Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Jun 2008, 23:15

john_constantine wrote:Hellraiser 6: the seeker - e ovo je puno bolje od petice, dobar triler s nadrealnim elementima, isprva kao prikaz unutarnjeg pakla, ali ono pri kraj je stvarno izvrsno, odličan preokret radnje. Ima i par zanimljivih cenobita, ali se premalo pojavljuju... ma ako se zanemari to za hellraiser, dobar, ali pomalo dosadan horor triler.
mislim da nije the seeker nego hellseeker, već sam zaboravio koji je to dio - nije onaj gdje ona žena kreće u istraživanje nekog kulta? ne, to je deader mislim...

metallicat

Post by metallicat » 29 Jun 2008, 23:19

HorrorHR wrote:
john_constantine wrote:Hellraiser 6: the seeker - e ovo je puno bolje od petice, dobar triler s nadrealnim elementima, isprva kao prikaz unutarnjeg pakla, ali ono pri kraj je stvarno izvrsno, odličan preokret radnje. Ima i par zanimljivih cenobita, ali se premalo pojavljuju... ma ako se zanemari to za hellraiser, dobar, ali pomalo dosadan horor triler.
mislim da nije the seeker nego hellseeker, već sam zaboravio koji je to dio - nije onaj gdje ona žena kreće u istraživanje nekog kulta? ne, to je deader mislim...
ma to je onaj dio kad se opet vraća kirsty kao odrasla. film počinje nesrećom nje i muža..
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Jun 2008, 23:20

Hec

Post by Hec » 29 Jun 2008, 23:21

HorrorHR wrote:Death on Demand (2008)

http://www.horrorhr.com/death-on-demand-2008/

Image
to si ti i sad odma recenziro?
"Six strings to cover fear..."

A$H

Post by A$H » 30 Jun 2008, 00:45

HorrorHR wrote:Death on Demand (2008)

http://www.horrorhr.com/death-on-demand-2008/

Image
nemoguce da nas je od 14 u svijetu cak dvoju u HR.. :lol: :lol:

a ja mislio da sam samo ja gledao taj film...ona ala goth je bas rugoba neka..ali ona plava je dobra za obje pa i za trecu, a i stalno izbacuje sise... :lol: a ubojstva su ok, dosta gore-a..ali ubojica me bas i nije toliko impresionirao kao tebe…
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Jun 2008, 05:53

HorrorHR wrote:
ne, onaj tip koji doživi nesreću, pa prolazi kroz unutarnji pakao, bio je dobar obrat na kraju.
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Jun 2008, 09:42

Cannibalist wrote:to si ti i sad odma recenziro?
a šta ću :lol:

Studeni

Post by Studeni » 30 Jun 2008, 12:16

ROOMS FOR TOURISTS (2004) --- sjajan mali argentinski dragulj iznimno niskog budžeta....vidi se da je fan radio film, masa utjecaja, dosta talijanskih rekao bih....A,činjenica da je u doba kad je uradio film momak imao 24 godine sve greške i greškice se zanemaruju. jedva čekam ostale naslove, čini mi se da će nastaviti u pravom smjeru.
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

jigsaw

Post by jigsaw » 30 Jun 2008, 13:48

Halloween 6: The Curse of Michael Myers (1995) - 3/5, dobar dio, naravno da je mogao biti bolji i bolji mi je od četvorke i petice. Uskoro ću pogledati i drugi i treći dio, a na blogu će se Halloween pojaviti za par dana.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 30 Jun 2008, 15:47

Outpost 3,5/5 - TRAILER
Dosta dobar, atmosferičan Britanski war horror koji me malo podsjetio na naše "Žive i Mrtve" te još jedna britanski film slične tematike, "The Bunker" iz 2001. Iako neke stvari su mi ostale nejasne, prvenstveno kako točno funkcionira stroj i zašto se ponekad švabe mogu materijalizirati unutar bunkera a ponekad ne mogu, što mi je moram priznati malo pokvarilo ugođaj gledanja a samim time i smanjilo ocjenu filmu. Inače film krasi jako dobra atmosfera, fotografija, napetost i jako dobro snimljena akcija, te je omjer akcije i priče poprilično dobro uravnotežen. Likovi su tipizirani, ali zanimljivi. Tako imamo jednog koji je glup, jednog koji je kao hrabar ali i glup, jednog koji je kukavica, par njih koji su čisto "topovsko meso" te naravno vođu tima...koji ima najbolje kvalitete hehe. No, unatoč već isfuranim likovima glumci su ipak dosta dobro odradili posao. Neki su film uspoređivali sa Dog Soldiersima...nekih sličnosti svakako ima, ali ipak ima više različitosti tako da usporedbe baš i ne stoje, iako gledajući okvirno, meni osobno su Soldiersi bolji film.
Ali ipak...Outpost je dosta dobra film koji se isplati pogledati.

elrania

Post by elrania » 30 Jun 2008, 23:29

silent hill (2006)
napokon da sam sakupila volje pogledati ga do kraja... a ni sada mu se nisam mogla u potpunosti posvetiti.
prvi sam put stala negdje prije zadnjih pola sata filma i vidjeh da nisam bog zna sto propustila. elementi iskoristeni u filmu su pohvalni i ima par scena koje su me se dojmile, ali cijela izvedba je traljava i previse usporena. nisam jos igrala silent hill, ali na osnovu svega sto znam i vidjeh o igrici, ocekivala sam da ce film u sebi sadrzavati ozbiljniju notu jeze, no nis od toga.

Hec

Post by Hec » 01 Jul 2008, 09:14

elrania wrote:silent hill (2006)
napokon da sam sakupila volje pogledati ga do kraja... a ni sada mu se nisam mogla u potpunosti posvetiti.
prvi sam put stala negdje prije zadnjih pola sata filma i vidjeh da nisam bog zna sto propustila. elementi iskoristeni u filmu su pohvalni i ima par scena koje su me se dojmile, ali cijela izvedba je traljava i previse usporena. nisam jos igrala silent hill, ali na osnovu svega sto znam i vidjeh o igrici, ocekivala sam da ce film u sebi sadrzavati ozbiljniju notu jeze, no nis od toga.
spremi se i na silent hil 2, i neznam jesi li dobro skuzila kraj, ja ga moro pogledat dvaput makar sam igro igru ko lud :mrgreen:
"Six strings to cover fear..."

metallicat

Post by metallicat » 01 Jul 2008, 15:55

neznam kako sam zab napisat :lol:
doomsday - katastrofa od filma. zaista sam mislila da će bit jako dobar. gl. glumica jako iritira i totalno neprirodna. sama priča i tijek je bedast. u biti mad max u lošoj verziji.
Image

horkolerbus

Post by horkolerbus » 01 Jul 2008, 19:49

Iv'e been watching you 2.prom night.... hahhhh kakvo bolesno psyho smece
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

elrania

Post by elrania » 01 Jul 2008, 21:36

Cannibalist wrote:
elrania wrote:silent hill (2006)
spremi se i na silent hil 2, i neznam jesi li dobro skuzila kraj, ja ga moro pogledat dvaput makar sam igro igru ko lud :mrgreen:
da, shvatih kraj. i da, znam da slijedi nastavak. cak se radujem da vidim na kaj ce to liciti (uglavnom efekti i iskoristenost odredenih bica/pojava), ali ne ocekujem previse...

Post Reply