pa znas li koliko traje salem lot? nije vrag da je podijeljen poput the standa, svaki dio po vishe od 3 sata?! salem lot koji ja imam traje 2 sata i 59 minuta, jesu u tome oba dijela ili je to samo prvi dio salem lota (ne pishe na divixu nista pa ne znam, a da pregledavam film necu.john_constantine wrote:Salem's Lot: The Miniseries - kao IT, riječ je o jednom filmu, ali radi dužeg trajanja, podijelili su ga na dva dijela...
Koji je to film?
- undying
- john_constantine
evo, izvoli...undying wrote:pa znas li koliko traje salem lot? nije vrag da je podijeljen poput the standa, svaki dio po vishe od 3 sata?! salem lot koji ja imam traje 2 sata i 59 minuta, jesu u tome oba dijela ili je to samo prvi dio salem lota (ne pishe na divixu nista pa ne znam, a da pregledavam film necu.john_constantine wrote:Salem's Lot: The Miniseries - kao IT, riječ je o jednom filmu, ali radi dužeg trajanja, podijelili su ga na dva dijela...
112 min | Argentina:115 min | Germany:103 min | UK:107 min (theatrical version) | USA:184 min (uncut version) | USA:183 min (DVD version)
vjerojatno imaš uncut verziju ili dvd verziju.
Michel puši karu.
- undying
molio bi pomoc. ako je neko gledao salem lot iz 1979 - fali mi ipak dio filma, vjerujem sami kraj
poslije sve one zbrke u salem lotu.. ben (pisac i glavni lik u filmu) i onaj mali ciji su roditelji poginuli od strane onog "vampira" nalaze se negdje u gvatemali (dve godine poslije zbrke) sipaju svetu vodicu i ben mu govori da su otkriveni.. odlaze u neku kucicu i tamo pronalaze benovu djevojku iz salema.. ona je vjerovatno isto zarazena, benu govori da ga voli i tu mi staje film. sta ide poslije toga i jel to uopste kraj film??
poslije sve one zbrke u salem lotu.. ben (pisac i glavni lik u filmu) i onaj mali ciji su roditelji poginuli od strane onog "vampira" nalaze se negdje u gvatemali (dve godine poslije zbrke) sipaju svetu vodicu i ben mu govori da su otkriveni.. odlaze u neku kucicu i tamo pronalaze benovu djevojku iz salema.. ona je vjerovatno isto zarazena, benu govori da ga voli i tu mi staje film. sta ide poslije toga i jel to uopste kraj film??
- Hobotshy
- HorrorHR
- Site Admin
jeli sigurno ovo film? bila je jedna epizoda Friday the 13th serije koja se vrtila oko nekih igli za tetoviranje gdje bi tetovaža onda "oživjela"?Hobotshy wrote:evo jedan za prave znalce, gledao negdje prije 20 godina, kao klinac
čovjek ubije prodavača u zalagaonici (pawn shop), i ovaj ga pritom ubode iglom za tetoviranje. Nakon toga tetovaža se počinje širiti preko cijelog tijela... Ako mi itko može pomoći?
- Hobotshy
- Hobotshy
Ipak nije iz serije (sezona 1, epizoda 16 - pogledao), potraga se nastavljaHorrorHR wrote:jeli sigurno ovo film? bila je jedna epizoda Friday the 13th serije koja se vrtila oko nekih igli za tetoviranje gdje bi tetovaža onda "oživjela"?Hobotshy wrote:evo jedan za prave znalce, gledao negdje prije 20 godina, kao klinac
čovjek ubije prodavača u zalagaonici (pawn shop), i ovaj ga pritom ubode iglom za tetoviranje. Nakon toga tetovaža se počinje širiti preko cijelog tijela... Ako mi itko može pomoći?
- Donnie Darko
ja iam taj orig dvd od 183 min i tak meni zavrsiundying wrote:molio bi pomoc. ako je neko gledao salem lot iz 1979 - fali mi ipak dio filma, vjerujem sami kraj
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
- Decadentor
- A$H
Johnny Got His Gun - http://www.imdb.com/title/tt0067277/Decadentor wrote:Koji je film u spotu metallice ONE?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- metallicat
to sam ja trebala odgA$H wrote:Johnny Got His Gun - http://www.imdb.com/title/tt0067277/Decadentor wrote:Koji je film u spotu metallice ONE?

- Josef K
nemogu se sjetit dva filma...
jednom sam zaboravio ime a drugi sam gledo još kad sam bio klinac...
u prvom su neke cure u samostanu ili tak nešto i onda odjednom jedna od
cura ostane zaključana u učionici nekoj i nemogu ju izvadit van...neka čarolija kolko se sjećam.
u drugom se sjećam samo scene u kojoj neka žena uđe u javni wc s kćerkom negdje bogu iza nogu
i žena dok je u wcu čuje kak neko ulazi i malo proviri kroz vrata i vidi nekog lika s maskom u ogledalu...
ne sjećem se točno kak je izgledo...
pomozite!
jednom sam zaboravio ime a drugi sam gledo još kad sam bio klinac...
u prvom su neke cure u samostanu ili tak nešto i onda odjednom jedna od
cura ostane zaključana u učionici nekoj i nemogu ju izvadit van...neka čarolija kolko se sjećam.
u drugom se sjećam samo scene u kojoj neka žena uđe u javni wc s kćerkom negdje bogu iza nogu
i žena dok je u wcu čuje kak neko ulazi i malo proviri kroz vrata i vidi nekog lika s maskom u ogledalu...
ne sjećem se točno kak je izgledo...
pomozite!
- Scarface
Ta druga scena je slična onoj s Maichaelom mislin u 6. dijelu Halloweena, al valjda bi se sitija Michaela pa mora da je ovo neki drugi.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
filmofil