Snovi + šta ste noćas sanjali?
- callac
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
đizs Zadro, ovo je kombinacija Mum and Dad i srpskog filma plus tvoja mašta.. ako te šta tješi, nisi to svjesno poželio, dok sanjama naša se podsvjest opako igra s nama 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Josef K
Zastrašujuća je činjenica da Mum & Dad NISAM gledao 
- Victor Crowley
King Diamonda. Nije bilo ugodno. 
-
John_Ryder
- boyko
brutalaZadro wrote:Joooj, mislim da to nema smisla jer ovak neće zvučat strašno. Al dobro.
Ja nisam normalanSpoilerShowUgl, dođem ja čilerski u konzum do televizora di puštaju taj trailer. I kad sam ga počeo gledat sve u dućanu se pogasilo (ostali televizori, svjetla, sve) osim tog televizora. [btw sestrična me uputila prema tom televizoru i rekla "moraš ovo pogledat!"] I dobro, trailer počeo divno i krasno, neka obitelj sa kćerkom od otprilike 10 godina. I oni se zabavljaju i tak to, i odjednom mama i tata prolupaju (neznam zašto, kako) i odvedu kćer u neki podrum i počnu ju mučit. U tom djelu "trailera" ja sam ušao u film zapravo, bio sam tamo s njima u podrumu, neznam kak da objasnim, al ugl bilo je užasno.
I u jednoj sceni joj mama izreže trbuh i crijeva joj ispadnu van, a mama umire od smijeha i klinka ih jedna uspjeva držat da ne popadaju na pod.I onda joj se zadere, "sad si zaradila đeparac od 10kn, idemo dalje!"
![]()
I onda u sljedečoj sceni ju je stari silovao, rodila je dijete i to dijete su isto počeli mučit. I u zadnjem kadru to novorođenče leži u nekoj posudi izmučeno.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- sandi
da Asfodel i ja idemo na pecanje (?!) i upecamo nekakvu ogromnu ribu i veselimo se kako cemo super puno novaca zaradit kad ju prodamo, al na kraju kurčina jer je to bila neka ne jestiva riba...
(?!)
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
Kud mene za pecanje.. smrt nedinamičnim aktivnostima
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- sandi
nemam pojma odakle si mi ti u glavi...i još idemo na pecanje...sjecam se jedne recenice iz sna...ti kazes 'ovo je sranje, mogli smo raditi i nešto inteligentnije...' (?!) hahahahah.... 
I bila si super visoka...nemam pojma, nisam imao metar da izmjerim koliko si imala kilometara...
I bila si super visoka...nemam pojma, nisam imao metar da izmjerim koliko si imala kilometara...
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
sandi wrote:nemam pojma odakle si mi ti u glavi...i još idemo na pecanje...sjecam se jedne recenice iz sna...ti kazes 'ovo je sranje, mogli smo raditi i nešto inteligentnije...' (?!) hahahahah....
Lolčić. Snovi su zakonI bila si super visoka...
- callac
meni je zakon kako mi jedni druge sanjamo, a ni ne znamo se
bar sam ja sanjala hrpetinu ljudi s foruma..
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
Sanjao sam da se vraćam kući s posla i da me kući čeka neka žena debela ko nilski konj koja tvrdi da je moja žena i pita me što kasnim
Onda upada moja drugarica, hvata me za ruku i viče - beži Andrej, a ja trčim u panici a sve mi je usporeno i ne mogu da pobegnem 10 metara
Ceo dan kad vidim debelu ženu na ulici, imam potrebu da je udarim pesnicom u nos.
Onda upada moja drugarica, hvata me za ruku i viče - beži Andrej, a ja trčim u panici a sve mi je usporeno i ne mogu da pobegnem 10 metara
Ceo dan kad vidim debelu ženu na ulici, imam potrebu da je udarim pesnicom u nos.
We're all mad here...
- Asfodel
Do tell. Ako ima nečeg zanimljivogcallac wrote:meni je zakon kako mi jedni druge sanjamo, a ni ne znamo sebar sam ja sanjala hrpetinu ljudi s foruma..
Ja sam samo jednom sanjala da se Metallicat i ja trebamo vjenčati
Al to je bilo tako awkward da je meni u snu čak bio teški bed s pitanjima tipa isuse bože zaš se ja idem vjenčat s nekom ženom? Koji je meni? Al aj, svjedno ću to kao napraviti da ne ispadnem pizda ako sjebem cijeli plan. Uz planiranje vjenčanja sam usput odmah planirala kako ću se razvesti čim prođe par dana braka.
Bilo mi je malo bzvz za taj san pričati, al ajd sad mi je lakše kad svi nešto pišu.
Hmm, kako bi mi tek bilo awkward da je bilo seksa?!
- jigsaw
To je negdje duboko u tebi možda 
- elrania
ja sam neki dan ghostfacea da komuniciramo putem memea i konačni je bio
i onda smo išli peć jaja na oko
SpoilerShow

- callac
pod utjecajem HIMYM sanjala nekog lika koji me muvao al nije bio iz Zagreba i onda sam sva bila u panici kako ćemo održavat vezu na daljinu 
If one of them is dead.
If one of them is dead.