Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 16:25

a ovaj?
neka obitelj, otac majka djeca, u dvorištu imaju bunar a to su kao vrata pakla ili tako nekako, u biti iz njih islazi neki demon. možda čak ima scena da su sa nekakvim vratima od sobe ili ulaznim i uspjeli zatvoriti tu rupu, mada u to nisam siguran...

da to nije "the gate"?

A$H

Post by A$H » 26 Jul 2008, 16:29

negativni wrote:a ovaj?
neka obitelj, otac majka djeca, u dvorištu imaju bunar a to su kao vrata pakla ili tako nekako, u biti iz njih islazi neki demon. možda čak ima scena da su sa nekakvim vratima od sobe ili ulaznim i uspjeli zatvoriti tu rupu, mada u to nisam siguran...

da to nije "the gate"?
je..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:06

dr mladjo wrote:ah trebam pomočne znam kako se zove jedan azijski film.mislim da je u pitanju japan ili koreja(velike šanse da se radi o japanu).nisam sigurna za žanr.ali znam da lik ima višestruke ličnosti u sebi.sličan mad detective...znam da je noviji(1-3 godine star)
MPD - Psycho? (Multiple Personality Detective): The Complete Miniseries
http://www.imdb.com/title/tt0257885/
miike

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:09

A$H wrote:
negativni wrote:a ovaj?

da to nije "the gate"?
je..
e fala.
mogo sam i mislit po naslovu :roll: heheh

nego jel valja to šta?
moro bi skinit baš da se podsjetim...

a, još me nešto progoni neko vrijeme pa...

1. u biti mislim da je naslov bio "ubojstvo u snovima" ili tako nekako.
uglavnom kao imaju neki likovi koji mogu ući u snove drugih ljudi i ubiti ih u njima, a tada ovi umru i "zaprave". uglavnom znam da je bila neka organizacija - cia?! kao uspavali su, mislim, nekog bitnog lika, doveli tog tipa, on mu ušao u snove i tamo ga htio ubiti ali.. tu se stvori i drugi lik koji može ulaziti u snove i onda slijedi njihov obračun.
san tog lika je bio u stilu nekakav vlak, sve crveno kao mars, čini mi se. ovaj što ga je htio ubiti izvadi srce, njemu ili nekom drgom u vlaku, ono mu pulsira u ruci..

jel nekome poznato?!

2. neka vladina organizacija obučava čimpanze da postanu vrhunski vojnici.
treniraju ih tako što igraju nekakve pucačine.
jedna čimpanza pobjegne, neki klinac je nađe ili tako nešto pa zajedno bježe od svih.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Jul 2008, 17:14

negativni wrote:1. u biti mislim da je naslov bio "ubojstvo u snovima" ili tako nekako.
uglavnom kao imaju neki likovi koji mogu ući u snove drugih ljudi i ubiti ih u njima, a tada ovi umru i "zaprave". uglavnom znam da je bila neka organizacija - cia?! kao uspavali su, mislim, nekog bitnog lika, doveli tog tipa, on mu ušao u snove i tamo ga htio ubiti ali.. tu se stvori i drugi lik koji može ulaziti u snove i onda slijedi njihov obračun.
san tog lika je bio u stilu nekakav vlak, sve crveno kao mars, čini mi se. ovaj što ga je htio ubiti izvadi srce, njemu ili nekom drgom u vlaku, ono mu pulsira u ruci..
Mislim da bi moglo biti ovo: http://www.imdb.com/title/tt0702776/

Bilo je na VHSu u nas.

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:17

GreenHornet wrote:
HorrorHR wrote:
GreenHornet wrote:Kakav je srpski horror "Šejtanov ratnik"?
Baš ga uzeo,pa...
mislim da si falio topic...
ma nisam,nego samo pitam... :lol: da ne otvaram novi topic ili slicno... 8)
da se malo uvalim 8)
http://negativni.blog.hr/2008/01/162411 ... -2006.html

ukratko: čist ok trashy horror.

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:23

john_constantine wrote:e taj. :D Sada samo moram skinuti taj ils i malefique...
hehe, malefique imam skinuto! :)
mada nemam pojma o radnji, sjećam se da sam negdje čitao pohvalu ili sam išao vidjeti od redatelja šta je još snimio prije, to je film od redatelja frontieres ako se ne varam?!

ils sam isto tražio al sad nisam siguran jel se skinijo.
jebote, imam ja tu dragulja na hdd očito, trebo bi malo i vidit šta se to skida
:lol:

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:25

john_constantine wrote:hm, zna tko za ovaj horor 80 - tih?

ono, duh ubojice koji ubija u kući. A žrtva prije smrti vidi jezovitu lutku klaona za onim cerekom. Sam početak je bio u nekoj kući gdje prsne žarulja i muškarac uđe u sobu, gdje kamera snimi sataru koja ga pogodi u glavu. a žena vrišti, dok ogledalo pukne. I poslije dolaze mladi koji opsjedaju tu kuću, i jedan po jedan pogibaju...

jedan neki crnac je imao lažnu nakaznu ruku kojom zajebava ostale. Jedna je cura u trku pala na giljotinu koja joj odsječe glavu, a mladić uđe u prostoriju u kući i vidi tu lutku, pa propadne kroz pod u neku bijelu tekućinu kao mlijeko, pa kasnije izroni lubanja...

hm, da, bila je scena s duhom i njegovim psom. A i scena gdje taj isti duh razbije glavu mrtvozorniku...

zna li tko? :(

E da, bila je i scena s pipom iz koje počne teći krv (ne, nije IT), i cura izađe van gdje ju napadne ta lutka koju samo baci na pod. i poslije nestane...

ovo je netko već opisivao na početku teme, sjećam se ovo sa satarom.
i mislim da se lik složio da je Pin u pitanju, ne znam nisam gledao al...

john_constantine

Post by john_constantine » 26 Jul 2008, 17:29

pogledao sam isječak iz tog filma, nema onog famoznog klauna lutku. A u pin je ljudski lutak.
Michel puši karu.

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:30

HorrorHR wrote:
negativni wrote:1. u biti mislim da je naslov bio "ubojstvo u snovima" ili tako nekako.

Bilo je na VHSu u nas.
hmm, zvuči kao taj koji tražim ali ne "miriše" mi tako!:-)
mislim da je čak stariji film,
jesi gledo ovaj navedeni jel ima ta scena u vlaku?
sjećam se da su tog lika, tog što ulazi u snove stavili kao na neki stol, drogirali valjda a to je ispod ili iznad sobe od tog nekog važnog ili bogatog tipa, jer oni kao moraju biti blizu tih kojima ulaze u snove.

ah, skinem ovaj pa vidim.
8)

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 17:32

john_constantine wrote:pogledao sam isječak iz tog filma, nema onog famoznog klauna lutku. A u pin je ljudski lutak.
jebiga, kasnije sam tek pročitao tvoj post odgovor horror.hr-u da si to ti bio na početku teme i da nisi otkrio naslov.
kako god, moram pogledat taj pin čini se zanimljivo.

negativni

Post by negativni » 26 Jul 2008, 22:56

HorrorHR wrote:

Bilo je na VHSu u nas.
e nije to sad sam skužio da je to u biti epizoda neke serije.
ovo što sam ja gledao je bio film.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 27 Jul 2008, 00:26

negativni wrote:e nije to sad sam skužio da je to u biti epizoda neke serije.
ovo što sam ja gledao je bio film.
točno! krivo sam napisao da je bilo an VHSu kod nas, nije to - na VHSu je bio film sličnog imena, a ovi Sliders su mi poznati jer mi je frend u to doba gledao na njemačkom RTLu 8)

undying

Post by undying » 02 Aug 2008, 18:39

ne znam gdje bi uputio ovo pitanje, mislim da mi se nece zamjeriti ako pitam na ovoj temi, tema je mnogo citana pa se nadam brzom odgovoru

zanima me film salem's Lot (1979) jel to film iz dva dijela, nesto poput "it" ili se radi o jednom filmu? ako je film iz jednog dijela zanima me koliko traje - ja imam divix traje 2sata59 minuta i 12 sekundi :lol: i tu mi se prekida naglo + nisam ga jos pogledao, pa ne znam jel to ostalo jako malo filma, gotovo beznacajno po film ili je ostao jos jako dobar dio filma?

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Aug 2008, 18:44

Salem's Lot: The Miniseries - kao IT, riječ je o jednom filmu, ali radi dužeg trajanja, podijelili su ga na dva dijela...
Michel puši karu.

Post Reply