Metal (Općenito)
- Svarog
Re: Metal (Općenito)
Probao sam preslušati novi Opeth. Čisti prog rock. Dosadno. Moram ga probat preslušat u komadu 
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Decadentor
Al sto je najgore sve rečeno je istina, od svih bendova na svijetu mislio sam da bar opeth nemoze failat al kurac. No možda mi se s vremenom svidi. Trenutno zvuče ko loša obrada spastic ink-ametallicat wrote:a u fak, ovako nešto smiješno nisam stoljećima vidjelaDecadentor wrote:ovako mi je za sad http://www.youtube.com/watch?v=paFSKfPaz30 jedno slusanje....ali sam igro igru pa nisam bio bas skoncentriran![]()
![]()
![]()
![]()

- metallicat
nažalost, prije ili poslije svi dođu do albuma koji će bit fail, tako očito i oni, a sad dal će se popravit u sljedećem, to ćemo vidjet. nakon 5,6 slušanja mogu reć da mi je loš album. najviše mi se sviđa 1., instrumental. meni se ponekad albumi svide tek nakon n-tog slušanja, pa moooožda bude tako i s ovim, ali sumnjam
a niš, idem si ovih dana prepravit tattoo
a niš, idem si ovih dana prepravit tattoo

- Scarface
Ovakvo eksperimentiranje je ok, al mislin da su tribali samo na jednoj pismi u albumu to pokazat, ne napravit cili album na taj način. In Flamesi su to "ublažavanje" izveli malo spretnije, tako da razumin gnjev fanova. Da, nije dobro, tribalo je to malo mudrije odradit. Sad nek budu spremni na izljeve bijesa s mnogih strana. Iako je produkcijski album savršen, i ima nekih jazz dionica na bubnju koje jako cijenim.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Sammy
prejeben video 
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- bakero
Uvatio sam se sad slušat Stratovarius, odlična grupa, imaju prejebenih pjesama... 
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- metallicat
- john_constantine
kako samo moja mačka odmah otiđe iz sobe kada slušam neki heavy metal 
Michel puši karu.
- Jane Doe
to se treba počet od malena, da vidiš kako moje spavaju uz to, ko bebejohn_constantine wrote:kako samo moja mačka odmah otiđe iz sobe kada slušam neki heavy metal
jebiga, kad je tvoja novopečena u tome, ko i ti
ili joj je preglasno, ak do sada nisi niš slušao glasno doma
ko zna, al smanji malo radi životinjice

- Ašow
od frenda mačka je nakon 8 godina slušanja metala počinila samoubojstvo.john_constantine wrote:kako samo moja mačka odmah otiđe iz sobe kada slušam neki heavy metal
- Jane Doe
Ašow wrote:od frenda mačka je nakon 8 godina slušanja metala počinila samoubojstvo.john_constantine wrote:kako samo moja mačka odmah otiđe iz sobe kada slušam neki heavy metal
rekla bi da je mojima urođeno onda, s obzirom na veličinu
jučer cijelo popodne dere accept, a njih dvije ko 2 anđelčića
one pak popizde kad sused cajke pojača, odma se uznemire jadne, uha u čudnom položaju, gledaju kao da će ugrist nekog... neznam što bi bilo da sused pokuca npr.

- popayy
Ej ekipa, ako nekog zanima sa official Iced Earth sitea možete skinuti nanovo snimljenu verziju Dante`s Infeno ( jednu od najlegendarnijih stvari IE-a iz sredine 90-ih ako netko nezna ) s novim pjevačem.
Zvuči Ok, mislim vokal jer pjesmu nije potrebno komentirati.
http://www.icedearth.com/home/iced-eart ... -away-free
Zvuči Ok, mislim vokal jer pjesmu nije potrebno komentirati.
http://www.icedearth.com/home/iced-eart ... -away-free
- metallicat
- Jane Doe
ma zvuči genijalno...
ja sam jedva dočekala da konačno čujem kak će lik zvučat jer po pjevanju u onom njegovom bivšem bendu se nije dalo ništa zaključit....
ovo me ono, srušilo sa stolca
zvuči ko Barlow, samo još bolje.... i drago mi je da su tu pjesmu odabrali za promoviranje novog pjevaća jer em što se iz nje može puno toga čuti, osobno mi je Burnt offerings omiljeni album
pratim njih već godinama i jedan su od omiljenim mi bendova, tako da eto, sve strepnje su prestale, čekam novi album
ja sam jedva dočekala da konačno čujem kak će lik zvučat jer po pjevanju u onom njegovom bivšem bendu se nije dalo ništa zaključit....
ovo me ono, srušilo sa stolca
zvuči ko Barlow, samo još bolje.... i drago mi je da su tu pjesmu odabrali za promoviranje novog pjevaća jer em što se iz nje može puno toga čuti, osobno mi je Burnt offerings omiljeni album
pratim njih već godinama i jedan su od omiljenim mi bendova, tako da eto, sve strepnje su prestale, čekam novi album

- Wendigo
novi opeth - blje
nijedan ovogodišnji album mi ne valja... imam neki bad feeling da će i mastodon zastraniti.
nijedan ovogodišnji album mi ne valja... imam neki bad feeling da će i mastodon zastraniti.