekih meni samo znanih razloga, bilo u svijetu poznatih ili u rl situacijama...nisam baš rigorozna kao elri, al daimam specifičan ukus-imam, dalo se već naslutiti slikama koje sam stavljala..e sad, mene je uvijek mučilo pitanje vlastiteljepote i kako sami sebe doživljavate. Mislite li realno da ste zgodni/lijepi pa po vlastitom navođenju( gledanjem drugih u usporedbi sa sobom)imate kriterije?
Ja sam sebi nekad zgodna, a ima dana kad bih komplet promjenu ličnog opisa :lol: al realno i gledano očima drugih, više nisam ljepotica nego što jesam, znalo me se prokomentirati pa po tom iskustvu govorim. aj sad vi!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 Oct 2010, 22:48

Vrijedi li ovo pitanje samo za žene :?: :)

callac

Post by callac » 05 Oct 2010, 22:49

DrugsBunny wrote:Vrijedi li ovo pitanje samo za žene :?: :)
rekla bih da, al znam da vas to neće zaustaviti pa samo dajte :mrgreen:
If one of them is dead.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 05 Oct 2010, 22:51

Ma ono, nemam ništa pametno za reći po pitanju sebe, ali zanimljivo bi mi bilo čitati mišljenja sa obje strane.

Scarface

Post by Scarface » 05 Oct 2010, 22:53

Ja ću samo reć da mi je jedan od najboljih prijatelja lagani narcis (bija je i na forumu doslovno dva dana). Ono, nije da nema razloga mislit o sebi pozitivno, ali je strašno koliko se zna nahvalit neke dane. I šta je najbolje od svega, moć sugestije je kod labilnih ljudi, konkretno curica od 17 godina dovoljno velika da hoda okolo ka magnet za iste. :lol: :lol:

Tija san samo istaknit kako se ne smi prić granica. O sebi neću ništa pričat, nisan opet tolko popizdija.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Oct 2010, 23:01

Ja nikad nisam pitala nikog za mišljenje o svom izgledu (ili o novim hlačama koje sam kupila da vidim jesu drugima lijepe) jer posjedujem ogledalo. To je glavni kriterij.

Zvuči glupo, ali cijeli život me okružuju ljudi koji druge pitaju nešto da ima kažu, a sami imaju ogledalo doma. Pogotovo te ribe oko mene - totalno odgovaraju opisima iz karakterizacija.. jebeni nesigurni ljudi kojima možeš reć da su ružni i oni će živjeti u takvom uvjerenju cijeli život - a prelijepi su.
Tako da, meni svi komplimenti apsolutno ništa ne znače, jer ja najbolje znam.
I kod tih procjena ne treba gledati i uspoređivati s drugima, nego sam po vlastitom nahođenju.
Inače, malo se previše pozornosti pridaje tim sranjima u vezi izgleda, dont u think? :lol:

Narastem par centimetara kad od neke osobe čujem kompliment vezan za sposobnosti/intelekt/nedarenost za nešto.

elrania

Post by elrania » 05 Oct 2010, 23:06

callac wrote:Mislite li realno da ste zgodni/lijepi pa po vlastitom navođenju( gledanjem drugih u usporedbi sa sobom)imate kriterije?
imam više 'ružnijih' dana, nego 'ljepših'.
i da, vrlo vjerojatno je to razlog zašto mi je privlačnije nešto što nije standardna zgodnost.

callac

Post by callac » 05 Oct 2010, 23:07

Asfodel wrote:Ja nikad nisam pitala nikog za mišljenje o svom izgledu (ili o novim hlačama koje sam kupila da vidim jesu drugima lijepe) jer posjedujem ogledalo. To je glavni kriterij.

Zvuči glupo, ali cijeli život me okružuju ljudi koji druge pitaju nešto da ima kažu, a sami imaju ogledalo doma. Pogotovo te ribe oko mene - totalno odgovaraju opisima iz karakterizacija.. jebeni nesigurni ljudi kojima možeš reć da su ružni i oni će živjeti u takvom uvjerenju cijeli život - a prelijepi su.
Tako da, meni svi komplimenti apsolutno ništa ne znače, jer ja najbolje znam.
I kod tih procjena ne treba gledati i uspoređivati s drugima, nego sam po vlastitom nahođenju.
Inače, malo se previše pozornosti pridaje tim sranjima u vezi izgleda, dont u think? :lol:

Narastem par centimetara kad od neke osobe čujem kompliment vezan za sposobnosti/intelekt/nedarenost za nešto.
:supz:
nisi me možda dobro shvatila, ja nikad, ali nikad nisam tražila potvrdu od drugih, neki se ljudi neprozvani ipak izjasne svojim mišljenjem, šta direktno, šta iz drugih izvora (koje također nisam pitala već su mi sami rekli) i uglavnom se radilo o negativnim stvarima vezanim uz moj izgled. moje pitanje ako se nije dobro shvatilo je da li druge gledate kroz prizmu viđenja sebe što je poteglo i pitanje što mislite o sebi. prihvaćam tvoj odgovor iako je općenito unaprijed ograđen banalnošću mojeg pitanja..
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 05 Oct 2010, 23:12

@callac - nisam ja tu pričala o tebi i tom što si rekla, nego sam moorala to nadodat budući da mi ta stvar inače smeta kod tipova ljudi koje sam spomenula. A sad je prilika da kažem, et :)
Ghostface wrote:ali je strašno koliko se zna nahvalit neke dane
Uf uf, imam i ja takvih, ali ne hvale se po pitanju izgleda, nego po pitanju kreveta. Ti narcistički opisi i inače samouvjeren stav su na drugima rezultirali obmanom sugestije koju spominješ :lol:
Godinama smo mislili da je ta žena probala sve što postoji, sve sve.. I onda jednom u malo detaljnijim razgovorima otkrili da nije i da joj se pola toga gadi. :lol:
E al sugestija :lol:

Post Reply