True Blood
- Decadentor
- Wendigo
Re: True Blood
anna paquin.DrugsBunny wrote:Kak se zove ženska sa naslovnice?
Iritantna je mnogo.
-
marko20vg
Dva tjedna čekanja na finale???? Seriously??? Užas. Mučenje.
- DEXTER
offtopic, al tek sad vidim da ce bit u scream 4Wendigo wrote:anna paquin.DrugsBunny wrote:Kak se zove ženska sa naslovnice?
Iritantna je mnogo.
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Josef K
Zadnje dve epizode su bila dosadne. Bolje im je da finale to nadoknadi! 
- metallicat
više manje, sve nade su mi pale u vodu da će serija postat bolja ( a ja bila jedini optimist
). zadnjih nekoliko ep su mi bile totalno bezveze, pogotovo veza između sook i billa..

- Decadentor
- Josef K
Treča sezona gotova!
Finale. Počelo dosadno kao i prethodne dvije epizode, a onda na pola epizode drastični preokret!
Zadnjih 20 minuta su mi valjda najboljih 20 minuta cijele serije! Genijalan twist. Kraj savršen.
Čekam četvrtu!
Finale. Počelo dosadno kao i prethodne dvije epizode, a onda na pola epizode drastični preokret!
Zadnjih 20 minuta su mi valjda najboljih 20 minuta cijele serije! Genijalan twist. Kraj savršen.
SpoilerShow
Najviše me zanima ona kuča koju je Hoyt kupio s onom creepy lutkom na podu
Samo da Bill ne ubije kraljicu
Savršena je u onoj crnoj haljini
Sviđa mi se nova Tara začudo
A Billa sam zamrzio. To je prvi put valjda da sam jednog lika u seriji tak u jednoj epizodi uspio tolko zamrzit da želim da se makne iz serije.
Samo da Bill ne ubije kraljicu
Sviđa mi se nova Tara začudo
- Scarface
Odlično finale katastrofalne 3. sezone!
SpoilerShow
I vidiš, meni je tek sad Bill jako drag. Eric mi je sve ogavniji i ogavniji, a ni Sookie ne stoji bolje. Sophie Ann ima da crkne jer je odvratna drolja i tako to. Bill rula, fuck you haters!!!

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- elrania
zadovoljavajući kraj. epizoda me baš taman nasmijala i veselim se 4. sezoni, jer mi je drugi dio ove treće bilo nešto najbolje u cijeloj seriji i konačno sam je počela cijeniti.
- callac
Iako su pomalo zbrzali i pokušali u zadnjoj ep. ubaciti sve protagoniste barem na dvije minute, skroz sam zadovoljna finalom! Smeta me što taman kad se ful nabrijem na seriju, ona završi!! Do sada sam sezonu gledala jednim okom. Slažem se sa elri da je ovih zadnjih par epizoda najbolje od True Blooda do sada!
SpoilerShow
već vidim kaotični početak 4., Sookie je otišla s vilama, Bill u klinču sa kraljicom, Lafayettova priviđenja su mi savršeno sjela, obožavam sranja s magijom plus novi dečko mu je vještac
, Hoyt i Jessica počinju novi život u creepy kućici dok njegova mama kupuje mitraljez
, Sam, puca u svog brata i time nastavlja put prema dark side, Jason postaje spasitelj....itd.itd.......treba sve to raspetljati i jako se veselim!!!!! Nisam nikog zamrzila, niti Billa, ni Erica, njihovo mi je ponašanje u skladu sa karakterom pa me ništa nije iznenadilo!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Decadentor
- Deimos
SpoilerShow
strava i užas. i dalje samo cviljenje te sve gluplji razvoji likova. mislim da četvrtu ne ću ni gledat. sad dolazi dexter a imam i supernatural
- metallicat
joj, kad se sjetim kako je ta serija bila dobra..
zadnjih par ep uopće nisam doživila, strašno mi bill i sook idu na živce i nimalo ne isčekujem novu sezonu.. jedino mi je fora što će bit loše loše
zadnjih par ep uopće nisam doživila, strašno mi bill i sook idu na živce i nimalo ne isčekujem novu sezonu.. jedino mi je fora što će bit
SpoilerShow
vještaca i magije jer sam uvijek za to, ali ujedno mi smeta što baš svaka osoba mora imati neku sposobnost. još malo pa će na heroje počet ličit..