Igre, konzole i slično
-
olio
Re: Igre, konzole i slično
Hydrophobia Prophecy
vrlo kratko (2, 2ipo sata), dobra ideja ali dosta loša izvedba
vrlo kratko (2, 2ipo sata), dobra ideja ali dosta loša izvedba
- Aryx
bas skidam street fighter x tekken
full sam nabrijan hehe
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- DeadDispatcher90
Jel koga ovdje zanima Mass Effect 3? Samo pitam.
Revenge solves everything
- maddjuro
mene; i jedva čekam da ga zaigram; sam se bojim da cu morat xbox odnesti da mi ga reflashaju, jer mas 3 ima neko novo kodiranje
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
imam u planu kupiti original.DeadDispatcher90 wrote:Jel koga ovdje zanima Mass Effect 3? Samo pitam.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
Pa ja i ne znam. Imam orginal dvojku (ono jeftinije izadnje), ali Bioware i EA mi idu na kitu sa usranim DLC-evima i hypeom. Mislim neka izdaju vražju igru u cijelosti i to je to, a ne da muzu pare od igrača. Kako su ovi koji su radili Witchera mogli napraviti besplatan DLC (sa kratkim epizodnim pričama i novim lokacijama), a veliki razvojni tim iz Kanade/Amerike naplaćuju svaki novi komad oklopa koji možeš staviti na lika??? Ipak, rado bi zaigrao trojku, ali tek kada instaliram i odigram DLC eve za dvojku... Samo mi se ne da eksperimentirati sa instalacijom piratskih DLC-eva na orginal igru.
- john_constantine
a što misliš kakve ja DLC - ove igram nego te piratske? Kao što rekoh, treba ti samo taj DLC unlocker. Instaliraš sve DLC - ove i onda pokreneš to. Samo se ne treba prijavljivati na cerberus. I sve su odlično radile.
Ionako igram opet iznova mass effect, izgubio sam onaj savegame kada si na strani dobra. A ženska verzija Sheparda mi je renegade, baš bitch.
A ovo za DLC - ovima, slažem se. To što dobiješ nove likove kao ona Kaede su bezveze. 15 - 20 minuta igranja s likova koji nemaju nikakav karakter, jedva da sam ih koristio u ekipi. Tek ona misija gdje možeš posjetiti svoj srušeni brod i vidjeti u uspomeni likove koje valjda nisi niti primjećivao, a skupljaš gluposti. Valja tek onaj DLC gdje se vraća onaj plavi ženski alien čije sam ime zaboravio.
Ionako igram opet iznova mass effect, izgubio sam onaj savegame kada si na strani dobra. A ženska verzija Sheparda mi je renegade, baš bitch.
A ovo za DLC - ovima, slažem se. To što dobiješ nove likove kao ona Kaede su bezveze. 15 - 20 minuta igranja s likova koji nemaju nikakav karakter, jedva da sam ih koristio u ekipi. Tek ona misija gdje možeš posjetiti svoj srušeni brod i vidjeti u uspomeni likove koje valjda nisi niti primjećivao, a skupljaš gluposti. Valja tek onaj DLC gdje se vraća onaj plavi ženski alien čije sam ime zaboravio.
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
a što misliš kakve ja DLC - ove igram nego te piratske? Kao što rekoh, treba ti samo taj DLC unlocker. Instaliraš sve DLC - ove i onda pokreneš to. Samo se ne treba prijavljivati na cerberus. I sve su odlično radile.
Ma naravno, ne očekujem da će itko pametan plaćati za takve DLC-eve (osim Amera)... Samo se osjećam kao da mi pljuju u facu samo tim zahtjevom da platim oko 7 dolara za DLC koji traje sat-dva i nosi jednog novog lika i jednu novu misiju... Ko da film iz videoteke plaćam 35 kn. Sramota...
Ne znam, upisivao sam na Pirate Bay ME2 DLC unlocker, ali nema rezultata, a i da ima, slab sam ja sa tim raznim forama i to. Skinuo sam neki puni DLC paket sa Pirate Bay koji navodno sadrži sve DLCeve koji su izašli i planiram ih kad tad instalirati, kada budem imao volje da se igram instalacijom ili kad mi frend bude mogao pokazati.
- john_constantine
- copycat
video igrice uz koje sam ja odrasla. Ja sam bila ta generacija arcade games i prva generacija koja je imala sega, nintendo.. itd
Ovo su bile i još su uvijek najteže i najbolje igrice ikad!
Sve danas je samo loša kopija
Chiller
(zabranjena igrica zbog količinu krvi i brutalnost u to vrijeme iako su u to vrijeme bili slasher filmovi (Nightmare on Elm street, Friday the 13th) vrlo
popularni, hmmm možda to objašnjava moju ljubav prema tom žanru.
http://www.youtube.com/watch?v=6XTuKVQ9 ... re=related
Altered Beast (rise from your grave)
http://www.youtube.com/watch?v=RswiLl7_v6E
U moje doba odrastanja horror je bio vrlo normalan dio svako dnevnice, serije, crtici, dekoracija.. bilo je trendy.
Ovo su bile i još su uvijek najteže i najbolje igrice ikad!
Sve danas je samo loša kopija
Chiller
(zabranjena igrica zbog količinu krvi i brutalnost u to vrijeme iako su u to vrijeme bili slasher filmovi (Nightmare on Elm street, Friday the 13th) vrlo
popularni, hmmm možda to objašnjava moju ljubav prema tom žanru.
http://www.youtube.com/watch?v=6XTuKVQ9 ... re=related
Altered Beast (rise from your grave)
http://www.youtube.com/watch?v=RswiLl7_v6E
U moje doba odrastanja horror je bio vrlo normalan dio svako dnevnice, serije, crtici, dekoracija.. bilo je trendy.
- DeadDispatcher90
- maddjuro
Final fantasy 13-2 - nastavak na f 13; radnja ove igre se odvija nedugo nakon kraja 13-ice; a od likova imate samo dva; sarah (sestra od lightning) i noel; neki "čuvar vremena" koliko skužih. Ako se pitata kakav je to FF sa samo 2 igriva lika; di ej treći? Odgovor je u tome da 99% čudovišta koje porzite možete "pripitomiti" i ona vam služe kao treći lik; i dok dva glavna mogu biti bilo koja klasa, čudovišta imaju predodređene klase. Ja sam osobno u 99% bitki koristio healera, a tu i tamo kod bossova synergista (klasa koja daje buffove). Sama priča je prosječna, kao i glavni negaticac. Ovaj nastavak mi je bolje sjeo od prethodnika; nema toliki odjećaj linarnosti; imajte podosta rlvLa koje možete istraživati i jendni 10-ak opcionalnih, koje s isplati pojetiti i riješiti Questove u istim. Da dobro ste pročitali, svaki vremenski preiod ima nekoliko opcionalnih misija, koje kada riješitdobijet po jedn fragment; igra ima više mogućih krajeva, koji vjerojatno ovise o broju i tipu fragmenata koje ste skupili. Ostalo je više/manje slčno kao i u prethodnom nastavku; s time da ovaj put ako vam lik koji je odabran za "leadera" pogine; nije automatski game over.Još jedan plus je što svaki lvl; preciznije svaki remenski period, kada ja jednom prjeđete, možete "zaključati" i igrati ga ispočetka do mile volje; te ubijati bossove neograničeno puta. Jop jedn ogroman plus je kada riješite "paradox odnoso popravite vremensku anomaliju " na nekoj razini; možete na tiom području jahati chockoboe; i to se može na gotovo svim razinama. Još jedan plus je što za svaku klasu (comander, healer, sentiel....) imate po jednoga chockoboa; svaki druge boje; i koji su, bar iz moga iskustva, najbolji predstavnici svake klase; i njih se najviš isplati koristiti. Od minusa bi naveo da je igra možda malo prelagana; imate dvije težinske razine; noraml i easy, i normal je malčice prelagan, bar meni bio; a druga stvar koja me strašno iritirala je bio "moogle po imenu mog"; koji koristi kao oružje za sarah, a inače se koristi za popravljanje i otkrivanje stvari/ škrinja na razinama, kao i za hvatanje teško dostupnih škrinja, odnosno kugli, s itemima i fragmentima. To nebi bio problem da taj moogle nema STRAŠNO iritantan glas, i da mora svaku rečenicu završiti s "kupo". Od likova iz 13-ice se svaki tu i tamo pojavi, ali čisto da malo pogura priču. A vjerojatno najveći minus je što je kraj malo nekarakterističan za FF igre; i toplo se nadam da sada neće ići zarađivati na DLC-ima, s time da već i postoji jedan dlc koji je izašao pije izlaska same igre, ali nije nužan za priču.
Da zaključim
ako vam se Ff13 koliko toliko dopao, ovaj se nastavak svakako isplati odigrati;a ako niste ff13 opće igrali; imate u ovome nastavku kraći sažetak radnje. Sama igra nema taj osjećaj linearnosti kakav ej imala 13-ica; i osobno mi je začas prošli tih 55 sati koliko mi je trebalo da prjeđem igru i riješim većinu opcionalnih stvar. Svakako je preporučam
Sad bi ili mogao rješiti ostatak opcionalnih misija, ili zaigreti darkness 1 i 2
Da zaključim
ako vam se Ff13 koliko toliko dopao, ovaj se nastavak svakako isplati odigrati;a ako niste ff13 opće igrali; imate u ovome nastavku kraći sažetak radnje. Sama igra nema taj osjećaj linearnosti kakav ej imala 13-ica; i osobno mi je začas prošli tih 55 sati koliko mi je trebalo da prjeđem igru i riješim većinu opcionalnih stvar. Svakako je preporučam
Sad bi ili mogao rješiti ostatak opcionalnih misija, ili zaigreti darkness 1 i 2
I may be an idiot, but i am no fool.
- DeadDispatcher90
Završio zadnji ME2 DLC i počeo Mass Effect 3 danas. Cool početak, naravno prekrasna grafika, ali su sjebali importiranje custom face iz dvojke, pa sam morao raditi lika ispočetka da bude što sličniji mom customu iz jedinice i dvojke (tek toliko da se uživim). Sve u svemu izgleda da će biti dobra igra, iako s obzirom na hype bi trebala biti najbolja igra ikada.
- john_constantine
e da. To sam isto čitao + dosta bugova. Mislim, stvarno sramota za megapopularnu igru. Kritike su odlične, ali igrači pljuju po igri, loš kraj, scenarij (jer je originalni pisac dao otkaz), bugovi i loša grafika.DeadDispatcher90 wrote:Završio zadnji ME2 DLC i počeo Mass Effect 3 danas. Cool početak, naravno prekrasna grafika, ali su sjebali importiranje custom face iz dvojke, pa sam morao raditi lika ispočetka da bude što sličniji mom customu iz jedinice i dvojke (tek toliko da se uživim). Sve u svemu izgleda da će biti dobra igra, iako s obzirom na hype bi trebala biti najbolja igra ikada.
Michel puši karu.