ta medika je čudo, pogotovo one strme stepenice s kojih bu netko poput mene jednog dana pao na tintaru.filmofil wrote:ja imam blackout od ponoći nadalje, al sam se kasnije sjetio da smo se sreli
OT: karta za London u 7.mjesecu.
ta medika je čudo, pogotovo one strme stepenice s kojih bu netko poput mene jednog dana pao na tintaru.filmofil wrote:ja imam blackout od ponoći nadalje, al sam se kasnije sjetio da smo se sreli
Scarface wrote:Mesmera, moj bivši bend je odabran da snimi pismu za nadolazeći horror film Harbinger Down, practical creature, bez CGI-ja, a radi ga ekipa Amalgamated Dynamicsa koja stoji iza Aliena, Predatora i sl. Iako više nisan u bendu, preponosan san na njih i ne mogu vam opisat kolko ovo znači za domaću, ne samo metal, nego i filmsku scenu. Ljudi, šerajte ovo, film je proša Kickstarter kampanju i sve je u punom pogonu!!!
http://www.kickstarter.com/projects/111 ... re-fx-film
e to, jagode, trešnje, marelice, maraska, maline... Vrijedilo mi je truda.Asfodel wrote:Voće. Jedina pozitivna stvar u vezi ljeta.
Svaki božji dan iza kuće berem dok mi ruke ne otpadnu. I zahvaljujući malinama, jagodama i višnjama uobičajeni frapei poprimaju ljepše crvenkastije nijanse.