Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- dr mladjo
ima svoje zanimljivosti.možda bi mi bolje sjelo da sam upoznat sa djelom..ali ovako film je ostao otvoren.vidi se da su planirali nastavke..Asfodel wrote: Koliko je meni trebalo da shvatim da je to ekranizacije Pullmanove trilogije Njegove tamne tvari![]()
I baš zbog toga ću to morat pogledat - koliko god loše bilo...
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Asfodel
Meni je zasad jako drago što su napravili dobar izbor glumaca (Craig i Kidman) koji totalno odgovaraju svojom osobnošću i pojavom književnim junacimadr mladjo wrote:ima svoje zanimljivosti.možda bi mi bolje sjelo da sam upoznat sa djelom..ali ovako film je ostao otvoren.vidi se da su planirali nastavke..Asfodel wrote: Koliko je meni trebalo da shvatim da je to ekranizacije Pullmanove trilogije Njegove tamne tvari![]()
I baš zbog toga ću to morat pogledat - koliko god loše bilo...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Scarface
Ten inch hero- 10/10- prekrasna romantična dramedija, samo možda malo preotpismična za moj ukus, više volin poruku u kojoj ljubav baš nije sveprisutna.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- elrania
-
John_Ryder
- A$H
Jos uvijek znam da je u pitanju NfS: Porsche Unleashedelrania wrote:quantum of solace [2008]
aargh... zbilja razocaranje; iako sam vise manje znala sto ocekivati, svejedno je razocaranje.
film mi djeluje ko spoj bournovog ultimatuma i umri muski 4...![]()
ha, u uvodnoj jurnjavi prepoznah stazu iz nfs4
5,5/10
Quantum of Solace - 2/5 - eto ovo je neka srednja ocijena filma jer kao akcijski film je "super", ali kao Bond film..pa osobno najgori u cijelom serijalu..jer osim akcije nema nikaj drugo za ponudit..nerazradjeni likovi..Bond koji je manje bond nego u prvom filmu(a kao trebalo je bit obrnuto), da i neznam zasto ujebase onaj "Gun barrel sequence" stavivsi ga na karaj filma umjesto kao i u svakom nastavku na pocetku nakon uvoda..kako god redatelj Marc Forster je totalna banana za reziranje bonda..cak me se ni Craig nije toliko dojmio kao Bond za razliku u prvom filmu di je bio odlican..onda je bilo i nekih stvarcica ukradenih iz prijasnjih nastavaka, da ne pocnem sa tim kako je ovdje i najgori Bond villain ikad..lik je skroz nezanimljiv i iritantan..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
not. zbunjen si.A$H wrote:Jos uvijek znam da je u pitanju NfS: Porsche Unleashedelrania wrote:quantum of solace [2008]
aargh... zbilja razocaranje; iako sam vise manje znala sto ocekivati, svejedno je razocaranje.
film mi djeluje ko spoj bournovog ultimatuma i umri muski 4...![]()
ha, u uvodnoj jurnjavi prepoznah stazu iz nfs4
5,5/10![]()
![]()
Quantum of Solace - 2/5 - eto ovo je neka srednja ocijena filma jer kao akcijski film je "super", ali kao Bond film..pa osobno najgori u cijelom serijalu..jer osim akcije nema nikaj drugo za ponudit..nerazradjeni likovi..Bond koji je manje bond nego u prvom filmu(a kao trebalo je bit obrnuto), da i neznam zasto ujebase onaj "Gun barrel sequence" stavivsi ga na karaj filma umjesto kao i u svakom nastavku na pocetku nakon uvoda..kako god redatelj Marc Forster je totalna banana za reziranje bonda..cak me se ni Craig nije toliko dojmio kao Bond za razliku u prvom filmu di je bio odlican..onda je bilo i nekih stvarcica ukradenih iz prijasnjih nastavaka, da ne pocnem sa tim kako je ovdje i najgori Bond villain ikad..lik je skroz nezanimljiv i iritantan..ma na kraju kakvih 2.5 sad ce film dobit cistu 2..
skini 4. dio pa ti pokazem stazu.
i vidim, spustio si ocjenu... meni su se od sinoc dojmovi jos pogorsali...
film je bez ikakvog pocetka, kraja, sredine, radnje i opcenito izgleda ko hrpa kaoticnih, besmisleno poslaganih djelova.
izuzetno me negativno iznenadila scena ala goldfinger. koji su gledali, znat ce na sto mislim...
tada je imala smisla i neki dublji znacaj, dok je ovdje besmislena.
- Asfodel
- bakero
-
horus