Što ste u horoskopu?
- Andrej
- Bub
Re: Što ste u horoskopu?
Škorpion
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
..malo nas je, al nas ima. Zasad 4Bub wrote:Škorpion
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
de nemoj zezat, samo 4 na 34 stranice...pih...Asfodel wrote:..malo nas je, al nas ima. Zasad 4Bub wrote:Škorpion
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Što manje to bolje. Čuvajmo mirBub wrote:de nemoj zezat, samo 4 na 34 stranice...pih...Asfodel wrote:..malo nas je, al nas ima. Zasad 4Bub wrote:Škorpion
Ovdje vladaju vedri strijelčići
- callac
u mom slučaju zvuči kao oksimoronAsfodel wrote:Što manje to bolje. Čuvajmo mirAsfodel wrote:..malo nas je, al nas ima. Zasad 4Bub wrote:Škorpion![]()
Ovdje vladaju vedri strijelčići
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
- Alara
Haha, pridružujem se,
još jedna Strijelčica. Ne znam koliko se tu primjenjije pridjev vedar, više Strijelac - istraživač misterioznog. Možda je zato tu toliko Strijelaca, istražujemo ljubav prema hororu, hehe. 
P.S. u kineskom sam Majmun(ica)
. To objašnjava porive za majmuniranjem. 
P.S. u kineskom sam Majmun(ica)

- elrania
u RL sam dost dugo znala skoro pa najviše blizanaca, ovdje nas je skoro niš.
kneča neću ni računat više
kneča neću ni računat više
- Asfodel
@Alara - vedar sam odabrala zbog smisla pozitivne ličnosti. To su pozitivni, vedri ljudi.
A škorpionima bi najviše odgovarao ovaj forum (jer su teoretski najveći ljubitelji horrora) i sve to po pitanju mračnog...
A škorpionima bi najviše odgovarao ovaj forum (jer su teoretski najveći ljubitelji horrora) i sve to po pitanju mračnog...
- Alara
Nisam mislila ništa loše.Asfodel wrote:@Alara - vedar sam odabrala zbog smisla pozitivne ličnosti. To su pozitivni, vedri ljudi.
Inače slažem se, škorpioni su, po defaultu najveći mračnjaci zodijaka. No sve je to relativno jer nismo svi određeni samo sunčevim položajem, daleko od toga.

- Asfodel
Kužim kužim, no problemAlara wrote:Nisam mislila ništa loše.Asfodel wrote:@Alara - vedar sam odabrala zbog smisla pozitivne ličnosti. To su pozitivni, vedri ljudi.
A škorpionima bi najviše odgovarao ovaj forum (jer su teoretski najveći ljubitelji horrora) i sve to po pitanju mračnog...Nisam te krivo shvatila, možda sam se nespretno izrazila. Mislila sam da je više ta karakteristika strijelaca, misterije, razlog zašto ih je ovdje toliko.
Inače slažem se, škorpioni su, po defaultu najveći mračnjaci zodijaka. No sve je to relativno jer nismo svi određeni samo sunčevim položajem, daleko od toga.
- callac
Imala sam jednog bojfrenda u srednjoj koji je bio škorpija...ukratko-živio je kraj groblja na kojem je iskopao lubanju koja mu je stajala u sobi na ormariću pokraj kreveta. svi zidovi su bili ukrašeni nacrtanim lubanjama(on ih je crtao ugljenom, prejebeno izgledalo) i u sobi je uvije sijalo samo crveno svjetlo. I da, imao je fetiš sa noževima dok se mazimo... i jedan je od rijetkih koje dugo nisam prežalila i čak kad smo se sreli nakon desetak godina, ja bila slobodna-on ne i to je bio zaručen (sad je već oženjen), opet smo se skoro spanđali, ali, ja Zg on Bj pa ne bi išlo pored ostalih stvari. poanta, škorpioni su pomaknuti po tom pitanju, barem muški dio koji znam, a naj frendica je isto škorpion, i ja volim škorpione
eto 
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
moj očuh je škorpion i voli prorodu, astronomiju, beatlese, uzgaja lijeske i zečeve. mračnjak i po'.
- callac
ha čuj, tko zna šta je sve uzgajao u mladostielrania wrote:moj očuh je škorpion i voli prorodu, astronomiju, beatlese, uzgaja lijeske i zečeve. mračnjak i po'.
If one of them is dead.
If one of them is dead.