E, kakav je film Ichi killer? Izgleda da imam nekakav VHS - rip ili kako se to već zove. Imam dva dvd - a za filmom u dva dijela. na kompjutoru ne radi, a na drugom nema ničega. a kada ga stavim u dvd/divix player, onda radi, samo prvi dio nema engl. titlove, a drugi dio ima. Pa prije nego to dam nekome, je li vrijedi pogledati film? Ne znam japanski ili kineski, koji god je, ali ako ima stvarno dobrih scena nasilja o kojem se priča, pretrpjeti ću prvi dvd.
Last Post Wins !!!11one
- john_constantine
je, stvarno to nervira. Nisam mogao razmjenjivati s jednim jer očajno mrzi divixe. 
E, kakav je film Ichi killer? Izgleda da imam nekakav VHS - rip ili kako se to već zove. Imam dva dvd - a za filmom u dva dijela. na kompjutoru ne radi, a na drugom nema ničega. a kada ga stavim u dvd/divix player, onda radi, samo prvi dio nema engl. titlove, a drugi dio ima. Pa prije nego to dam nekome, je li vrijedi pogledati film? Ne znam japanski ili kineski, koji god je, ali ako ima stvarno dobrih scena nasilja o kojem se priča, pretrpjeti ću prvi dvd.
Michel puši karu.
- A$H
pogledajjohn_constantine wrote:je, stvarno to nervira. Nisam mogao razmjenjivati s jednim jer očajno mrzi divixe.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
TeškoA$H wrote:ako je samo radi kvalitete onda je to bedast razlog...doma imam divx Army of Darkness 100x puta boljom i sa pročišćenom slikom nego je DVD...i to nije jedini slučaj da je bolja slika nego na DVDu,ajde za zvuk je puno manje slučajeva da je bolji od DVD-a..
- HorrorHR
- Site Admin
logično, ja sam do prije 3-4 godine skupljao samo DVDe, divxovi su mi bili nešto što sam potpuno zaobilazio. Kada je postanska carina pocela ruzno kaciti sve moje posiljke i nakon sto su skuzili svakojake zaobilazne metode koje sam probao napraviti (slanje posiljaka od privatnog lica, manje cijene, pisma dodana unutra), rekao sam jebite se mater. Gušt mi je dati lovu za DVD, ali duplo platiti radi carine, nema šanse.Aryx wrote:ma ipak dvd > divx
Od tada većina filmova što nabavljam su divxovi, uz to da kupim sigurno 30-40 dvda na godinu na raznoraznim putovanjima (nema carine i live shopping je ipak nešto posebno).
DVD je ipak nešto posebno - gušt mi je razvaliti sve preko kućnog kina, uživati u Dolby Digital 5.1 ozvučenju, te pogledati koji extras oko filma ili audio komentar.
Ajd sad su poceli neki ripperi stavljati i extrase uz dvdripove (recimo KamuiX), ali DVD je je DVD...
- Aryx
putpuno se slazem s ovimHorrorHR wrote:DVD je ipak nešto posebno - gušt mi je razvaliti sve preko kućnog kina, uživati u Dolby Digital 5.1 ozvučenju, te pogledati koji extras oko filma ili audio komentar.Aryx wrote:ma ipak dvd > divx
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
john_constantine wrote:istina, ali nemaju li divix isto nekakve dodatke? Ovaj moj film The shivers Davida Croneberga na kraju filma ima Cronebergov govor o filmu.
Code: Select all
Ajd sad su poceli neki ripperi stavljati i extrase uz dvdripove (recimo KamuiX),- john_constantine
- Zombiemachine
- john_constantine