Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Carpenter
JCVD - Nešto nalik na My name is Bruce samo puno ozbiljnije i meni draže. Jean Claude Van Damme glumi samog sebe i ogoljava se do kosti, film ga prikazuje kao ne pretjerano inteligentnog emotivca koji si je spizdio čitav život a ako i površno znate njegovu biografiju znat će te da je to otprilike zaista tako. I takav JCVD upada u poštu za vrijeme pljačke te počnu komplikacije....neću spoilat. Jedina ozbiljnija zamjerka ovom vrlo dobrom filmu je pretjerivanje u samosažaljevanju, naš JCVD čak i plaće direktno u kameru pokušavajući objasniti samog sebe i svoje krive korake.
8/10
8/10
Are you talking to me?
- Dragonrage
Ma nije ti to stvar slobodnog vremena...nego ja ne napišem za svaki film koji pogledam pojedinačno da sam ga gledao...nego skupim 5-6, 7-8 naslova kroz tjedan, dva i onda ih šibnem sve od jednom...John_Ryder wrote:a ja mislio da ja imam puno slobodnog vremena,pa onda vidim dragonov post
ja danas gledamCarpenter wrote:JCVD - Nešto nalik na My name is Bruce samo puno ozbiljnije i meni draže. Jean Claude Van Damme glumi samog sebe i ogoljava se do kosti, film ga prikazuje kao ne pretjerano inteligentnog emotivca koji si je spizdio čitav život a ako i površno znate njegovu biografiju znat će te da je to otprilike zaista tako. I takav JCVD upada u poštu za vrijeme pljačke te počnu komplikacije....neću spoilat. Jedina ozbiljnija zamjerka ovom vrlo dobrom filmu je pretjerivanje u samosažaljevanju, naš JCVD čak i plaće direktno u kameru pokušavajući objasniti samog sebe i svoje krive korake.
8/10
Napokon se dočepah izvrsne kopije
- Asfodel
Bossa Nova - eh zaboravih na ovo, inače ne bih gledala da se nisam u to vrijeme dosađivala čekajući ručak kod bake...topla brazilsko-američka romantična drama sa dosta likova koja kombinira i port i eng jezik, s ljepotama Ria i u svakoj situaciji se u pozadini čuju topli zvuci bossa nove (čak i na pogrebu), neloše...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
horus
elizabeth - the golden age 6/10. 6ica samo zbog dobrih glumaca iako je ostatak otuzan, romatizirana verzija engleske kraljice, lazni mit da je Raleigh donio krumpir u englesku, a da ne spominjem pomorsku bitku koja bi trebala biti najjaci adut filma a ja kojem je poznat povijesni predlozak nisam skontao tko pije tko placa da ne ulazim u grozne kompjuterske efekte jedrenjaka.
-
GreenHornet
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- A$H
-
GreenHornet
- Carpenter
Korejski? Odličan,nema šta.
Frost/Nixon - E ovo svima od srca preporučam, bez obzira koliko vam se fućkalo za Nixona (taj sam) i dali ste ikada čuli za Frosta(do večeras nisam). Radi se o interview-u kojeg je Nixon dao engleskom voditelju Davidu Frostu nedugo nakon što je katapultiran iz Bijele Kuće zbog svima znanog Watergate-a. Ne zvuči bogzna kako zanimljivo ali vjerujte, film je napet kao vrhunski thriller.
9/10
Frost/Nixon - E ovo svima od srca preporučam, bez obzira koliko vam se fućkalo za Nixona (taj sam) i dali ste ikada čuli za Frosta(do večeras nisam). Radi se o interview-u kojeg je Nixon dao engleskom voditelju Davidu Frostu nedugo nakon što je katapultiran iz Bijele Kuće zbog svima znanog Watergate-a. Ne zvuči bogzna kako zanimljivo ali vjerujte, film je napet kao vrhunski thriller.
9/10
Last edited by Carpenter on 12 Dec 2008, 02:25, edited 1 time in total.
Are you talking to me?
- maddjuro
fullmetal panic 6,5/10 zanimljiv anime,ako volite ljude u ogromiim robotima koji se međusobno ubijaju, priča je isto uredu, ima i hmora i krvi i dosta akcije, nabavih ga jer je bio na popisu od top 10 most funny anime, i malo me čudi da su njega stavili na popis, dok jedan drugi(ranma 1/2) nije dospio na top 10, iako je io nominiran, sve u svem zanimljiv anime(pogledah 24 natavka glavnog serijala, ova i special nastvke cu pogledat jendog dana)
I may be an idiot, but i am no fool.
- bakero
ako misliš na ovaj bitter sweet life...da korejski...odličan!Carpenter wrote:Korejski? Odličan,nema šta.
9/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.