Film je najgora ekranizacija nekog dijela koju sam ja gledao. Ideja o rock-bandu je iz knjige ali da se i to odlično prenjeti na ekran. Karakteristika "Vampirskih kronika", kako se ovaj serija zove, jest da se radnja odvioja kroz sva razdoblja, počevši od starog Egipta pa do New Yorka 1980-tih, čak radnja seže i u malo bližu budućnost. Lestat kao glavni lik čitavog serijala je u ovom filmu upropašten i nikako neću moći preboliti činjenicu da nakon "Intervjua S Vampirom" nitko nije imao volje nastaviti ovaj serijal koji ima veći potencijal od mnogi drugih književnih serijala budući da vremenski obuhvaća nekoliko tisućljeća. Brad Pitt i Tom Cruise su mogli ostati i toj ekipi, priključiti par dobrih glumaca za uloge ostalih relevantnih vampira i serijal bi i financijski bio svakako isplativWendigo wrote:meni je ok bio za pogledat i ništa više od toga.. pogotovo zbog razloga koje je elrania navela; gluma, dijalozi.. stvarno loše.. a lestat je sramota u usporedbi s onim u interviewu sa vampirom (:prayer:), njegovo "pjevanje" i cjelokupni taj rock band koncept neću komentirat.A$H wrote:film je super..SPOILER najbolji dio filma mi je kad tek postane vampir, pa kad nađe akashu itd.. SPOILER OFF
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
-
FilmTV
-
GreenHornet
- Wendigo
znam, frend je pročitao kronike i pričao mi je kako je u knjigama sve drugačije i naravno, bolje..Boby wrote:Film je najgora ekranizacija nekog dijela koju sam ja gledao. Ideja o rock-bandu je iz knjige ali da se i to odlično prenjeti na ekran. Karakteristika "Vampirskih kronika", kako se ovaj serija zove, jest da se radnja odvioja kroz sva razdoblja, počevši od starog Egipta pa do New Yorka 1980-tih, čak radnja seže i u malo bližu budućnost. Lestat kao glavni lik čitavog serijala je u ovom filmu upropašten i nikako neću moći preboliti činjenicu da nakon "Intervjua S Vampirom" nitko nije imao volje nastaviti ovaj serijal koji ima veći potencijal od mnogi drugih književnih serijala budući da vremenski obuhvaća nekoliko tisućljeća. Brad Pitt i Tom Cruise su mogli ostati i toj ekipi, priključiti par dobrih glumaca za uloge ostalih relevantnih vampira i serijal bi i financijski bio svakako isplativWendigo wrote:meni je ok bio za pogledat i ništa više od toga.. pogotovo zbog razloga koje je elrania navela; gluma, dijalozi.. stvarno loše.. a lestat je sramota u usporedbi s onim u interviewu sa vampirom (:prayer:), njegovo "pjevanje" i cjelokupni taj rock band koncept neću komentirat.A$H wrote:film je super..SPOILER najbolji dio filma mi je kad tek postane vampir, pa kad nađe akashu itd.. SPOILER OFF
- Betmen
May http://www.imdb.com/title/tt0303361/
meni totalno glup film, nije mi nista bilo zabavno u njemu, nista strasno, nista zanimljivo
meni totalno glup film, nije mi nista bilo zabavno u njemu, nista strasno, nista zanimljivo
- Boby
Ma previše depresivno; čak i za horrorBetmen wrote:May http://www.imdb.com/title/tt0303361/
- elrania
- Knatchbull
- dr_gonzo
- Dragonrage
- Asfodel
- Hobotshy
The Tattooist (2007) - film koji pokušava biti "cool" ali mu to baš ne uspijeva, vjerojatno zanimljiv samo ljubiteljima tetovaža (btw. modernizirana vezija jednog starog horrora koji sam gledao kao klinac, u kojem se nakon ubistva vlasnika manje radnje, ubojici tetovaža širi preko cijelog tijela, pomozite mi da se sjetim kako se zove
), low budget produkcija, i nedostatak ikakvih pravih zastrašujućih trenutaka (ja ako se niti jednom ne trznem tokom filma, to ni ne smatram horror filmom
)
Nightmare Detective (2006) - još jedan J-horror, sa naravno dugom crnom kosom u prvom kadru... gledljivo, a kraj za razliku od ostalih sličnih filmova razumljiv na rekli bi američki način
Nightmare Detective (2006) - još jedan J-horror, sa naravno dugom crnom kosom u prvom kadru... gledljivo, a kraj za razliku od ostalih sličnih filmova razumljiv na rekli bi američki način
-
Ghrall
Meni je baš bio dobar i zabavan. Trebao bi ga opet pogledati, dugo je prošlo.Betmen wrote:May http://www.imdb.com/title/tt0303361/