Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
undying

Post by undying » 02 Aug 2008, 18:48

john_constantine wrote:Salem's Lot: The Miniseries - kao IT, riječ je o jednom filmu, ali radi dužeg trajanja, podijelili su ga na dva dijela...
pa znas li koliko traje salem lot? nije vrag da je podijeljen poput the standa, svaki dio po vishe od 3 sata?! salem lot koji ja imam traje 2 sata i 59 minuta, jesu u tome oba dijela ili je to samo prvi dio salem lota (ne pishe na divixu nista pa ne znam, a da pregledavam film necu.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Aug 2008, 18:53

undying wrote:
john_constantine wrote:Salem's Lot: The Miniseries - kao IT, riječ je o jednom filmu, ali radi dužeg trajanja, podijelili su ga na dva dijela...
pa znas li koliko traje salem lot? nije vrag da je podijeljen poput the standa, svaki dio po vishe od 3 sata?! salem lot koji ja imam traje 2 sata i 59 minuta, jesu u tome oba dijela ili je to samo prvi dio salem lota (ne pishe na divixu nista pa ne znam, a da pregledavam film necu.
evo, izvoli...

112 min | Argentina:115 min | Germany:103 min | UK:107 min (theatrical version) | USA:184 min (uncut version) | USA:183 min (DVD version)

vjerojatno imaš uncut verziju ili dvd verziju.
Michel puši karu.

undying

Post by undying » 04 Aug 2008, 18:08

molio bi pomoc. ako je neko gledao salem lot iz 1979 - fali mi ipak dio filma, vjerujem sami kraj

poslije sve one zbrke u salem lotu.. ben (pisac i glavni lik u filmu) i onaj mali ciji su roditelji poginuli od strane onog "vampira" nalaze se negdje u gvatemali (dve godine poslije zbrke) sipaju svetu vodicu i ben mu govori da su otkriveni.. odlaze u neku kucicu i tamo pronalaze benovu djevojku iz salema.. ona je vjerovatno isto zarazena, benu govori da ga voli i tu mi staje film. sta ide poslije toga i jel to uopste kraj film??

Hobotshy

Post by Hobotshy » 05 Aug 2008, 15:25

evo jedan za prave znalce, gledao negdje prije 20 godina, kao klinac

čovjek ubije prodavača u zalagaonici (pawn shop), i ovaj ga pritom ubode iglom za tetoviranje. Nakon toga tetovaža se počinje širiti preko cijelog tijela... Ako mi itko može pomoći?

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 05 Aug 2008, 16:54

Hobotshy wrote:evo jedan za prave znalce, gledao negdje prije 20 godina, kao klinac

čovjek ubije prodavača u zalagaonici (pawn shop), i ovaj ga pritom ubode iglom za tetoviranje. Nakon toga tetovaža se počinje širiti preko cijelog tijela... Ako mi itko može pomoći?
jeli sigurno ovo film? bila je jedna epizoda Friday the 13th serije koja se vrtila oko nekih igli za tetoviranje gdje bi tetovaža onda "oživjela"?

Hobotshy

Post by Hobotshy » 05 Aug 2008, 17:04

ustvari, možda imaš pravo, moglo bi biti to :!:

još jedan podatak, koji možda nije točan, mislim da na kraju filma, lik se treba oženiti, ali na vječanje dolazi potpuno prekriven tetovažama

edit: evo skidam upravo, pa ću javiti jeli to to :D

Hobotshy

Post by Hobotshy » 07 Aug 2008, 22:34

HorrorHR wrote:
Hobotshy wrote:evo jedan za prave znalce, gledao negdje prije 20 godina, kao klinac

jeli sigurno ovo film? bila je jedna epizoda Friday the 13th serije koja se vrtila oko nekih igli za tetoviranje gdje bi tetovaža onda "oživjela"?
Ipak nije iz serije (sezona 1, epizoda 16 - pogledao), potraga se nastavlja :matrica:

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 07 Aug 2008, 23:58

undying wrote:molio bi pomoc. ako je neko gledao salem lot iz 1979 - fali mi ipak dio filma, vjerujem sami kraj

poslije sve one zbrke u salem lotu.. ben (pisac i glavni lik u filmu) i onaj mali ciji su roditelji poginuli od strane onog "vampira" nalaze se negdje u gvatemali (dve godine poslije zbrke) sipaju svetu vodicu i ben mu govori da su otkriveni.. odlaze u neku kucicu i tamo pronalaze benovu djevojku iz salema.. ona je vjerovatno isto zarazena, benu govori da ga voli i tu mi staje film. sta ide poslije toga i jel to uopste kraj film??
ja iam taj orig dvd od 183 min i tak meni zavrsi
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Decadentor

Post by Decadentor » 08 Aug 2008, 21:59

Koji je film u spotu metallice ONE?
Image

A$H

Post by A$H » 08 Aug 2008, 22:20

Decadentor wrote:Koji je film u spotu metallice ONE?
Johnny Got His Gun - http://www.imdb.com/title/tt0067277/
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

metallicat

Post by metallicat » 09 Aug 2008, 14:38

A$H wrote:
Decadentor wrote:Koji je film u spotu metallice ONE?
Johnny Got His Gun - http://www.imdb.com/title/tt0067277/
to sam ja trebala odg :evil: :lol:
Image

A$H

Post by A$H » 09 Aug 2008, 14:54

ko ti kriv kad si spora.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Josef K

Post by Josef K » 16 Aug 2008, 20:46

nemogu se sjetit dva filma...
jednom sam zaboravio ime a drugi sam gledo još kad sam bio klinac...

u prvom su neke cure u samostanu ili tak nešto i onda odjednom jedna od
cura ostane zaključana u učionici nekoj i nemogu ju izvadit van...neka čarolija kolko se sjećam.

u drugom se sjećam samo scene u kojoj neka žena uđe u javni wc s kćerkom negdje bogu iza nogu
i žena dok je u wcu čuje kak neko ulazi i malo proviri kroz vrata i vidi nekog lika s maskom u ogledalu...
ne sjećem se točno kak je izgledo...

pomozite! :lol:

Scarface

Post by Scarface » 16 Aug 2008, 20:48

Ta druga scena je slična onoj s Maichaelom mislin u 6. dijelu Halloweena, al valjda bi se sitija Michaela pa mora da je ovo neki drugi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 16 Aug 2008, 21:36

ovaj drugi je halloween 7 20 years later kad michael ukrade auto onoj mami i kćeri...ne vidi ga u ogledalu nego kroz malu rupicu kod vrata i michael joj uzme torbu iz koje izvadi ključeve od auta...
This is the Zodiac speaking.

Post Reply