The Dark Knight

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 20 Nov 2008, 23:14

pa ako gledate filmove na takav stručan način onda mi vas je žao...filmovima se treba prepustiti, a ne izvlačit iz njih ono najgore i onda se ispljuvat...sad konkretno pričamo o dark knightu - prezabavan, jebena atmosfera i možda najbolji batman film do sada napravljen...i onda kaže undying da daje ocjenu 7 (što je još uvijek veća ocjena od batman begins!) jer film ima nerealne zaplete i patetiku tipa kad kažu joker je opet pobjedio :lol: :lol: to se vidi da je odmah u startu išao gledat film da može nešto israt,biti drugačiji od drugih i pokazat kakav je on znalac, a drugi djeca što im je taj film tako dobar...

evo jedan sličan primjer koji sam nedavno čitao...čovjek je popljuvao film stand by me zbog tehničkih grešaka koje su mu kao previše smetale, a totalno je fulao bit filma...isto tako je bit jednog batmana da zabavi ljude, a ne da osvoji oscara...

undying, ajde iskreno reci, jel ti u top 10 najboljih filmova citizen kane?
This is the Zodiac speaking.

Hec

Post by Hec » 20 Nov 2008, 23:22

filmophil wrote:pa ako gledate filmove na takav stručan način onda mi vas je žao...filmovima se treba prepustiti, a ne izvlačit iz njih ono najgore i onda se ispljuvat...sad konkretno pričamo o dark knightu - prezabavan, jebena atmosfera i možda najbolji batman film do sada napravljen...i onda kaže undying da daje ocjenu 7 (što je još uvijek veća ocjena od batman begins!) jer film ima nerealne zaplete i patetiku tipa kad kažu joker je opet pobjedio :lol: :lol: to se vidi da je odmah u startu išao gledat film da može nešto israt,biti drugačiji od drugih i pokazat kakav je on znalac, a drugi djeca što im je taj film tako dobar...

evo jedan sličan primjer koji sam nedavno čitao...čovjek je popljuvao film stand by me zbog tehničkih grešaka koje su mu kao previše smetale, a totalno je fulao bit filma...isto tako je bit jednog batmana da zabavi ljude, a ne da osvoji oscara...

e totalno se slazem s tobom, jer pola ljudi tak to i gleda, vise niko negleda iz zabave, odma se furaju na neku realnost i neznam sta vec ne, ako ti je smece i nevolis fantastiku sto si ga uopce gledao....tako kod mene dode dosadni bratic koji je malo stariji, pita imas sta od filmova, ja reko eo vidi, pokazem par dobrih scena, odma pljuje, "to je glupost, kako on moze skocit sa zgrade samo tako" i te brije....a nek suti i ostavi komentare za sebe a ne drugima solit pamet ^^
"Six strings to cover fear..."

undying

Post by undying » 21 Nov 2008, 10:32

kakve veze ima gradjanin kejn sa svim ovim? nije mi medju prvih deset a niti medju prvih 20 iako je to jedan od "revolucionarnih" filmova...

analiziram filmove? pa sta bi trebao da mi non-stop prodaju istu foru a ja da se na tu foru non-stop zabavljam, samo zato sto su batman dobro ocijenili dijeca na imdb, nekakvi polaceni kriticari, ruska mafija.. daj ne seri... a najveca mi je muka dosla kad bejl upada sa neke dve ribe na svoju zabavu (pa jebateld tu sam scenu vidio 10 dana ranije u onom smecu iron manu)AAAAAAAAA uzasa... kao ja sam cool i fansy bla bla bla... ili ono joker je opet pobijedio :rotflmao: - a da ne govorim o prvom supermenu koji je jos imao onu foru sa dijecom..pa te su se fore prodavale prije 30-40 godina!

i nikad film nisam kritikovao zbog nekakvih tehynickih razloga nego iskljucivo zbog emocija koje pobudi u meni.. i nisam rekao da je film losh, ima dobrih poteza ali daleko je to od neke nove ideje i sjajnog filma.

filmofil

Post by filmofil » 21 Nov 2008, 11:30

dobro, zanima me šta je tebi sjajan film? šta ti je vrhunac zabave?

Scarface

Post by Scarface » 21 Nov 2008, 12:15

filmophil wrote:dobro, zanima me šta je tebi sjajan film? šta ti je vrhunac zabave?

A šta te briga, prvi si počeja provocirat, niko tebi nije dužan pravdat se.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 21 Nov 2008, 16:30

a koga vraga ga štitiš? :lol: Mislim da je undying dovoljno star da se zna sam braniti. :lol: A i forum ionako postoje da svi izraze svoja mišljenja. Ja žalim što ne mogu komentirati idiotski tekst o doomsday u današnjem studiu.
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 21 Nov 2008, 16:51

filmophil wrote:dobro, zanima me šta je tebi sjajan film? šta ti je vrhunac zabave?
film poput betmena mi ne moze biti vrhunac zabave to mi je film za ono "eto, pogledao sam ga, nista posebno" jel sta sam ja mogao da vidim sto vec nisam vidio - pricu? reziju? glumu? sta?? ja stvarno ne znam sta je u ovom filmu posebno? ne mogu vishe pricati o betmenu, nemam volje se u prici vrtiti u krug.

Scarface

Post by Scarface » 21 Nov 2008, 17:06

john_constantine wrote:a koga vraga ga štitiš? :lol: Mislim da je undying dovoljno star da se zna sam braniti. :lol: A i forum ionako postoje da svi izraze svoja mišljenja. Ja žalim što ne mogu komentirati idiotski tekst o doomsday u današnjem studiu.

Živciraju me likovi poput filmophila koji te odma napadnu svisoka jer si izrazija mišljenje oprečno njihovom, i još te uz to pokušavaju prikazat ka neznalicu ili frika, i još traže nešto poput ovoga (da im objasniš šta je tebi sjajan film), mislin, koji vrag, ko su ti likovi da si to daju za pravo.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

A$H

Post by A$H » 21 Nov 2008, 17:33

Ghostface wrote:
john_constantine wrote:a koga vraga ga štitiš? :lol: Mislim da je undying dovoljno star da se zna sam braniti. :lol: A i forum ionako postoje da svi izraze svoja mišljenja. Ja žalim što ne mogu komentirati idiotski tekst o doomsday u današnjem studiu.

Živciraju me likovi poput filmophila koji te odma napadnu svisoka jer si izrazija mišljenje oprečno njihovom, i još te uz to pokušavaju prikazat ka neznalicu ili frika, i još traže nešto poput ovoga (da im objasniš šta je tebi sjajan film), mislin, koji vrag, ko su ti likovi da si to daju za pravo.
citam ovo i kao da pises o sebi..kriza identiteta.. :wink: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 21 Nov 2008, 17:37

A$H wrote:
Ghostface wrote:

citam ovo i kao da pises o sebi..kriza identiteta.. :wink: :lol:

Pa vidiš da san u zadnje vrime smireniji, al i dalje prepoznajen one svoje vrste. :lol:

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 21 Nov 2008, 18:06

filmophil wrote:pa ako gledate filmove na takav stručan način onda mi vas je žao...filmovima se treba prepustiti, a ne izvlačit iz njih ono najgore i onda se ispljuvat...sad konkretno pričamo o dark knightu - prezabavan, jebena atmosfera i možda najbolji batman film do sada napravljen...i onda kaže undying da daje ocjenu 7 (što je još uvijek veća ocjena od batman begins!) jer film ima nerealne zaplete i patetiku tipa kad kažu joker je opet pobjedio :lol: :lol: to se vidi da je odmah u startu išao gledat film da može nešto israt,biti drugačiji od drugih i pokazat kakav je on znalac, a drugi djeca što im je taj film tako dobar...

opet on spominje citizena LOL
filmophil wrote:to se vidi da je odmah u startu išao gledat film da može nešto israt,biti drugačiji od drugih i pokazat kakav je on znalac, a drugi djeca što im je taj film tako dobar...
ovako nesto je i meni pokusao nametnut na Oldboy remake topicu... kao sto sam i prije rekao, decko fulao si ceo fudbal
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!

filmofil

Post by filmofil » 22 Nov 2008, 02:07

undying wrote:
film poput betmena mi ne moze biti vrhunac zabave to mi je film za ono "eto, pogledao sam ga, nista posebno" jel sta sam ja mogao da vidim sto vec nisam vidio - pricu? reziju? glumu? sta?? ja stvarno ne znam sta je u ovom filmu posebno? ne mogu vishe pricati o betmenu, nemam volje se u prici vrtiti u krug.
dobro, di sam ja rekao da je dark knight vrhunac zabave? mene samo zanima šta je tebi vrhunac zabave? kakav to film čovječanstvo mora napraviti da ti budeš zadovoljan? oprosti, ali dati ocjenu DK 7/10 samo zato što ima nerealne zaplete je glupost.......zato me samo zanima kakve to filmove jedan uvaženi kritičar kao ti smatra vrhunskom zabavom ili bolje rečeno, nabroji mi filmove sa realnim zapletima :lol:

a ti kikuchiyo odjebi molim te jer ovo sada nema veze s onom raspravom o tarantinu...nije te nitko zvao da ostavljaš svoje nepotrebne komentare, uostalom od tvoja 2 i pol posta 2 sadrže "fulao si celi fudbal"

undying

Post by undying » 22 Nov 2008, 13:57

filmophil wrote:
undying wrote:
dobro, di sam ja rekao da je dark knight vrhunac zabave? mene samo zanima šta je tebi vrhunac zabave? kakav to film čovječanstvo mora napraviti da ti budeš zadovoljan? oprosti, ali dati ocjenu DK 7/10 samo zato što ima nerealne zaplete je glupost.......zato me samo zanima kakve to filmove jedan uvaženi kritičar kao ti smatra vrhunskom zabavom ili bolje rečeno, nabroji mi filmove sa realnim zapletima :lol:

a ti kikuchiyo odjebi molim te jer ovo sada nema veze s onom raspravom o tarantinu...nije te nitko zvao da ostavljaš svoje nepotrebne komentare, uostalom od tvoja 2 i pol posta 2 sadrže "fulao si celi fudbal"
sta pricash ti? :rotflmao: tebi je najbolje reci "fulao si cijeli fudbal"

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 22 Nov 2008, 15:22

filmophil wrote:

mali, ti si cista komedija :D

pratit cu tvoj talent i dalje
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 22 Nov 2008, 20:11

The Dark Knight (2008)
- jedan od 10 najboljih filmova ove godine
- jedan od 5 najboljih filmova rađenih prema stripu ikad
- Heath Ledger kao The Joker zaslužuje barem nominaciju za Oskara (bez obzira što je umro i što takvo to pali kod glasača)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Post Reply