Što mi je izmamilo smješak danas?
- hitman_4
- Decadentor
- boyko
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- maddjuro
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
- Decadentor
90% neka vrsta majmuna samo sta majmun radi tamo...john_constantine wrote:http://www.kurir.rs/zabava/ludi-svet/ko ... ak-1615767

- lemonzoo
- lemonzoo
- Decadentor
- hitman_4
- Michel
Čim sam vidio da je tvoj post zadnji, znao sam da je Zrinka
Al kako žena sramoti sve nas koji normalno istražujemo ovakve stvari. Naravno da su Josipović i dosta ostalih političara u Rotery Clubu (podružnica masonerije), ali s ovakvim ekstremima samo odbijaju. Isto kao Icke sa reptilima, a bez tih reptila bi mu knjige bile dobre jer zna povezivati konce. Jebali ih ekstremi.
Kad smo kod moje omiljene politike, jedva čekam izbor. To mi uvijek izmami osmijeh jer nikad ne glasam. Samo promatram sve to i smijem se
A ova četiri kandidata su ne znam što su točno
Josipović - bezlična lutkica.
Kolinda - hahahaha, kad sam vidio jučer kad kaže "ja sam Kolinda, žena iz naroda!"
Sinčić - gledam jučer dvoboj na hrt-u 4 i gledam tako njega, ne znam tko je on. Totalno zelen, a i izgleda kao Zlatko Sudac. Daj zamislite da dobije i onda ide u posjet Obami recimo, a on 25 godina, onako s tom kosom i bradicom, a ne zna normalno formulirat rečenicu
Kuja - ma daaaj
Baš me zanima koga će ovaj uspavani narod izabrati. Opet ću slušati floksule manje zlo birajmo, hahahaha.
Al kako žena sramoti sve nas koji normalno istražujemo ovakve stvari. Naravno da su Josipović i dosta ostalih političara u Rotery Clubu (podružnica masonerije), ali s ovakvim ekstremima samo odbijaju. Isto kao Icke sa reptilima, a bez tih reptila bi mu knjige bile dobre jer zna povezivati konce. Jebali ih ekstremi.
Kad smo kod moje omiljene politike, jedva čekam izbor. To mi uvijek izmami osmijeh jer nikad ne glasam. Samo promatram sve to i smijem se
A ova četiri kandidata su ne znam što su točno
Josipović - bezlična lutkica.
Kolinda - hahahaha, kad sam vidio jučer kad kaže "ja sam Kolinda, žena iz naroda!"
Sinčić - gledam jučer dvoboj na hrt-u 4 i gledam tako njega, ne znam tko je on. Totalno zelen, a i izgleda kao Zlatko Sudac. Daj zamislite da dobije i onda ide u posjet Obami recimo, a on 25 godina, onako s tom kosom i bradicom, a ne zna normalno formulirat rečenicu
Kuja - ma daaaj
Baš me zanima koga će ovaj uspavani narod izabrati. Opet ću slušati floksule manje zlo birajmo, hahahaha.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- hitman_4
gledam danas galeriju na bljutarnjem i vidim Josipovića u nekakvom krugu
pravac dnevno.hr i Zrinka K.
Icke i reptili
i ja sam fan izbora, samo šteta što ovi glavni uvijek izbjegavaju emisije
nekak su mi ovi izbori dosta osiromašeni, fale likovi poput Švarca
nema previše smisla izlaziti na izbore kad ionako masonerija iz Londona odlučuje o pobjedniku

zlo
Icke i reptili
i ja sam fan izbora, samo šteta što ovi glavni uvijek izbjegavaju emisije
nema previše smisla izlaziti na izbore kad ionako masonerija iz Londona odlučuje o pobjedniku
SpoilerShow

zlo

- Michel
Nema šarm kao neki prošli izbori, ali evo, jučer se nešto dogodilo na HDZ-ovom skupu kad su kao cipelarili onu neku žensku koja je došla na skup i vikala "lopovi, lopovi"
Žena je pala, a novinari odmah o tome kako su je HDZ-ovci tukli, hahaha. I naravno, iz red HDZ-a odmah optužbe da ju je Josipović unajmio
Nadam se da je ovo početak dobre predstave koja nas očekuje u narednim tjednima.
Iza ovog Sinčića je Pernar
https://www.youtube.com/watch?v=qsiDyADVLr8
Žena je pala, a novinari odmah o tome kako su je HDZ-ovci tukli, hahaha. I naravno, iz red HDZ-a odmah optužbe da ju je Josipović unajmio
Nadam se da je ovo početak dobre predstave koja nas očekuje u narednim tjednima.
Iza ovog Sinčića je Pernar
- hitman_4
- Michel
https://www.facebook.com/Kzrinka?fref=nf
Fan page Zrinke K., poznate hrvatske novinarke.
Žena prvog sistema, pionir u raskrikavanju tajni i borac protiv zla.

Fan page Zrinke K., poznate hrvatske novinarke.
Žena prvog sistema, pionir u raskrikavanju tajni i borac protiv zla.